Кой е авторът на "Малкият принц"? Ботев, да речем... А кой пише законите?

Ричард и Лора блеснаха със знанията си във VIP Brother
26 окт 2018 11:30, Александър Попов
143
Кой е авторът на "Малкият принц"? Ботев, да речем... А кой пише законите?
Кадър: Нова тв

Фитнесинструкторът Ричи се "отличи" на поредната матура във VIP Brother. Сюжетът с изпитите се оказа един от начините на продуцентите да привличат внимание към шоуто, а често участниците "чупят тъпомера".

Сега на преден план излязоха Ричи и Лора Караджова. Мускулягата не знаеше какво е подлог, но бисерът на вечерта беше свързан с литературата. На въпрос кой е авторът на "Малкият принц" той отговори: "Ботев, да речем!"

Отговорът му потресе съквартирантите, но зрителите едва ли са останали изненадани. Все пак Ричард си призна, че основно чете книжки за личностно развитие.

Лора пък се отчете на територията на депутатите. Певицата заяви, че законите в страната не се коват от депутатите, а от Тодор Живков. Тя се провали и на тема празници, като отговори, че 22 септември е Ден на съединението, а не на независимостта.

Отличникът на изпита се оказа Наско Колев, който отговори на всички зададени въпроси.

Грешните отговори на матурата пък водеха до удари с ток на останалите съквартиранти.

Междувременно напрежението между всички и Ваня става все по-осезаемо, а пропастта все по-дълбока.

Ваня Костова обяви гладна стачка в Къщата, а за останалите Съквартиранти поведението й продължава да бъде непонятно и чудновато. Обидата на Мира продължава да дълбае рана в сърцето на Ваня и тя не намира сили в себе си, за да й прости.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма страшно те и зрителите на това шоу незнаят.
81
4
 
56
 
! Отговори
Възмутен преди 5 години
Как тази *** от с.Старцево, общ.Златоград, си позволява да държи такъв тон на една много по-достойна българка, с много по-голям принос от сбръчканата Мира, която се показа през цялото време като подмазвачка към всички! Жена с пълна липса на елементарно възпитание и уважение към по-достойните! Торнев, замисли се и подготви червения картон и билета към Старцево!
80
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой знае ли къде мога да купя тоалетна хартия с дъх на свежи плодове (праскови)?
79
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мили Боже, още ли има чак толкова елементарни хора, че да се вълнуват от най-долнопробното предаване дори у нас?
78
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересна е насладата от жалкото и грозно, непонятна е и омразата към всичко хубаво
77
0
 
44
 
! Отговори
. преди 5 години
До 74:Някога, много отдавна в циркове са показвали хора с увреждания, генетични малформации, инвалиди... Това е било много забавно за тълпата. Целта е била да се покажат 'странни' неща, които не могат да се видят всеки ден, събрани, акцентирани на едно място.Тези времена отдавна са отминали. Днес да показваш недостатъците на хората толкова остро и брутално се приема за проява на лош вкус и за (повечето) хора е неприемливо.В Шит брадър се прави точно това. За мен това е проява на лош вкус.
76
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Sakonite pische todor jivkov hahaha be ma boiko borisov u4enika na toscho po zo4no ohranata bkp prost narod slaba darjava bg jalko sa svesnite balgari unijeni bolni raso4arovani ot 30 g laji krajbi ubiistva korupzia stani ti sa sedna as nali boku zvaka i dr milioneri pardon novobagataschi sekenduri partiizi jvkovisti
75
0
 
52
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Мира е ужасно злобна
74
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За мен звездата на вечерта не беше Ричи, който и без това всички знаем, че е доста глупав, а Лора. Как може да наречеш Слънцето планета. КАК? Как може да не знаеш, че законите се пишат от Народното Събрание. Какъв Тодор Живков? Всъщност отдавам второто на стрес, защото едва ли е възможно някой да си мисли, че Живков е жив и пише закони. Но Слънцето?! Стига бе! И моля, забележете как Петко се правеше, че му пускат ток през цялото време. Защо никой не пише за тази мижитурка жалка?!
73
0
 
37
 
! Отговори
месара преди 5 години
абе, днес некъде нема ли протест?
72
2
 
41
 
! Отговори
х преди 5 години
Освен мен и Орхан Мурад има ли други, които да не гледат биг брадър???
71
2
 
35
 
! Отговори
До . преди 5 години
ББ е нещо повече от гледане на сеир с купа пуканки. Но явно четенето на книжки не ти е помогнало много относно мирогледа. Който разбрал разбрал че ме мързи да пиша на ограничени.
70
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Срам за ЛораТя не показва нищо в шоуто.Само седи и се кипри.Срамота 9х8 не знае колко е .Моят внук е в трети клас и би се справил по добре
69
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ядох пържени кюфтета с боб. Преди малко изпуснах газа и се просълзих!
68
10
 
37
 
! Отговори
За 68 преди 5 години
За сметка на това в рашата учат за бог Путин и се готвят за ядрен джихад.
67
1
 
52
 
! Отговори
. преди 5 години
Не са виновни те, а тези, които ги гледат.Шит брадър е една безкрайна глупост с елементи на просташка перверзия.А не е ли по-добре вместо да гледа едно полуиди0ти човек да прочете някоя книжка (не говоря такава за 'личностно развитие', а някоя стойностна, класическа, вечна).
66
1
 
40
 
! Отговори
За 68 преди 5 години
Ей лъжльо,Ти кога си бил/а в Германия изобщо ?!Къде се въдите толкова прости пръчки не знам Готови сте за Биг Брадър ;)
65
8
 
39
 
! Отговори
kukla преди 5 години
Нормално, това са героите на новото време, които успешно копират запданите модели. От няколко години например в Германия не дават на учениците да четат германските книги и стихотворения. Че били трудни и дразнели децата с патриотизъм. Сега от другата година май вече няма да имат и домашни задачи по немски и литература. Защото 90% от учениците не са чистокръвни немци, а и в къщи родителите им не могат да им помогнат. Това е европейското бъдеще.
64
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Онези *** поне ще вземат някой лев, а колко трябва да си слабоумен за дапишеш статии за тях?!
63
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Все пак Ричард си призна, че основно чете книжки за личностно развитие."Всички които четат тия книги, сте същите които гледате и тая проcтотия Биг Брадър. Ето до какви необратими мозъчни изкривявания водят "книжките за личностно развитие"! Ставате нагли и повърхностни!