Красавица от Бургас стана "Мис България" 2018

Теодора Мудева получи короната от миналогодишната победителка
1 дек 2018 14:45, Петя Славова
101

Снимка: БТА

Теодора Мудева от Бургас спечели короната в националния конкурс за красота "Мис България"2018. Красавицата се сдоби с титлата на церемония в "Рейнбоу плаза".

Новата мис получи отличието си от миналогодишната победителка Тамара Георгиева. Подгласнички на победителката станаха Симона Пеловска от Ловеч и Михаела Йорданова от Варна на третото място. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
0
 
! Отговори
ivoeco преди 5 години
До ЕкспертНаистина е много хубаво момиче,и имаше най хубавото тяло но в профил има леко гърбав нос и журито не можеше да си позволи втори гаф!!
82
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момичето си е хубаво. Организаторите на конкурса е добре да помислят преди да пуснат сведение в медиите как ще го допълнят визуално, за да намалят злословието по адрес на себе си, първо, и второ, на момичетата. Специално в този сайт на редовния *** му иде отвътре да грубее, перврзничи и натрапва крайни изкази по повод всичко и всички. А публикуваните по-късно снимки почти всички са много лоши, кифленски.
81
2
 
4
 
! Отговори
pkboev преди 5 години
Според мен е много красиво момичето, просто още няма излъчване на модел. На тия снимки изглежда като на абитуриентски бал.В Инстаграм - https://instagram/teodoramudeva/?hl=bg - мисля може да се види по-добре за какво иде реч.Офтопик, за пръв път виждам 80+ коментара и още не сте се почнали за Бойко и комунистите...
80
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е хубавица, но в сравнение с Тоца и миналогодишното недоразумение може да мине и за такава.
79
0
 
2
 
! Отговори
Мая преди 5 години
Какъв Бургас, девойката е от Сливен! Преди около година се премести в Бургас! Със сигурност (все още) не е минала по "дежурния" път, по който вървят повечето момичета, които искат на всяка цена да печелят корони. За жалост ще бъде повлечена от гадориите, съпътстващи едно младо, хубаво момиче в тези среди. Колкото до "титлата" - утре никой няма да я помни.
78
1
 
12
 
! Отговори
Lina преди 5 години
След избора на крокодилите тоца и мис Нос хората са наясно, че короната е sale, за каква красота говорим, като сме толкива красиви, защо нито една българка няма спечелено почетно място на световен конкурс, след Калканджиева? Сигурно защото там няма как да си купиш корона за 20000, за колкото я продава папазова на миналогодишния нос.
77
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако непрекъснато в медиите нападат момичетата, които се явяват на конкурси за красота, все по-малко ще са възможностите държавата ни да бъде представена от подобаващо привлекателна девойка. Пратете жените си на оглед и съберете мнения за тях от десетки хиляди лица - ще понесете ли предумишленото критикарстване?Момичето би могло да изглежда блестящо със съвсем друг тип тоалет и с друг грим, както и при съвсем различно осветление. Има нежен, младежки, непокварен, грациозен вид.
76
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момичето е от Сливен, от никакъв Бургас не е.
75
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбира се, че не е най-красивата. 1. защото няма критерии за красота; ако имаше критерии, нямаше да съществува мода;2. критериите, по които избират момичетата не са на първо място лице (което виждаме на снимките), а мерки на фигурата, които за жените са около 15; 3. всички са наясно, че в конкурсите трудно се включват интелигентни момичета, знаят какво се очаква от тях извън конкурса. Така че - приемаме постижимото.
74
1
 
8
 
! Отговори
До 79 преди 5 години
Като избират грозновати жени, любовници на този и онзи какво чакаш да пишат хората? По-хубавите момичета ги шкартират още в началото. На всички конкурси е тъй. Помниш ли конкурса мис Вселена? Избраха победителката, дадоха й короната, а след 10 минути казаха, че е станало грешка и момичето даде короната на една толкова грозна участничка. Дано ги е осъдило после. За мен това момиче сега дето избраха не е нито красиво, нито грозно, НО не и най-хубавото в България. Коя е Калина даже не знам
73
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди няколко месеца, а и наскоро, представихте друга мис - Калина.... За нея също не пропуснахте да напишете, че била безлична, не кой знай какво, просто симпатична, една от многото. Мнозина от критикарите вероятно искат фойерверк от боя и принадени форми, привикнали на карикатуренето вече на почти всички, които излизат на сцена. Което на практика показва загуба на чувствителност. Както за да чувате, да се нуждаете от поне 80 децибела.
72
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На нищо не бута.
71
3
 
8
 
! Отговори
Мде преди 5 години
Тая със зелената рокля има лицеви деформации 😂😂😂
70
5
 
14
 
! Отговори
Трол преди 5 години
КрасТавица от Бургас стана "Мис България" 2018 :D
69
4
 
11
 
! Отговори
До 76 преди 5 години
На мен пък ми мяза на коминочистач.
68
7
 
15
 
! Отговори
drDZH преди 5 години
ееееее доживяхме да изберат една за мис България, дето да мяза на човек и да не е крокодил
67
3
 
9
 
! Отговори
егати експерта преди 5 години
Това е първата подгласничка.
66
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонимеН Къде ви я буца,може би,на носа на мис 2017?
65
5
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
МОМИЧЕТО ОТ СНИМКА 3 ИМА БУЦА НА БРАДАТА!! ДА НЕ ГОВОРИМ , ЧЕ ГЪРДИТЕ И НЕ ГИ ВИЖДАМ КЪДЕ СА!
64
2
 
3
 
! Отговори
провидънс преди 5 години
Маке,ке се криете всички,по арни немали у бугарско ,нещо много се покриха арните ве маке и

Спонсорирани публикации