В Big Brother: Псевдо звезди, зависимости, "селски" скандали

Емануела и Цецо се захапаха грозно, Весела напусна
20 ное 2018 09:45, Александър Попов
60
В Big Brother: Псевдо звезди, зависимости, "селски" скандали
Кадър: Нова тв

Весела Нейнски последва съдбата на Жени Калканджиева и стана втория съквартирант, който напусна Big Brother.

След изпълнението на мисия "Ах този Джизъс!" участниците бяха зарадвани, че са я изпълнили успешно и за кратко имаха възможност да се зарадват, че отново ще имат топла вода и достъп до склада.

Радостта им обаче беше помрачена от Биг Брадър, който отново наложи санкции заради Златка и Емануела, които си свалиха микрофоните и се скриха в банята.

Ситуацията сериозно разстрои Златка, която се почувства виновна. В крайна сметка Биг Брадър предложи на двете да споделят пред всички за какво са си говорили и да прецени дали да възстанови нормалния живот в Къщата. Златка и Емануела изпълниха задачата и зарадваха Съквартирантите.

Тази ситуация беше предшествена от махленски скандал между Емануела и гримьора Цецо Андреев. Всичко започна от невинен спор коя "известна с известността си" е най-красива, а претендентките бяха Николета Лозанова и Златка Райкова.

Цецо застана на страната на Златка и видимо не приемаше друго мнение. В спора се скараха с Емануела, която бе категорична, че няма да ходи да се гримира при него. Поводът бяха думите на Андреев, че Преслава била най-хубавата певица.

По-късно Емануела изгони гримьора от стаята, а след признанията за разговора със Златка в банята стана ясно, че фолкпевицата е намекнала за зависимостите на Цецо.

Той полудя и изригна с обиди като една от най-безобидните бе "селянка". После започна да крещи как Емануела е развела не един и двама мъже у нас, намеквайки, че е мъжемелачка и разбивачка на семейства. После дойдоха обичайните закани за съд.

"Ще ходя да си направя тест и ще й го лепна на висналия гъз", каза афектираният гримьор.

Емануела, която е дългогодишна клиентка на Андреев, го жегна, че няма право да обижда хора, от които си вади хляба.

Той обаче си обеща, че повече няма да я гримира и очаква деня, в който Емануела ще прекрачи прага на неговия салон, за да я изгони.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези не заслужават да ги гледам дори по време на рекламната пауза на някой турски сериал !!!