Новата реколта в Big Brother: Много силикон, много чешити

Wosh МС, Никита, Златка и Благой сред участниците
58

Снимка: Big Brother

Само два дни след ВИП изданието стартира и новия сезон на Big Brother: Most Wanted.

Празна къща, без удобства и посуда посрещна поредните звезди, жадни за повечко слава и хонорари. Още в началото на шоуто стана ясно, че между четирите стени ще прелива от силикон. Със сигурност обаче ще има и провокации и любопитни моменти, тъй като под един покрив ще живеят и странни чешити.

Първа прага прекрачи фолкпевицата Емануела, а след нея влезе и Русата Златка. И двете бяха избрали доста екстравагантни тоалети, които да разкриват постиженията на пластичната хирургия. Ясно е, че Златка ще бъде в центъра на вниманието, тъй като в къщата влезе и гаджето й - бившият футболен национал Благой Георгиев. И двамата споделиха, че много се обичат и са намерили своята половинка.

Скандалната някога тв водеща Албена Вулева пък влезе с ново лице - приела исляма. Тя сподели, че в момента се занимава с приложна магия и "ако някой е скандализиран от това, да ходи да си поплаче".

Станимир Гъмов и Жени Калканджиева също ще бъдат част от новия сезон, в който отново ще има гримьор. Цецо Андреев също се определи като гримьор на звездите, а първата му работа бе да сподели, че "Кулагин бил дъното на тази професия". Андреев влезе навръх рождения си ден и видимо ще забавлява останалите с имитациите на звездите.

Силиконът ще задушва със сигурност малкото пространство, след като отново в шоуто влиза Джулиана Гани. По някакви странни причини в нейната визитка се каза, че била от момичетата, разбили стереотипа за Мис Плеймейт.

Wosh МС, който участва във VIP Brother 2014, Весела Нейнски, която бе за кратко в първото издание на VIP Brother преди 12 години участва в първото издание на VIP Brother и футболистът Стойко Сакалиев също ще делят един покрив.

Татуираната Никита Джонсън влезе в шоуто под номер 11 и заяви, че участва не за слава, а за победа. С многобройните си пластични операции тя предизвика доста критики при предното си участие, но в крайна сметка го спечели. "Преди три години разбрах, че хората харесват различните", сподели Никита.

Стоян Роянов Я Я също попада в групата на чешитите, които трябва да движат сюжетите в шоуто. Последен пък в къщата влезе "любовчето" на Златака - Благо Георгиев. Той заяви, че хич не се интересува от мнението на хората извън близкия му кръг.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шит Брадър по Шит Бардак тв., а СЕМ с широко затворени очи.
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гримйорката Цецка или Цура от Койнаре както му викат в гей средите какво прави в това формат.Ще кажа само за джуджето-ром, че той не е гримьора на "звездите", а безплатната им ***, техният имитатор, но не и създател на визии. И всъщност той е гримьорът, който петни професията , известен с това, че е оставил десетки булки и абитуриентки без грим, заради проблемите му с наркотиците и алкохола.
47
4
 
1
 
! Отговори
Мислещ преди 5 години
Алооо,Възмутения,щом коментираш явно и ти гледаш,а ?
46
7
 
4
 
! Отговори
Добър преди 5 години
Най готина и точна е Жени !
45
1
 
11
 
! Отговори
Lina преди 5 години
То за силиконите - ясно. А вулива явно е много зле финансово, след като и тя като тези от пазарджишкия регион си е продала религията, че и а.лах а...кбар каза. Л.удница.
44
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв е този клоун с преправен нос, мъртвешко червило и жълти зъби?
43
0
 
32
 
! Отговори
A.Н преди 5 години
Трябваше и Луна да бъде поканена в къщата на Елита и циркът щеше да бъде съвършен..
42
1
 
32
 
! Отговори
Мимокмок преди 5 години
Леле!!!Като във вица:Ега ти виповете!!!!Ега ти простотията!!!!!Ега ти държавата!!!!
41
2
 
25
 
! Отговори
Хахо преди 5 години
Ей олооооо,и аз съм закъсал материално,и аз съм световно неизвестен,що не ме вземете и мен да си полежа един месец и да изкарам някой лев.
40
0
 
35
 
! Отговори
IVo_1 преди 5 години
Златка и Благо са като Барби и Кен, пластмасови и изкуствени, кухи и отгоре и отдолу. Вулева била приела исляма, ми да ходи в ИДИЛ да й пръснат ... да видим тогава дали ще говори арабски в национален ефир и ще пропагандира подобно нещо. А за останалите безлична история. Това което се влага във понятието VIP e пошло и много мизерно.
39
3
 
33
 
! Отговори
Възмутен преди 5 години
Поредното още по-голямо ПАДЕНИЕ на Нова телевизия. Кой, освен най-ниско интелигентните и опростачени зрители би гледал тази помия? Как може толкова ниско да паднат създателите и водещите на това отвратително предаване?
38
0
 
21
 
! Отговори
Зиг преди 5 години
До dfff: Щото на запад "материалът" е много по-добър в това отношение? Откъде ни дойдоха всички тези формати? Имаме още помия да копираме - като немското "Адам търси ***", например - дето всички са голи през цялото време. Или "Голо привличане" от РТЛ2, дето се избират по онези си работи. *** е пълна навсякъде.
37
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДОКТОР ГЪЛЪБОВА ОТ КУРИЛО ДА ВЛЕЗЕ В КЪЩАТА И ДА СИ ПРИБЕРЕ ПАЦИЕНТИТЕ- ДО ЕДИН СА С ИЗЯВЕНИ ВЪНШНИ БЕЛЕЗИ- ПО ВЪНШНИЯ ВИД ЩЕ ГИ ПОЗНАЕШ.
36
3
 
25
 
! Отговори
dfff преди 5 години
за да я има тази помия ,значи има кой да я гледа.явно "материала " е такъв
35
3
 
32
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Няма как Вулева да е най-големият интелект, доказа го сама! На интелекта религия не му трябва! Още по-малко пък ислям...
34
0
 
46
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Тая пък Вулева за какво е приела тоя ислям!? Да не би животът и да е зависел от това!? Хора, на които животът им е зависел от това само допреди 10-на поколения не са приемали исляма и са отивали на дръвника, че и на ченгел, а тая...
33
4
 
34
 
! Отговори
:( преди 5 години
Това е сбирщина, която няма място в най-гледаното време. Накуп събрани възможно най-изпадналите човешки простотии.Само Гъмов не знам за какво се е натресъл там.
32
0
 
30
 
! Отговори
КикиБораро преди 5 години
Значи силиконки, футбалери, коафьори, липсват само травастити и ушеви ...ииии направо можем да дръпнем връвчицата на тоалетното казанче за да отида мърсотията в канала. Не съм гледал нито една серия на ВИП-а както и няма да видя нито една серия от този шит.
31
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този сезон Нова и Биг брадър удариха дъното,ама буквално,то бива,бива ама такава п.р.остотия няма по нито една тв.
30
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наистина Тодор Колев е велик,но не всички сме от село.Това,че много хора гледат и коментират подобна помия е доказателство,че повечето българи са ***.Радвам се,че не познавам повечето от тези на снимките,но мисля,че някой от тях не са с български гени.