В 9-и месец: Антония Батинкова летя до Дубай?

Скандализира много майки с фотосите от почивката си
16 яну 2019 21:12, Иванка Гъркова
16
В 9-и месец: Антония Батинкова летя до Дубай?
Facebook

Може ли бременна в деветия месец да пътува със самолет на далечно разстояние? Това се питат потребители на Facebook след като вчера Антония Петрова-Батинкова качи снимки от почивката си в Дубай.

"9-и месец – последна почивка преди раждането! Имах прекрасна бременност – лека и безпроблемна,(пожелавам на всички бъдещи майки такава), изпълнена с пътувания и страхотни емоции, на крилете на любовта! Следващия път ще бъдем трима!". Това написа Мис България 2009 г. и както обикновено, публикува цял албум със снимки от дестинацията, в която всяка втора родна звезда отмаря.
 
Фотосите предизвикаха противоречиви реакции.
 
"Антония, приятна почивка! Как ти позволиха да летиш в 9 месец?“, попита нейна последователка. „Доста смело в 9-и месец да пътувате... браво“, коментира друга. Трета пък направо порица бъдещата майка с думите: „Мила, като летите, ако е възможно вземете с вас някое медицинско лице все пак за всеки случай, а и да сте по-спокойни".
 
Междувременно майки и бременни започнаха дискусия в различни групи във Facebook за това дали е възможно Батинкова да рискува по този начин, пътувайки и влизайки в басейн толкова малко преди раждането. Много от тях подозират, че снимките от Дубай са направени по-рано, а сега просто са качени за пиар. Едно от нещата, които ги кара да мислят така е, че на снимките Антония е руса, а доскоро се появяваше с розова коса.
 
Както вече писахме, Антония Петрова-Батинкова и съпругът ѝ очакват бебето съвсем скоро. Те първо обявиха, че са избрали датата 17 януари, което е утре. Дори уточниха, че може синът им да се появи и по-скоро.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая от снимката много калена бе! Я назад хората как са се облекли - с дънки, с якета до коляно. Тая - по рокля без ръкав!Не я знам коя е, ама и в деветия месец не е. Освен ако авторът няма предвид, че ще ходи нейде си през септември /той е 9-тият месец/.А и да ходи до Дубай в който и да било месец - к'во от туй - ей-това най-малко го разбирам - да се информира широката общественост кой къде щял да си вее полите.
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Божке, а останалите "дами" от улицата на червените фенери в Амстердам докъде ще летят? Като ще пишем - да е за всички!
11
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква е тази мания, да ни информират какво правели, някакви си леки жени златотърсачки. Пишете какво става с експеримента на китайците на Луната, какво стана с насекомите които закараха там. Оставете тези кифлечки.
10
2
 
32
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Престанете да ни занимавате с разни ***!!!!
9
0
 
28
 
! Отговори
гого преди 5 години
Гоооолям праз!Преместих ГО вече!Защо ни занимавате с тия....?Свършиха ли нормалните новини?
8
0
 
17
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
о,Боже!..какво да ви кажа?..Та това е най-некадърната "фотошоп" простотия,която съм виждал!..Ама забележете:-Както отбеляза колегата долу,зад нея са ИКЛИМИСАНИ двама ,облечени със..ЗИМНИ одежди!..При 50 градуса на сянка!!!Второ:-СЯНКАТА от фигурата й се простира на..25 сантиметра!..-САМО върху бордюра,на който е стъпила!..Зад бордюра-НИЩО!..Слънчево осветен пясък..............пак ще попитам:-Знам,че ни имислят за мало_умни,но НАИСТИНА ли са свалили толкова ниско летвата?!
7
0
 
28
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Анонименалсолютно точна забележка!!!..А ако тая е в "деветия месец" НАИСТИНА,всеки акушер ще ви каже,че тя очаква да роди ..мишка..Или коте..Или хамстер....или просто да се изсмее..впрочем,коя е тая "звезда"?
6
0
 
17
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
Имам само един въпрос- какво дири тая въпросителна в края на заглавието?
5
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Селски номера! Сурогатна майка ще се мъчи,а тази само снимки ще прави..К...ва..
4
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не са снимки от Дубай назаде хората са облечени със палта зимни, тази е мошенница.
3
2
 
27
 
! Отговори
хехе преди 5 години
Колеги, местим ли?
2
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко е *** тая не е истина
1
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Безотговорна майка, социалните да и вземат бебето.