Уини Харлоу през болката до "Victoria`s Secret"

По пътя към славата: Историята на супермодела трогна света
Обновена: 6 окт 2018 17:16 | 6 окт 2018 17:12, Петя Славова
2

Трудностите за Уини Харлоу започват още когато е едва на 4 години. Тя е диагностицирана с хронично кожно заболяване, което се характеризира с появата на светли петна по тялото.

Заради това, че е различна, тя е тормозена от своите съученици, които я наричат с всякакви грозни епитети, а болката от думите им я води до депресия.

Всичко обаче се променя през 2014 година, когато супермоделът Тайра Банкс я открива и я кани да участва в предаването "Новият топ модел на Америка". Уини се изстрелва на върха и благодарение именно на различната си визия става новото лице на модата.

За мнозина тя е "супергерой за деца с кожни заболявания", разказва Bulgaria ON AIR.

Уини силно се надява модната индустрия да наема все повече модели, които не влизат в рамката и индивидуалността да дойде на преден план.

А тя самата си поставя за цел да се бори за това всяко едно момиче да се чувства уверено в кожата си и да бъде себе си. И твърдо заявява "Моята история е изрисувана по тялото ми".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Витилиго се нарича заболяването. А мацката има убийствено жестоко тяло. Тази веднага бих си я взел за жена, без да ми пука кой с какви очи я гледа