Кои зодии го казват най-трудно... Обичам те!

Признаването на чувствата далеч не е лесно, нали?
4 окт 2018 22:23, Иванка Гъркова
11
Кои зодии го казват най-трудно... Обичам те!
Pixabay

Всеки мечтае да намери правилния човек, с който да изгради здрава връзка. Има хора, които без проблем показват любовта си по най-различни начини и държат да получават същото от отсрещната страна. Но на някои други им е трудно да правят романтични жестове. 

Признаването на чувствата не е лесно. Малцина са онези, които могат да го направят само месеци след началото на новите си отношения. А и думи от сорта на "Обичам те", "Не мога без теб", "Ти си единствената", изискват отговорност. Те могат да прозвучат от устата, но да нямат никаква връзка със сърцето. 
 
Ако имате гадже от дълго време, но все още не сте му показали колко много значи то за вас, най-вероятно сте от зодиакалните знаци, на които им трябва повече време за това. Те просто не изричат лесно "Обичам те". Вижте кои са:
 
Дева
 
Хората с тази зодия имат аналитично мислене и са много креативни. Те са страхотни приятели и партньори, но недостатъкът им е, че по-затворени и трудно разкриват душата си дори и на най-близките. Това тяхно качество може да не се хареса на половинките им, които може да държат да споделят всичко. Но ако са търпеливи, ще дочакат момента, в който Девата "отвори" сърцето си за тях. 
 
Девите се ръководят от планетата Меркурий и не им е нужно да чуват постоянно "Обичам те", за да имат доверие на гаджето. Те обичат да показват чувствата си по друг начин. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абсолютна истина! Действията са по-важни от думите! Девите са хора първо на разума и след това на сърцето.
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така си е. Девите, Водолеите.... все едно нямат чувства. Хората от тези зодии не стават за партньори на емоционалните огнени знаци . Тези зодии стават за оправятне на бушони, Но Не и за любовни признания.
9
1
 
3
 
! Отговори
ЗодиАК47 преди 5 години
Това, че "Девите" се ръководят от планетата мерKYPий е ясно на всички. Това, че козичките обичат прясна тревичка(или сушена пернишка, ситно нарязана) - също.Ама *** *** що са вкарани в този филм, хич съвсем не ми е ясно.
8
2
 
10
 
! Отговори
Тони преди 5 години
Тези които не са влюбени.
7
0
 
4
 
! Отговори
Радан Канин преди 5 години
Жената усети ли, че не е обичана си тръгва. След туй сълзи, тя ме напусна. Що ли?
6
2
 
5
 
! Отговори
Влюбен до уши преди 5 години
Такава спрях, мойта жена, беше тръгнала да си ходи.. къде, и тя не знае къде. Не и бях казвал, че я обичам всъщност. Аз я обичам! Когато направи, това я спрях с тези думи. Не знаех, че толкова я обичам и че тя е моята жена. Когато тръгна да си ходи умрях за миг. Тогава осъзнах,че за без нея съм господин никой, че живота ми прекъсва въздуха ми спира, дори стрелките на часовника ми спряха да отброяат времето,защо времето ми с нея е друго нещо. Жив съм искам, когато отворя очи да видя слънцето,нея.
5
1
 
6
 
! Отговори
Дончо Калчев преди 5 години
Като не те обича, какво правиш с него? Бий си шамар на *** и се махни от него.
4
0
 
11
 
! Отговори
Трейси преди 5 години
Как да ви каже, че ви обича, като не ви обича.
3
2
 
7
 
! Отговори
Ебача преди 5 години
Който те обича те обича с душа със сърце, докато те люби страстно с желание и любов инстинктивно ще изрече, че те обича. Защото го усеща в този абсолиден страстен, чувствен момент. Чувства го така, така ти го предава, така те и люби!!!!
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и също така ще ви каже "не съм такъв човек" т. е. в превод не те обичам. Стрелец, ако е ще ти каже на мига "не искам повече да се виждам с теб". Хубаво нещо са истинските хора! Какво да ви лъже и мани, че сте му на сърце? Поне сте наясно, че сърцето му не трева за вас. Да се отеглите подобаващо.
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глуууууупооооооостииииииииии!

Спонсорирани публикации