Кичка Бодурова оплю Фънки, отнесе го и Евгени Минчев

Певицата с тежки обиди към Димитър Ковачев
12 мар 2019 12:25, Александър Попов
76
Кичка Бодурова оплю Фънки, отнесе го и Евгени Минчев
Стефан Илчев като Кичка. Снимка: Като две капки вода

Риалити шоуто "Като две капки вода" често се хвали със своята позитивност, но скандали има и покрай него. И не за първи път "летят" обиди след представянето на някой участник.

Този път в главна героиня се превърна живеещата зад граница Кичка Бодурова. Нейният образ бе пресъздаден от Стефан Илчев, който за трета поредна седмица се справя перфектно с женските образи.

Фънки обаче принизи песните на Кичка и заяви, че те са лесна топка за Илчев.

"Това предаване взе нещо да се скапва. Това ресторантьорско начало на вечерта не е моето, което искам да видя. Знам възможностите на Стефан и не мога да си изкривя душата, че тази песен не беше нищо особено за него. Има лош късмет, че е попаднал на лоша песен. На Кица кое е гениалното", попита Димитър Ковачев.

Отговорът на Кица не закъсня. Тя се "изля" в социалните мрежи като не спести и доста обидни квалификации. Странно защо го отнесе и Евгени Минчев, явно певицата "не мели" и с него.

"Искам да благодаря от сърце на прекрасния Стефан Илчев за невероятната имитация. Разбира се, и на екипа от невероятни гримьори... Изпратиха ми видеото веднага. Даже спрях колата, за да го видя. Колкото за това недодялано човекоподобие и нещастен недоказан музикант Фънки, защо се ядосвате, приятели. Гледам коментарите ви! И аз като вас не мога да разбера с какво е полезен на шоуто. Той дори не разбира подигравките, с които го "обгръщат". В България има още един, дето му се иска да бъде "Лорд". Плюейки другите с жлъч се опитва да гради собствения си имидж. Въпрос на разбиране - едни градят името си с талант и с него обикалят света, други се опитват да лаят като помияри и им се иска да бъдат и те велики", написа Кичка.

И посъветва журито да коментира само изпълнението и имитация, а не какъв стил те харесват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
18
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма какво да се сърди Кичка, истината е, че има музикално образование и не пее фалшиво, но чак невероятна звезда никога не е била - изкаря цяла кариена на един бюст и псевдогръцки парчета и интервюта, гарнирани със съскане с гръцки акцент. Ако пееше след 1989, щеше да е прабабата на чалгата. Добре направи да се ожени за оня грък и да се чупи, иначе щеше да гледа САЩ през крив макарон. То и там извън българска или гръцка кръчма, участие - няма.
37
45
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяка дума на Фънки от снощи си беше на място. А имитацията на Стефан наистина беше прекрасна, но е факт, че за него беше лесна топка.
36
42
 
18
 
! Отговори
Хейтър преди 5 години
Майка ми обожава Лили Иванова и цялото старо екстрадно поколение, не може да понася само една певица и това е Кичка. Фънки не е цвете за мирисане, но той затова е там- да прави шоу и да "храни' наред.
35
12
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този Фънки е толкова отвратителен, че нито имам думи, нито модераторa ще допусне такива квалификации. Това и е хубавото на новата герберска цензура, че допуска сома хвалебствия на Боко, Цв Цв и такива отврати като тях и Фънки. За продуцента какво да кажа, освен че му липсва вкус ш и нагъл. Това личи по водещите с техните шутовщини и журиращия Фънки. Иначе участниците са безспорни таланти и е удоволствие човек да ги гледа и да се забавлява.
34
9
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** като не ви аресва що гледате тавиз предавания?Аз още като видях оня *** рачков и обърнах на друг канал.
33
44
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами прав е Фънки. Не че го харесвам, ама няма нищо обидно в неговите думи. Просто Кичка Бодурова колкото и да е добра не е чак пък неповторимо гениална и в този смисъл песента не беше толкова трудна. Съвсем обективен коментар който изобщо не е от най-заядливите му като му знаем мръсната уста.
32
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голямо огледало, колко голямо?Ще трябва да е, като на телескопа Хъбъл поне 50 метра в диаметър, а телескопа пък струваше два милиарда, а не пари за това няма да събирам.
31
9
 
71
 
! Отговори
ХМ! преди 5 години
КУПЕТЕ МУ НА ТОЗИ ФЪНКИ ЕДНО ГОЛЯМО ОГЛЕДАЛО ДА СЕ ВИДИ ЯВНО НЕ СЕ Е ГЛЕДАЛ ОТДАВНА ТА ТОГАВА ДА ГОВОРИ - НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ НЯКОЯ МЕЛОДИЯ ОТ НЕГОВИТЕ ?????????
30
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледай Фънки гледай Шрек и открий стоте прилики.Тоя трябва да влезе в Хел Китчън там на воля ще плюска като свин.я балканска и ще пуска по някой юнашки пърд.ел докато с поредния шеф готвач и психопад се псуват и замерят с храна.А дано да нямат общи и с гей лорда че вече тогава ще си прекръсти групата на черна прашка, то и без това в прсните им има доста намеци с стил трети пол, което ме води на друг екзистенциален въпрос какво е Фънки журиращ, журираща, журиращи или не се знае със сигурност де.
29
6
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В италианското "Като две капки вода"няма такъв кич като Фънки,Рачков и Зуека и простовати шеги от кръста надолу.Шоуто им е направено със стил и закачките са с финес.А Халваджиян и да тича срещи тях няма да ги стигне защото поарменчи копираното шоу и колкото и да отрича стила му си е чалгарски и кичозен.Жалко за някои от прекрасните участници в иначе добро шоу за имитации.
28
7
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цонко от Каварна ги караше тия рок-метъл групи! Свънки може само да му диша прахуляка!
27
5
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Свънки го не обичам откак каза на онова пълничкото момче дебелак!Страшно противен д.бил, чийто основна черта е да се присмива и подиграва с хората! Клоун с резачка!
26
12
 
26
 
! Отговори
Do 21 преди 5 години
До АнонименМоже ли да ни обясниш, с повече подробности, каква точно е кариерата на Кичка в САЩ? Без да имам нищо лично против нея.За Фънки не коментирам, въпреки че и аз съм в неговия музикален стил. Самия той ми е леко противен, но това е друга тема.Та, за успехите на Кичка в щатите?Албуми, концерти, други участия?Договири със звукозаписни компании?
25
7
 
42
 
! Отговори
До 22 преди 5 години
Да не би Фънки да е докарал тези групи и певци на благотворителен концерт. Нали им се плаща и ти си плащаш билетчето. На Кичка не и е работа да докарва певци, защото тя е певец, което определя какъв не е Фънки.
24
12
 
4
 
! Отговори
+ преди 5 години
До АнонименНа теб - НЕчалгаря нещо граматиката ти куца, а ? Научи се какво е това препинателен знак и как се ползва той и тогава ми се прави на свъринтелигентен.
23
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кичка и Фънки са представители на две съвсем различни течения в музиката и да се сравняват не е коректно. Все едно да сравняваш крем-карамел с мусака.... Въпроса е, че Фънки често допуска неуважително отношение към хората, заставайки от позицията, че е нещо повече от другите. Също, сигурна съм, Фънки не би се справил с имитация на Кичка, както и обратното-тя не би успяла. Момчето е много талантливо и липсата на подкрепа за него идва от нареждания на продуцента (който плаща, той поръчва музиката)
22
9
 
66
 
! Отговори
кондьо мондьо преди 5 години
На тоя дебелия, който прилича на тоалетна чиния в главата, и е скандално-арогантен, какво точно му харесвате?! Привлича вниманието на зрителите, ама и една торба с *** на улицата би имала същия успех.
21
7
 
34
 
! Отговори
*/* преди 5 години
Н-тото пояьяване на Фънки е проява на лош вкус. Това е към арменеца. Що се касае шоуто,лично на мен по-голямо удоволствие ми доставя Гласът на България.
20
3
 
68
 
! Отговори
Няма никакво преди 5 години
Значение каква е Кичка. Това шоу е за имитация и Стефан се справи най - добре и заслужено спечели вота на публиката. Обаче в шоуто подкрепят М. Илиева, Папи Ханс и Тита, които не са толкова добри.
19
9
 
46
 
! Отговори
До 16 преди 5 години
Кичка беше страхотна пичка!