Рут Колева за тийн годините: Пораснах бързо!

Отишла в Ел Ей на 16 години
5 мар 2019 17:15, Ивета Иванова
22
Рут Колева за тийн годините: Пораснах бързо!
Снимка: Instagram

 Рут Колева се върна назад във времето и си припомни времената, в които е била тийнейджърка. Талантливата певица разказа, че ѝ се е наложило бързо да порасне и да се справя сама, тъй като още на 16-годишна възраст е заминала да живее на другия край на света - в САЩ. По това време социалните мрежи не са били толкова развити и тя трудно се е свързвала с близките си. Рут сподели снимка от 2007 г., когато е била на 16 години.

Ето какво написа изпълнителката на "Близо":
 
"Отидох да живея сама в Ел Ей, когато бях около 16-годишна. Попаднах в град, в който беше (и все още е) невъзможно да се придвижваш без автомобил. Нямах възможност да шофорим, което беше доста неудобно. Спомням си, че започнах да се ориентирам толкова добре по картите, че трябваше да погледна само веднъж и разбирах накъде да поема. Все още ме бива в това, въпреки че смартфоните и Google maps ни спасяват в днешно време. Трябваше бързо да порасна. Научих се да се грижа за себе си, да си готвя, да се справям с живота като възрастен. Това, може би, е съдбата на много хора, но не много от тях са дошли сами някъде от другия край на света...
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хем грозно, хем бездарно, хем със самочувствие без покритие! Що е то? Руууттт Кольева...
12
0
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Талантливата певица разказа....Много е талантлива,получи грами за ..."талантливост",вие не знаете ли?
11
0
 
8
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
Горката героиня! Наистина научила е англо наративите където се изважда някакъв генерален момент от личната история, заебаваме всякакъв контекст и детайли и го разпространяваме из социалната си среда, по медиите и т.н за да може да излезем че сме направили милиони като сме почнали от гараж, като оставим леки подробности че майка му била банкерка и баща му адвокат във Вашингтон.. абе вярвайте в чудеса базирани на непълна информация, създавайте грешни представи, нека младите горят като икаруси
10
0
 
10
 
! Отговори
123 преди 5 години
Какво ни я натрапвате тая. Сисгурно щото е с еврейско име
9
1
 
8
 
! Отговори
джефри епщайн преди 5 години
лолита експрес батенца, стига сте питали. на кола не се е возила ама със самолета съм я мандрахясвак къде къде ли не по светски събирания ако *** разбирате. а най големия и ценител беше били кълвача клинтън. с монката паси ги нанизваше двамата едновременно. кви видеа имам не е за разправяне.
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пораснала бързо? Ми, то се вижда колко е пораснала в момента. Куче влаче, диря няма....
7
1
 
15
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
От къде виза? Не е студентска, ще е зелена карта, значи някой роднина. Как да повярваме , че някой родител би си пратил детето само на 16 не къде да е а в ада на земята, мястото където сатанистите са повече от където и да е другаде / официални данни /. Какво е правила там, работила ли е? На гости ли е била, или просто разходка?Стига търси внимание миче, има една камара хора дето се гледат самички от много по малка възраст.Поне едно е научила от САЩ, търсачи на внимание стават звезди....
6
0
 
14
 
! Отговори
Мене преди 5 години
Ае на тая кой и защо й дава трибуна се питам аз? Супер гадният навлек...
5
4
 
24
 
! Отговори
Палав Сърбеж преди 5 години
Бил съм интимен с тази, в последствие имах силно парене и лоши спомени от зловонната миризма на развалена риба, примесена с развалени яйца от двуцевката на тази нелицеприятна жена, имаща афинитет към употребата на незаконни вещества -стимуланти, които й помагат да преодолее менталните си недъзи.
4
0
 
20
 
! Отговори
V преди 5 години
И защо се е върнала ? Нали там е рая ? С Мишо шамара щяха да направят дует ;) Зялата държава се надупила на там ,а тя се връща ???
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Демек валяка минал бързо отгоре и
2
1
 
42
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Колеги, бихте ли ме осветлили по следните два въпроса?1. Какво е тийн? Нещо за пиене или мезе към пиенето?2. Кой набеди Ртут Колева за певица?
1
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво е това "Рут"? Женско ли ще дойде?