Кой е авторът на "Малкият принц"? Ботев, да речем... А кой пише законите?

Ричард и Лора блеснаха със знанията си във VIP Brother
26 окт 2018 11:30, Александър Попов
143
Кой е авторът на "Малкият принц"? Ботев, да речем... А кой пише законите?
Кадър: Нова тв

Фитнесинструкторът Ричи се "отличи" на поредната матура във VIP Brother. Сюжетът с изпитите се оказа един от начините на продуцентите да привличат внимание към шоуто, а често участниците "чупят тъпомера".

Сега на преден план излязоха Ричи и Лора Караджова. Мускулягата не знаеше какво е подлог, но бисерът на вечерта беше свързан с литературата. На въпрос кой е авторът на "Малкият принц" той отговори: "Ботев, да речем!"

Отговорът му потресе съквартирантите, но зрителите едва ли са останали изненадани. Все пак Ричард си призна, че основно чете книжки за личностно развитие.

Лора пък се отчете на територията на депутатите. Певицата заяви, че законите в страната не се коват от депутатите, а от Тодор Живков. Тя се провали и на тема празници, като отговори, че 22 септември е Ден на съединението, а не на независимостта.

Отличникът на изпита се оказа Наско Колев, който отговори на всички зададени въпроси.

Грешните отговори на матурата пък водеха до удари с ток на останалите съквартиранти.

Междувременно напрежението между всички и Ваня става все по-осезаемо, а пропастта все по-дълбока.

Ваня Костова обяви гладна стачка в Къщата, а за останалите Съквартиранти поведението й продължава да бъде непонятно и чудновато. Обидата на Мира продължава да дълбае рана в сърцето на Ваня и тя не намира сили в себе си, за да й прости.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
36
 
! Отговори
до 56 преди 5 години
А колко от колегите ти си помислиха, че Ботев го е написал :)
61
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки народ си пише своя собствена история за да повдига патриотичния дух на населението си.България не е по-различна в това отношение.Не виждам тогава защо не признавате същото право и на македонците.
60
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този Ричи е голям лигльо!Нищо мъжко няма в него!!!!въъъъъън!!!!ама не пък някой,който да става за нещо в този сезон!!!манджата е важна само!!!
59
1
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами нормално - тези вътре са все пак отражение на българското общество отвън.Вижте само какъв човек управлява 10 години държавата и коментарите стават на момента повече от излишни.
58
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То телевизиите и сайтове които натрапват такива тапънгер"випове" са на същото ниво.Тъпунгерщината е окупирала медийното пространство,защото такива са собствениците на медийте.
57
1
 
61
 
! Отговори
образован гражданин преди 5 години
Питам, защо ни занимавате с тези илитерати, има други МНОГО по важни теми от нашето ежедневие. За тези хора Ботев , Левски са футболни клубове, за Екзюпери, Зола, Юго са някакви екзотики или пъбове.
56
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прочетох тази изключително важна новина в клозета. Информацията в този прекрасен сайт е особено подходяща за четене във времето, прекарано на клозетния трон.
55
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичките риалита целенасочено осмиват българина и го правят да изглежда жалък. Неслучайно продуцентите на такива формати са небългари.
54
30
 
40
 
! Отговори
Йос преди 5 години
Е са си направих експеримент да питам колегите кой е написал "Малкият принц", ми от 15 човека нито един не ми каза кой е, само трима казаха че е някой французин. Признавам си и аз знаех само че е французин , но не знаех че е Екзюпери, така че едва ли точно това е било бисера на вечерта
53
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквито ВИП-овете така и държавата
52
14
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На фона на всичко което ни заобикаля, да не знаеш различни неща е нещо нормално, както и да си наясно с неща за които не си и мечтал. Смятам че сме сравнително добре, познаваме се почти всички, можем да общуваме помежду си. Смеем се и тъгуваме, чувстваме обида защото се губим, но все пак се усмихваме и умеем да обичаме. Спортуваме, култивираме и харесваме земята по която стъпваме.., умеем и да се чувстваме уютно и в покой, жалим.
51
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като гледам VIPбългарите неволно се питам какви са невиповете.
50
0
 
62
 
! Отговори
Дидка преди 5 години
Сложете снимка на Лора Караджова, която най- много се изложи. Не знае таблицата за умножение и възкреси Тодор Живков. Ричард няма претенции , че е умен и начетен, но имаше един верен отговор Но Лора ....Петко също се опита да не участва в мисията, защото не е сигурен в знанията.Парите акъл не дават! А поетът- певец Константин- Папи също се представи доста слабо.
49
0
 
58
 
! Отговори
КРУМ преди 5 години
ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО.......***,МЕРКАНТИЛНИ И И ОТЧАЙВАЩО ПОСРЕДСТВЕНИ"ВИПОВЕ".ОЧЕВИДНО Е ,ЧЕ ДЕГРАДИРАНЕТО Е СТИГНАЛО ДО ФАЗА НЕОБРАТИМОСТИ ТЕПЪРВА ЩЕ "БЕРЕМ"ПЛОДОВЕТЕ..УВИ.
48
2
 
58
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Това не е интелект драги .. това са знания. Има разлика. Може да знаеш всички столици и пак да си бая загубен. Интелекта се мери по друг начин ... И не .. не ги защитавам, те са си глуповати.
47
2
 
56
 
! Отговори
ьдб преди 5 години
БаСи палячовците са тези неандерталци набедени за ВИП!?!?!?! Само тоя Наско има някакъв интелект-останалото е плява, която трябва да бъде забърсана с МОП да им бъде забранен със закон достъпа до медии!! Тези клоуни дават пример на децата ви!!! Издигат на пиедестал липсата си на минимална обща култура, прокламират колко е добре да си ***!!
46
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези "звезди" не могат да покрият дори входното и изходното ниво на тестовете за първи клас!
45
7
 
49
 
! Отговори
Шебек преди 5 години
Ми.. кой за каквото е учил.Мога да ти сметна троен интеграл и да ти подвържа целия завод, но и аз не знам много за история и литература... просто не са ми интересни.
44
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айнщайн е бил абсолютно прав, че човешката глупост е безгранична!В 21 век на наука и информация, технологии има хора, които са по - глупави и от животни....
43
0
 
63
 
! Отговори
някой преди 5 години
Питам се, ако това препитване беше направено спрямо депутатите ни пак с учебен материал от 4-ти клас, какъв ли би бил резултатът?Нали и нашите депутати са ВИП, дори и нещо повече.Е, за мен отговорът е ясен.