Дъщерята на Кейт Мос се снима за списание на баща си

Момичето на татко мечтаела за такава фотосесия
22 ное 2018 20:28, Теодора Драгоева
5
Дъщерята на Кейт Мос се снима за списание на баща си
Dazed

Дъщерята на Кейт Мос – Лила Хак, стана лице на новия брой на лайфстайл списанието Dazed. По-интересното в случая е, че бащата на 16-годишната хубавица – Джеферсън Хак, всъщност е собственик на изданието, което основава през 1990 г. 

16-годишната щерка на супермодела позира в серия от кадри, на които се вижда, че е наследила магнетичното излъчване на Мос.
 
Самата Лила е написала в социалната мрежа следното:„Беше ми мечта да работя с такъв невероятен екип. Специални благодарности на стилистката Кати Ингланд, която е и моя кръстница.“
 
Само преди няколко месеца – след рождения ѝ ден през септември, Лила подписа договор с прохождащата модна агенция на майка си, която носи името „Кейт Мос“.
 
През 2018 г. момичето подписа и първия си моден договор с бранда Marc Jacobs, заменяйки като посланик на козметичната линия на марката дъщерята на Синди Крауфорд – Кая Гербер.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
10
 
! Отговори
Bochko преди 5 години
Ama mnogo sduhva maja si taa avtorkata TODORA DRAGOLOVA
3
1
 
2
 
! Отговори
Кой? преди 5 години
Кая е много, ама много по-хубава!!!
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
gOla vOda
1
3
 
15
 
! Отговори
Перко преди 5 години
Ще замоля някой от пропонентите на капитализма ПАК да ми обясни, че всъщност тази система облагодетелства най-здраво работещите, най-умните, талантливите и пр.... Как бедните сами са си виновни, че са глупави, мързеливи и нямат капка талант.....