Работата, децата... Ашли Симпсън едва балансира

За какво благодари и от какво се оплака певицата
31 дек 2018 15:00, Ивета Иванова
8
Работата, децата... Ашли Симпсън едва балансира
Снимка: Reuters

Ашли Симпсън призна, че ѝ е трудно да балансира между грижите за двете си деца, записването на музика, записването на телевизионно предаване и работата за модната си линия.

В риалити предаването, посветено на нея и съпруга ѝ, Еван Рос, наречено ASHLEE+EVAN, певицата каза: "Музиката си е кариера, да имаш модна линия за дрехи си е кариера, да имаш модна линия за обувки е кариера, да бъдеш майка също е кариера. Наистина е натоварващо".
 
Изпълнителката на "Boyfriend" дори попитала собствената си майка, Тина, как да намери перфектния баланс. А отговорът на Тина бил: "Мисля, че ако правиш това, което ти харесва и страстта ти си личи, това е всичко, което има значение".
 
Ашли подчерта, че все пак е късметлийка, защото може да разчита на подкрепата на Еван.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коя е тази жена?
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ох, горката, да я ожалиш просто! Тя е единствената, която има тези проблеми. А какво да кажат някои, които не са богати като нея и на всичкото отгоре не са известни? Що ни правите на прости, не мога да разбера? "Журналисти"!
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може да я вземем при нас на село, ще помага в доенето на кравите и овцете, в почистването на обора..Така ще си отпочине от натоварения график горката
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коя?
1
1
 
6
 
! Отговори
Животното666 преди 5 години
На тва ли му викаха "bragplaining" прикриване на хвалене зад оплакване. Бтв кво стана с ръкоплясканията когато една жена е натварена и невероятна в кариерате си спряхме да ги чуваме в последно време дали защото хората се намериха натоварени като кобили ден и нощ.А баланса откога е лесно нещо за постигане не знам. Медийни умове ще..