Според зодията: Какви са братята и сестрите ви?

Телците са големи материалисти, а Раците – грижовни
6
Според зодията: Какви са братята и сестрите ви?
Снимка: Pixabay
Всеки от нас има различни отношения със своите брат и/или сестра. Ако по принцип се разбирате с вашите, това означава, че семейните ви сбирки около Коледа и Нова година вероятно ще минат леко и без драми. Ако обаче между вас има напрежение в живота, възможно е то да ескалира точно в празничния сезон. Добре е да го имате предвид, за да го предотвратите.
 
Ето и какво трябва да знаете за вашите братя и сестри въз основа на техния зодиакален знак:
 
Овен
 
Ако имате брат или сестра Овен, значи си имате шеф в семейството, с когото обаче можете да си сътрудничите отлично. Хората от тази зодия са или най-важните фигури във фамилията около които се върти всичко, или приемат ролята на черната овца. Те са независими и горди, и ако не се чувстват добре дошли на семейната сбирка, няма и да я уважат.
 
Телец
 
Вашият брат/сестра Телец може да бъде голям материалист, но както цени вещите си, така цени много и отношенията си със своите най-близки хора. Можете да разчитате на Телеца, че ще ви подготви наистина хубав подарък за празниците, но ще очаква същото и от вас. Телците обичат хубавата храна и сигурно ще участват активно в приготвянето на празничното меню.
 
Близнаци
 
Ако имате брат или сестра от този знак, сигурно сте усетили, че той/тя се движи между светлината и тъмнината. Силните и слабите моменти в живота му ще се редуват и вие ще трябва да свикнете с този факт. Ако сестра ви/брат ви е зодия Близнаци, за него/нея е нещо нормално да се откаже в последната минута от семейната сбирка – не го приемайте лично.
 
Рак
 
Раците са известни с това, че са много грижовни и семейно ориентирани. Ако имате брат или сестра от този знак, сигурно той/тя ви е като трети родител (дори да не е по-голям от вас). 
 

6
Още от Звезди
Богдан Томов на 62: Звездата от родната естрада
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
6
 
! Отговори
АТАНАС преди 4 дни
ДЕВАТА И ВОДОЛЕЯ СА НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНИТЕ ЗОДИИ....ТЕ СА ЗА ТРЕПАНЕ,ВОГЛАВЕ СЪС СКОРПИОНА....ОТМЪСТИТЕЛНИ,МАНИПУЛАТОРИ,ПОСТОЯННО ТИ ВМЕНЯВАТ ВИНА ЗА ДА ВЛАСТВАТ НАД ТЕБ......КОГАТО И ДА ГИ ЛИКВИДИРАШ ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО...
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Гоше, тези вярно че грабват, но са на не повече от 12/13 г. Но с грим и прическа водят към мисли за грях.
1
2
 
6
 
! Отговори
Гoшу преди 4 дни
Абе статията не ми направи особено впечатление, но пък двете джинджърки на снимката, особено лявата ме грабнаха много

Какво трябва да знаем за знака на Плъха от китайския зодиак
Какво трябва да знаем за знака на Плъха от китайския зодиак

Какво трябва да знаем за знака на Плъха от китайския зодиак

Участвайте в кулинарния ни конкурс
Участвайте в кулинарния ни конкурс "Празнична трапеза 2018"

Участвайте в кулинарния ни конкурс "Празнична трапеза 2018"