Гаджето на Емануела "спече" устатия гримьор Цецо

Фолкпевицата и Стоян Роянов напуснаха Big Brother
27 ное 2018 07:50, Александър Попов
32
Гаджето на Емануела "спече" устатия гримьор Цецо
Кадър: Нова тв

Гаджето на Емануела - Мартин, разбърка картите в къщата в Нови хан. Появата му сред съквартирантите затвори устата на гримьора Цецо, който в предните дни бълваше огън и жупел по фолкпевицата и я набеди, че е "развела мъжете в половин България". Обиден от нейни думи, че имал зависимости, той "запали" и обяви, че ще си прави тест за наркотици и ще "лепне резултатите на увисналия й гъз". И всичко това бе придружено със сочни псувни.

С появата на Мартин обаче заканите му секнаха и той прекара голяма част от времето в спалнята под завивките.

По-късно си призна, че искал да я засегне, въпреки че знаел, че тя не е развела настоящия си любовник.

Андреев не намери защита при най-добрата си приятелка - Златка, която предпочете да не взима отношение в спора му с Емануела. Поне не пред Емануела и Мартин.

Отношенията на Емануела и Мартин са били на кантар преди влизането й. Стана ясно, че двамата са били разделени за последните три месеца и появата му в шоуто изненада певицата, която заяви, че го обича и няма да се чувства добре, ако той напусне, а тя остане. Биг Брадър направи последен опит на живо да вразуми Емануела, за да остане, но в и изповедалнята тя беше категорична.

"Обичам тази игра, беше мечта да съм тук, но имам и личен живот, за мое съжаление напускам заради Мартин, който направи жертва влизайки тук. Той в момента има нужда от мен и се отказа от нещо важно заради мен. Мисля, че това е най-правилното решение", сподели певицата в изповедалнята.

Шоуто напусна и най-ексцентричният участник този сезон - Стоян Роянов Я Я, който събра най-нисък вот сред номинираните. Напускането му зарадва Джулиана и Албена, но натъжи Гъмов. Самият Стоян пък сподели на излизане, че се радва от раздялата с хора, които са изкуствени и далеч от понятието звезди.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
3
 
! Отговори
Алтън бей преди 5 години
До Сашо РоманOстава само Златка да стои над него и да му вее с палмови листа;)
26
1
 
9
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Гримьоор... Силно необосновано твърдение и до днес съм се чудела защо на всичките си клиентки въпросният докарва един тъмничък к.афеникав отенък, а то що било?? Мислех си нюанси, студени, топли подтонове - тцъъ, дру.сан кебап е работата, нейде между кючеците. И само като видях как грубо работи, дърпа и опъва кожата си обясних бръчките по емануела и златка, ами четки не ползва ли # гримьорът на звездИтИ??
25
3
 
11
 
! Отговори
Тинев преди 5 години
Защо ме триете, като казвам, ЧЕ САМО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БОЛНИ МОЗЪЦИ създават и участвуват в този ***?Истината и само истината!
24
2
 
5
 
! Отговори
Готино преди 5 години
Ла мигра де естетика Слаш Уагабунга,всичко останало е...шит след хит :)
23
1
 
21
 
! Отговори
Сашо Роман преди 5 години
Това което видяхме до сега от Джийзис(JESUS) ,е едно непрестанно пушене на наргиле върху дивана и обратно в стаята ,ако ги нямаше хора като Яя или Гъмов сезона ви щеше да е точно 1 седмица!
22
0
 
9
 
! Отговори
Шиби преди 5 години
Гъмов какво компактно комплексче е и тоя, все некви *** го движат кво е като е от "едно време" до кога си мисли че ще се котира с неговите фиксирани идеи за това или онова, малкия жумпел ( и аз не съм над 180м много висок ама нямам това предвид)
21
1
 
5
 
! Отговори
Животното666 преди 5 години
Съгласен съм, стига сте си рязали очевидните клони на които се крепите, не знам кой съветва или решава но повечето хора които познавам гледаха само заради Кулагин, колкото и ненормално да беше, беше нещо невиждано и новост като ситуация. Сега този епизод едва крета, всички внимават да не им падне пръшинка на гъзинката и е СКУЧНО, освен мини-феномена Я-Я който сега изгониха, и отново си отрязаха клона. За кво да го гледам оттук нататъка? Кой ще прави шоу? Джъзъсъ тихия комплекс ли
20
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Палячовци.......всички в ШИТ БРАДЪР.Ослужващ персонал на Бардак"нова"тв.
19
2
 
12
 
! Отговори
Хел преди 5 години
Цецо, ако скочи на Елвиса ще го пребие! Не случайно Мартин ходи с охрана и бият по заведенията, щот е як комплексар
18
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама този Благо все едно си, е наредил две пакетчета дъвки орбит в устата. И само как си ги намества тия зъби като бабите.
17
3
 
35
 
! Отговори
Скункса: преди 5 години
Е що го изгонихте хахото ЯЯ ,тоя ви правеше шоуто авие айде чао, втори автогол след Кулагин зрителите били решили дрън дрън ,следващия път изгонете и Гъмов и никой просто няма да ви гледа!!!
16
4
 
44
 
! Отговори
Без право на глас преди 5 години
Хората, които гледат Бих Брадър не трябва да имат право да гласуват. Тези, които се вълнуват от битовизмите на хора с 2 пръста чело нямат интелектуалния минимум, необходим за избора на нормални политици
15
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прочетете тази новина ако имате констипация (запек). Ще се оправите за отрицателно време.
14
2
 
27
 
! Отговори
saki преди 5 години
Тая Никита ми прилича на оня злодея от Пъзела, същото лице. А Гъмов е д о л е н. Олекна му ,че ЯЯ излезе,защото го засенчваше. Гъмов е свикнал той да е колоритния в къщата ,а ЯЯ излезе по интересен от него.Ама нали Гъмов и Златка са близки до продуцента един от тях го гласят за победител.
13
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Осведомих се за нещо което не ме вълнува и интересува това ли трябва да виждаме в новинарски сайт новини за живота на ВИП наречените имена !
12
0
 
27
 
! Отговори
АНИ ЛИНГУС преди 5 години
ПРОЧЕТОХ ТАЗИ ВАЖНА НОВИНА В КЛОЗЕТА, БЛАГОДАРЯ.
11
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Таз пък Емануела уж го дава от голямото добрутро пък хванала някакъв грозник с бебешко лице!Къв е тоя?Баща му сигурно е крал здравата и има пари!?
10
1
 
27
 
! Отговори
Мюмюн Али Шабри преди 5 години
С какви бози ни занимават ,,журналистите тук...! Падение..
9
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Без Кулагин Брадъра е НУЛА.
8
7
 
17
 
! Отговори
Дидка преди 5 години
Устатите замлъкнаха с влизането на Мартин и Боби . "Мъжкарят" Цецо снощи се отрече публично от казаното , но това не значи, че няма да интриганства зад гърба на клиентите си, Пчелата- майка Албена също бръмчи само сред страхливите послушковци .Когато е в спор с ЯЯ и Боби бърза да се оттегли повтаряйки едно и също. После почва да се оправдава пред послушковците като сипе обиди по адрес на неудобните . Малката Джулка е голямата клюкарка в Къщата. Гъмов трябва да е победител- директен и забавен.