Михаела Филева за Гришо: Дори не го познавам лично!

Певицата опроверга слуховете, че е ново гадже на тенисиста
22 фев 2019 14:10, Криси Табачка
41
Михаела Филева за Гришо: Дори не го познавам лично!
Снимка: Instagram

От няколко дни се тиражира новината, че Михаела Филева и Григор Димитров са новата звездна родна двойка.

Оказа се обаче, че това не е точно така, а яснота по ситуацията внесе самата певица с пост в личния си Instagram профил, в който изразява позицията си.

"Тъй като през последните няколко дни телефонът ми не спира да звъни, се чувствам длъжна да споделя официалната си позиция по темата. Като българка съм горда с успехите на тенисиста Григор Димитров. И това е всичко, което мога да кажа за него, тъй като не го познавам лично. Всичко, което четете по въпроса в "медиите", ако въобще могат да се нарекат така сайтове и издания, които не проверяват информацията, а напротив - разпространяват слухове, не е истина".
 
Феновете на певицата не пропуснаха да изразят подкрепата към своята любимка с коментари под поста. Разбира се, имаше и такива, които се оказаха особено разочаровани от истината, коментирайки единствено: "Жалко, щяхте да имате красиви деца".
 
Михаела Филева имаше дългогодишна връзка с Павел, дуетната половинка на Венци Венц, но след многократни раздели и събирания, накрая решиха да поемат по различни пътища.
 
Миналият месец певицата публикува кадър, на който мъжка ръка е обгърнала крака ѝ, докато четат книги. Тогава се обсъждаше дали този кадър не е потвърждаване на връзката ѝ с поета Димитър Калбуров, но и това остана непотвърдено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
5
 
11
 
! Отговори
Anon преди 5 години
А аз тази Михаела нито я познавам лично, нито я знам коя е- чувам я за първи път-това брои ли се за по- голяма новина? Неизвестен (аз) дори. Не е чувал за някоя която си мисли, че е известна. I win. I think.
15
4
 
13
 
! Отговори
До 11-Гошу преди 5 години
Гоше,Гошеееее не ме мисли,нито ме знаеш ,нито ме познаваш,аз колкото съм закачил и още закачам ,ти толкова косми нямаш на главата Нямаше спин и платена любов,интернет и Гугъл да ни отнема времето с глупости и споровеИмаше неспирен купон,а не само главата забита в дисплея. .Почни да закачаш ЖЕНИ- не съученички в осми клас и тогава ще разбереш.Да си жив и здрав ,да порастнеш,но това което ние изживяхме и вие с висенето денонощно пред компа и зяпането на ХХL-са несравними неща .
14
8
 
10
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Стига бе, как така гадже на Гришо! Ани Салич ще ревнува! Тя само като каже Гришо и дъртия й клитop почва да шава!
13
4
 
19
 
! Отговори
Михалка Филева преди 5 години
Охх, дръжте ме, известна съм!Едва ли има нещо по- нарцистично, от това, да пишеш по социалните мрежи какво не си и кой не ти е гадже. Малката е достойна бъдеща генерация от Бг ВИП Елит, наследница на Ивана, Джена, Джина, и т.н. нашенски. випаджийки, които ходят да пеят по домове и кръчми на рождени дни за пари, плащат по някой лев на родни инфлуенсъри като Евгени Минчев, и ходят в На Кафе с (баба) Гала!
12
5
 
10
 
! Отговори
до Гошу преди 5 години
До ГoшуАми ние, пенсиите, ще блъскаме теб, я какъв добре окосмен полов орган си показал на снимката.
11
3
 
8
 
! Отговори
Ран Босилек преди 5 години
"Сливи за смет"
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не виждам връзка но.........още 1 пост ,до задължителните 50 /за другарите/
9
11
 
7
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До 10Абе пуберите поне все някога ще закачат нещо младо и свежо, ами вие, пенсиите, що ще правите? :)))
8
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв ви е проблема бе ,,царе на ръкоделието",блъскайте ,,чираците" и си учете уроците.Пубери пъпчиви!
7
3
 
24
 
! Отговори
Бойкот на OLX преди 5 години
"Жалко, щяхте да имате красиви деца" - Един виц по този повод: Баба и внучка гледат телевизия. По едно време бабата казва: - Виж как се целуват, дали ще се оженят? - Внучката - Ама, бабо, това са Борисов и Юнкер
6
5
 
23
 
! Отговори
к0нсерва преди 5 години
Извинявам се, но тази да си иска парите от козметичният й хирург - носа й, особено дето се съединява с челото и веждите е като на тези от СтарТрек дето говореха Клингонски!!
5
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как Филева гадже на Гришо бе? Че тя е по-млада от него. Наш Гришко си пада по лелки 50+!
4
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе вие мъже ли сте или ,,фризьорки-клюкарки? Един ,бил я виждал!? ,друг неграмотен се опитва да е интересен.Хлапаци без работа!!!
3
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
,,Жалко,щяхте да имате красиви деца"-коментари на любителите на индийски филми.Още от времето на ,,дали ще се оженят" Наргис и Радж Капур.
2
8
 
11
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Аз тази съм я виждал в подлеза на Сердика. Беше с един клин и си бившето си гадже, оня Павел май се казваше, дето е дует с Венци-Венц. Ами пича беше по-красив. Тази имаше едни "Х"- образни крака и картофен нос. Никак не ми хареса. Гришо никога няма да се хване с такава.
1
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Даже и да е така - какво лошо има?Красиви и талантливи млади хора.