Новата реколта в Big Brother: Много силикон, много чешити

Wosh МС, Никита, Златка и Благой сред участниците
58

Снимка: Big Brother

Само два дни след ВИП изданието стартира и новия сезон на Big Brother: Most Wanted.

Празна къща, без удобства и посуда посрещна поредните звезди, жадни за повечко слава и хонорари. Още в началото на шоуто стана ясно, че между четирите стени ще прелива от силикон. Със сигурност обаче ще има и провокации и любопитни моменти, тъй като под един покрив ще живеят и странни чешити.

Първа прага прекрачи фолкпевицата Емануела, а след нея влезе и Русата Златка. И двете бяха избрали доста екстравагантни тоалети, които да разкриват постиженията на пластичната хирургия. Ясно е, че Златка ще бъде в центъра на вниманието, тъй като в къщата влезе и гаджето й - бившият футболен национал Благой Георгиев. И двамата споделиха, че много се обичат и са намерили своята половинка.

Скандалната някога тв водеща Албена Вулева пък влезе с ново лице - приела исляма. Тя сподели, че в момента се занимава с приложна магия и "ако някой е скандализиран от това, да ходи да си поплаче".

Станимир Гъмов и Жени Калканджиева също ще бъдат част от новия сезон, в който отново ще има гримьор. Цецо Андреев също се определи като гримьор на звездите, а първата му работа бе да сподели, че "Кулагин бил дъното на тази професия". Андреев влезе навръх рождения си ден и видимо ще забавлява останалите с имитациите на звездите.

Силиконът ще задушва със сигурност малкото пространство, след като отново в шоуто влиза Джулиана Гани. По някакви странни причини в нейната визитка се каза, че била от момичетата, разбили стереотипа за Мис Плеймейт.

Wosh МС, който участва във VIP Brother 2014, Весела Нейнски, която бе за кратко в първото издание на VIP Brother преди 12 години участва в първото издание на VIP Brother и футболистът Стойко Сакалиев също ще делят един покрив.

Татуираната Никита Джонсън влезе в шоуто под номер 11 и заяви, че участва не за слава, а за победа. С многобройните си пластични операции тя предизвика доста критики при предното си участие, но в крайна сметка го спечели. "Преди три години разбрах, че хората харесват различните", сподели Никита.

Стоян Роянов Я Я също попада в групата на чешитите, които трябва да движат сюжетите в шоуто. Последен пък в къщата влезе "любовчето" на Златака - Благо Георгиев. Той заяви, че хич не се интересува от мнението на хората извън близкия му кръг.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
46
 
! Отговори
Коча преди 5 години
Вулева приела исляма Уаааахахахаахааааа... и как се казва - Валиде Разпран .... Да иде по Сирия да й се порадват :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
28
0
 
46
 
! Отговори
.. преди 5 години
Всеки може вече да се сети, кои са непотребните същества в тази държава. Иначе не виждам как нормален човек ще си зареже работата и живота и ще се набута в къща 10-12 безполезника с цел..... с каква цел всъщност? Да изкара някой лев?
27
0
 
50
 
! Отговори
Къща село преди 5 години
Ще повърна. Много грзн бе всичките. То Джизъс и мюсюлманите са по красиви от тез. А тези фейк импланти , фейк зъби , фалшиви усмивки. Почти всички там в къщата са масирани. Не си показват истинските цветове. Аз останах без зъби. Нямам кинти да си направя зъбните импланти мн скъпо ще ми вземат. А тези им се личи че имат много пари и пак са грзни отвътре и отвън.
26
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
... и много травестити ...
25
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички изглеждат мноооого грозни :(
24
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СЕМ?
23
16
 
4
 
! Отговори
Алтаграсия преди 5 години
Хайде, от мен да мине, ще гледам и този сезон. Само ненормалното влязоха, но няма да се лиша от евентуален втори сезон на "От воле със Саката". През 2013 г. Стойко водеше това шоу в шоуто и ми беше забавно. Само не знам, след като я няма къщата за птички, кое ли ще е неговото ново място
22
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Емануела доста е спихната около очите. Вместо да бута хиалурон в устата трябва да си похарчи парите правилно. И пуши като комин отгоре на това, а уж работи с гласа си - *** разбери.
21
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма да отделя нито една секунда от живота си, за да гледам тази посредственост!Жалко за държава с такива известни хора!
20
0
 
56
 
! Отговори
Бай Брадър шахмат преди 5 години
Наредил ги е: миска, футболист, миска, футболист и 2-3 откачалки за цвят, че иначе ще е много силиконесто и чалгарско.
19
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен Стоян ще изпляска Цецко
18
0
 
54
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Това ли е елита на България. Егати Държавата :)
17
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Албена е луда,другите Златки,Емануели,Джулиани,*** и прости,ама много прости,едно джендърче- и това е...тъпо,тъпо...!
16
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредните VIP-ове които никой не е чувал и имат нужда от малко реклама!
15
4
 
35
 
! Отговори
Ментаки преди 5 години
Значи на едно място са една камара чалгаджийки и футболисти. Брей, какви са интересите на българския зрител :) После реват, че заплатите били ниски. Е, нищо. Скоро и без това ще изчезнете като нация... той Борисов си ви оправя полека полека
14
5
 
15
 
! Отговори
rushi.gonamushi преди 5 години
Премествам го в другия крачол венага
13
21
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 12 Айде стига лицемериеее...Всички го гледаме Брадъра дето сме писали тука..., само че някои не си го признават като теб. Както казваше най-великият Тодор Колев..." Всички сме от село, само че някои не си го признават".
12
3
 
51
 
! Отговори
месара преди 5 години
простотията продължава!
11
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 11 Тоя Стоян Роянов съм го виждал и е много долен тип. То и самото му изражение го подсказва.
10
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато се гледа това може да се изпита остра мозъчна недостатъчност !