Красавица от Бургас стана "Мис България" 2018

Теодора Мудева получи короната от миналогодишната победителка
1 дек 2018 14:45, Петя Славова
101

Снимка: БТА

Теодора Мудева от Бургас спечели короната в националния конкурс за красота "Мис България"2018. Красавицата се сдоби с титлата на церемония в "Рейнбоу плаза".

Новата мис получи отличието си от миналогодишната победителка Тамара Георгиева. Подгласнички на победителката станаха Симона Пеловска от Ловеч и Михаела Йорданова от Варна на третото място. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момичето от снимки 2 и 3 е със заплашително яки челюсти. Вие навярно се нуждаете от куче охранител.
62
9
 
9
 
! Отговори
Експерт преди 5 години
Миската - нищо особено, нищо вчепатляващо, нищо грабващо окото. А подгласничките - още по-зле. Обачееее! Загледах се в момичето на 2-ра и 3-та снимка, което е на заден план. Много красива българска девойка. Коя е тя, откъде е? Слепи ли са журито, че са избрали тия трите, а не са забелязали това момиче. Може да има и още по-красиви, но аз видях само тези снимки, които са публикувани в този сайт. Просто лично мнение.
61
12
 
15
 
! Отговори
abv преди 5 години
Безлично момиче, никакво излъчване и присъствие.
60
8
 
15
 
! Отговори
Симпатична е думата преди 5 години
Ако ще цялата рода да пише колко е невероятно красива, няма да се съглася. За някои новини може да важи лафа:,,Една лъжа повтарена 1000 пъти, става истина, но щом става дума за женска красота не важи. Симпатично момиче, но толкова.
59
4
 
12
 
! Отговори
kuku преди 5 години
Спонсора е платил най-много.
58
3
 
14
 
! Отговори
Парата преди 5 години
Можеха и по-хубава да сложат за мис България. Ама на тия конкурси е така,кой плати най-много.
57
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Бразилия, в Аржентина категорично ще намерят по-бяла, защото след Втората световна война хиляди нацистки офицери емигрират със семействата си в Южна Америка.По нашите земи светлите са се оказали "по-адаптивни" и са избрали примирението, да си плюят на рода, да се продадат на друга вяра или богаташ. Вижте и сега колко рускини и украинки се омъжват за турци. Нямам информация за полякини, но те винаги са си боли доста "отворени".
56
22
 
11
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Русите и синеоките жени са красивите. Ако една жена не прилича на Барби, съжалявам за мен не е красива. От тип ,, Николета" ми става лооошо.
55
17
 
13
 
! Отговори
Гроз*новата е преди 5 години
Гроз*новата е. Защо трябва да пращаме момиче дето я мяза на Пепеляшка?? Някак си безлично. Не ми харесва, че е с мур&гав тен. Дано малко го избелят. Иначе ми мяза като сива миш*ка.
54
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Светлите българки от мюсюлманско потекло??? Ти чуваш ли се какво говориш? Светлите българи са със славянски произход, а турците са далече от това да бъдат славяни. Както и аспаруховите прабългари. Дори светлите турци са от славянски произход. По - точно са си потурчени славяни. Ако имаха малко етническа гордост, щяха да се покръстят в християнство и да си сменят сами имената с християнски. Дори и в самата Турция щяха да го прасвят масово. Но потурчен веднъж и вече няма гордост у него. Смазан...
53
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разликата между миналогодишната и сегашната е убийствена. Сегашната няма онази "специфична красота". Направо си е красиво момичето ;)))
52
7
 
9
 
! Отговори
Дотам ли опряхме?? преди 5 години
Само мур*гавел*ки ли останаха в България? Сигурно и от Бразилия ще намерят по б*яла.
51
8
 
11
 
! Отговори
Истината е че... преди 5 години
Прилича ми на камериерка. Няма шанс да се класира пред другите мис от целия свят. Няма да стигне и до полуфинала.
50
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма лошо да е светла, но светлите българки са най-паче от мюсюлманското вероизповедание и не рачат да се надскачат на голо. Не че няма и други, ето бившата мис беше именно блондинка и светла, ама не са баш Мерлин Монро след перхидролена манипулация.
49
12
 
12
 
! Отговори
С по-свеетла кожа преди 5 години
Малко на ро*мка я мяза. За мен не представлява типичната българка. Трябваше да изберат момиче с по-свеетла кожа. Не е типичната българка. По-скоро е за мис Индия. В България има къде по-хубави момичета. Чак пък най-красивата???
48
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сцената е ужасна, осветлението е ужасно, облеклото на жените на сцената също е ужасно. За избраната - поне не е с мъжествено чене, както някои от кандидатките. А светли очи на тъмна коса, може и да са интересни като екзотика, но изглеждат като стъклени, липсващи.
47
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хубавата прабългарска думичка Ваучер се кипри като такса за проституция...
46
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хубавата прабългарска думичка Ваучер се кипри като такса за проституция...
45
1
 
1
 
! Отговори
От честно питам преди 5 години
Думата със звездички е Об*икнове*на за победителката. Защо е с цензура ?? Не е обид*на.
44
13
 
11
 
! Отговори
Честно преди 5 години
Не мисля, че е грозна, но не и красива. Прекалено обикновена. За мен е доста ***. Да беше поне със сини очи. Лично аз си падам по русокоси момичета. Не е мой тип.

Спонсорирани публикации