В Big Brother: Псевдо звезди, зависимости, "селски" скандали

Емануела и Цецо се захапаха грозно, Весела напусна
20 ное 2018 09:45, Александър Попов
60
В Big Brother: Псевдо звезди, зависимости, "селски" скандали
Кадър: Нова тв

Весела Нейнски последва съдбата на Жени Калканджиева и стана втория съквартирант, който напусна Big Brother.

След изпълнението на мисия "Ах този Джизъс!" участниците бяха зарадвани, че са я изпълнили успешно и за кратко имаха възможност да се зарадват, че отново ще имат топла вода и достъп до склада.

Радостта им обаче беше помрачена от Биг Брадър, който отново наложи санкции заради Златка и Емануела, които си свалиха микрофоните и се скриха в банята.

Ситуацията сериозно разстрои Златка, която се почувства виновна. В крайна сметка Биг Брадър предложи на двете да споделят пред всички за какво са си говорили и да прецени дали да възстанови нормалния живот в Къщата. Златка и Емануела изпълниха задачата и зарадваха Съквартирантите.

Тази ситуация беше предшествена от махленски скандал между Емануела и гримьора Цецо Андреев. Всичко започна от невинен спор коя "известна с известността си" е най-красива, а претендентките бяха Николета Лозанова и Златка Райкова.

Цецо застана на страната на Златка и видимо не приемаше друго мнение. В спора се скараха с Емануела, която бе категорична, че няма да ходи да се гримира при него. Поводът бяха думите на Андреев, че Преслава била най-хубавата певица.

По-късно Емануела изгони гримьора от стаята, а след признанията за разговора със Златка в банята стана ясно, че фолкпевицата е намекнала за зависимостите на Цецо.

Той полудя и изригна с обиди като една от най-безобидните бе "селянка". После започна да крещи как Емануела е развела не един и двама мъже у нас, намеквайки, че е мъжемелачка и разбивачка на семейства. После дойдоха обичайните закани за съд.

"Ще ходя да си направя тест и ще й го лепна на висналия гъз", каза афектираният гримьор.

Емануела, която е дългогодишна клиентка на Андреев, го жегна, че няма право да обижда хора, от които си вади хляба.

Той обаче си обеща, че повече няма да я гримира и очаква деня, в който Емануела ще прекрачи прага на неговия салон, за да я изгони.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
едно хоро, не изиграха ли?
20
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко е по сценарии на сценаристите на Биг Брадър. Каквото са им казали това правят и това казват. А глупаците се ловят като шарани.
19
1
 
43
 
! Отговори
леля Пена преди 5 години
СБЪДНАТ КОШМАР! КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ГЛЕДА И КОМЕНТИРА ТАКАВА ПОШЛОСТ?!?ГРЕШНИ ПАРИ, КАКВО ГЛЕДА МЛАДЕЖТА, НА КАКВО СЕ УЧИ???
18
3
 
37
 
! Отговори
месара преди 5 години
какви драми, какви трагедии, цяла България гледа и страда!!!
17
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-обикновена чалготека, не си заслужава нито гледането, нито коментирането.
16
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя Благо ако знае какъв си го е нататрузил не е истина! Та той се е предал и е обул чехлите, въпрос на време е тази да му се качи на главата, след едно дете най-вероятно ще го шитне и ще му вземе всичко каквото има! Колко просто момче, не вижда ли че тая е лека и несигурна жена, непостоянна в акъла, готова да му се нахвърли за най-малкото!?
15
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че всички гримьори мъже са обратни е ясно, ясно е също че същността им е женска и нямат нищо мъжко в тях! Те са по-големи клюкари с големи уста и от жените! Вулгарни, агресивни, с налудничаво поведение на застаряващи лелки е друга черта от характера им!Само като им видя бельото, с какви гащички ходят, просто това е.....падение, това е срам за мъжкия пол, абе без думи! И как се кара с Емануела....точно с тона на жена!:))
14
3
 
33
 
! Отговори
saki преди 5 години
Тая Златка много нахъсана да спечели и много преиграва постоянно. Явно е нагласен формата, все пак тя вече е от служителите на продуцентите и участва във всички формати , като на трудов договор. А оня зализания с изкуствените зъби само се ослушва покрай нея ,защото е фалирал тотално.
13
8
 
2
 
! Отговори
БеГе Мутра преди 5 години
Пророк ти си бил много ограничено мовче бе хахаха. Янка е *** ако не забелязваш
12
0
 
33
 
! Отговори
ооо биг брадъре преди 5 години
биг брадър показва отражение на обществото ни, пълна селендурщина!
11
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пенсията в България е най ниската в Европа. Средната работна заплата е като в Нигерия. И ни занимавате с някакви ***? Тая Емануела дали е чела книгата, на която се нарича? Кой ще си кръсти детето Емануела? Или Златка? Сериозно? Кръстил си детето си Златка? Златка-*** ли ти викаха в училище. Опа... ти не си ходила там. Директно на пилона и опа, опа... тъпан5ри.
10
2
 
23
 
! Отговори
Пророк преди 5 години
Анонимен, преди 32 минути: Това предаване показва единствено каймака на ТИНЯТА.Мне. Тинята няма каймак. Виж ако разбъркаш варел с фекалии, особено в горещ летен ден, ще се получи такъв каймак...
9
14
 
40
 
! Отговори
Пророк преди 5 години
Янка, преди 4 минути: Предаването е много интересно, цялото ни семейство го гледаме с голям интерес.Янка харесва предаването и гласува за герб. Янка харесва герб и бойко. Заради такива като Янка сме на последно място в Европа.Направи добро и не позволявай следващия път Янка да избере бойко ОТНОВО вместо ти да решиш сам с гласа си.Оставите ли Янка да реши вместо вас отново ще имате боко.
8
0
 
31
 
! Отговори
ашим асан преди 5 години
ВИП БРАДЪР И БИГ БРАДЪР еди какво си: Едни и същи парцали всяка година.
7
53
 
9
 
! Отговори
Янка преди 5 години
Предаването е много интересно, цялото ни семейство го гледаме с голям интерес.
6
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прическите на тия хора говорят за адска несигурност и прикрит хомосексуализъм
5
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това предаване показва единствено каймака на ТИНЯТА.
4
1
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оказа се че това гримьорите са най-вкиснатите пеерасси в България.
3
1
 
21
 
! Отговори
! преди 5 години
Нямал право да обижда хора, от които си вади хляба! Ха ха, а другите може ли???
2
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
много хубаво предаване, не го гледаме но благодаря и на днесбг че ни държи в известност