Звездите винаги са перфектни. Вижте как!

Модните трикове, които може да работят и за вас
1 яну 2019 16:36, Екип на Tialoto.bg
7
Звездите винаги са перфектни. Вижте как!
Снимка: Reuters

Ако говорите с правилните хора, ще разберете, че трикове, които стилистите на звездите прилагат от десетилетия, им осигуряват съвършен вид. Един от тези хора е стилистът на знаменитости Аларна Хоуп, която издаде, че всяка дреха се модифицира спрямо съответната личност така, че създава усещането за съвършеност.

"Първият трик е в избора на дрехи. Всеки стилист избира облекло, което да пасне на най-широката част от тялото на клиента си, а след това напасва всичко останало от него", пише стилистката в блога си.

"На пръв поглед изглежда доста трудоемко, защото веднъж плащаш луди пари за дрехата, а след това трябва да я модифицираш, но пък накрая пасва перфектно", добавя дамата.

За да подкрепи твърдението си, Аларна кара читателите да се замислят кога за последен път са видели някоя знаменитост да си намества дрехата. Това няма как да се случи, защото тя приляга на най-проблемните места. Когато слагате панталони, винаги мерете внимателно дължината, съветва Хоуп.

Още по темата вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: стилзвездиперфектни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До "към 1 и 2"Тъжно е, че разбирането ти за света е ограничено до глупостите на разни псевдо-бунтари рапъри. Но пък гледам, че с гордост ги цитираш. Давай все така, не е приятно да излизаш от зоната си на комфорт.
5
3
 
1
 
! Отговори
към 1 и 2 преди 5 години
текст от песен:"......Права мръсни песни, ама не ги въртите.Почвам да пея за луната и звездите.една луна *** звездата грешка на езика, нов съм в занаята......"
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЯворЯворе, когато една дума има >1 значение, това е описано в речниците. Това, че някои хора са се помислили за нещо повече, заради по-шарените си парцалки, си е техен проблем, не на астрономите или филолозите.
3
7
 
4
 
! Отговори
Явор преди 5 години
И сега за двамата астрономи по-долу:Много думи имат повече от едно значение. Абсолютна неграмотност е да се игнорира този факт, а е особено смешно, когато се прави с подобен назидателен тон. Пък и диагнози раздават....
2
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Звезди знам че има само на небето.Обикновенно се появяват през ноща.Те не ходят по голяма или малка нужда.
1
4
 
17
 
! Отговори
Бай Тайсън преди 5 години
Звезда - небесно тяло, представляващо голямо кълбо газ (плазма в хидростатично равновесие), произвеждащо енергия чрез термоядрен синтез, основно превръщане на водород в хелий.В статията не виждам да става въпрос за звезди, а само за хора с болно его.

Спонсорирани публикации