Андреа се заяде с Джен Сушито, целувката на Кобрата - шега

Фолкпевицата взе отношение след закачката на гаджето си
27 мар 2019 09:00, Александър Попов
105
Андреа се заяде с Джен Сушито, целувката на Кобрата - шега
Снимка: Instagram

Победата на Кубрат Пулев над Богдан Дину вече едва ли предизвиква някакъв интерес. Тя бе изместена като тема от целувката на боксьора, която той лепна на репортерката на Vegas Sports Daily Джени Суши.

Тази целувка предизвика истински вълнения не само в САЩ. Либерални организации дори поискаха той да слезе от ринга и да бъде съден за сексуален тормоз.

Шефът на Джен - Майк Диксън, дори разкри, че тече разследване.

Още по темата
"Джени Суши бе жертва на нежелана, неочаквана и насилствена целувка от страна на Кубрат Пулев в момент, в който тя се опитваше да проведе интервю с него след срещата", написа той в официално становище.

Диксън дори допълни, че тя била шокирана. Нещо, което не се видя в нито един момент в интервюто, а Джен дори сподели кадри в профилите си в социалните мрежи. После бяха изтрити и заменени с пост, че била изненадана неприятно.

Самият Пулев обясни конфузната случка "като една невинна закачка", а Кралицата на голото суши се включила и в празненствата за победата му.

Отношение по случая взе и приятелката на Кобрата - Андреа.

"Има дни, в които ми се иска да имам вълшебната пръчка на времето, за да избирам епохата в която искам да живея. Последните дни си мисля за миналия век, който роди сексуалната революция, направи Мерилин Монро и Мадона икони на сексапила, и в който целувката беше акт на любов, приятелство и страст, а не "насилствен опит за сексуален тормоз".

Не исках да говоря по темата, защото за мен тя е по-скоро смешна, отколкото сериозна! Но не харесвам, когато хората злоупотребяват. В изявление на "Vegas Sport Daily", разбирам, че Jenny Sushe е станала жертва, и е наранена и шокирана! Как е възможно човек, който сам си качва подобно видео, да твърди колко е наранен от него. За мен това е една шега и по-скоро комична ситуация!

Иначе колкото до сушито... Всички го обичаме, но когато рибата е прясна, а оризът не е силно преварен".

Тервел Пулев също защити брат си.

"Често ние всички, критикуваме и осъждаме околните за техни постъпки, сякаш ние сме светци! Всъщност понякога, ние се държим дори и по-зле отколкото човекът, който сме критикували, но в други ситуации, където може само ние да си го знаем. Странно е, как една шегаджийска целувка, в следствие на радост, би могла да заинтригува повече някои хора, отколкото позитивния повод за самата радост. Всеки да погледне навътре, към себе си първо, безгрешни няма!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: кубратандреаДжен Суши
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
12
 
! Отговори
anon преди 5 години
Сега ще се почне #metoo и едни съдебни дела. Тежко му на балканския субект.
23
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази история е пълна л***йнария !3бати смеха.....Че чак изявления и глуп()сти...Бягай,бягай.....тоя свят се побърка,брат
22
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 17 - не няма да се знае. В сащ в момента не зачитат такова нещо като "Провокация". Считат че всеки има право да си ходи както си иска и си длъжен да се съобразяваш с него. Е, това не могат да го обяснят на мюслитата. За тях ние сме източни варвари.
21
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво става с апартаментите на Цветанов? Колкото до целувката - ето начин да се печелят лесни пари.
20
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВСичко това е вярно, но когато си в друга държава, трябав да се съобразяваш с нейния модел на поведение. САЩ сега са маниаци на тема лично простраство. Дори Роналдо го съдят, Кубрат би трябвало да мисли повече. ОСвен това ако целувката бе по бузата, нямаше да е толкова смущаващо.
19
1
 
33
 
! Отговори
Сократис преди 5 години
За съжаление, положението не е в полза на Пулев! Това се определя като посегателство срещу личността, независимо, че не е юмрук а целувка.Дори и когато си правиш шега, тя трябва да не поставя отсрещния в неловка ситуация, а тук се случи именно това.Лично аз съм против, когато жените се държат предизвикателно, а след това, се възползват от мъжката реакция и търсят някакви свои "права" в съда.Вижте снимката над статията как е облечена приятелката на Пулев, но ако някой и посегне, тя ще го съди
18
7
 
38
 
! Отговори
Женкар преди 5 години
Най лицемерното Общество това е в САЩ! Значи могат да снимат как Хомосекуалисти се целуват и какво ли още не правят по улиците на Сан Франциско и това не е сексуален тормоз върху останалите хора? А една нормална хетеро целувка направи проблем.. Аз не знам какви са тези закони и кой каза че в щатите е прекрасно?
17
6
 
9
 
! Отговори
saki преди 5 години
Това AJ не би го направил. Но онзи си личи ,че е възпитан човек , за разлика от нашия дивчо.
16
7
 
11
 
! Отговори
Да ходи облечена преди 5 години
Голото Суши защо не ходи прилично облечена на работа? Сега ще се знае, че щом полуголи до кръста репортерки получават целувка, то голите от кръста надолу са повече застрашени.
15
10
 
26
 
! Отговори
Край преди 5 години
Боксьорите преди мач не правят секс с месеци. Кобрата е пич и като прелива от тестостерон и адреналин и е в еуфория от победата е НАЙ-нормалното на света да млясне апетитната женка. Око не и е вадил я. Много джендерясали тия. Сега разбирам що си внасят хора от вън - трябват им за размножаване.И никаква Истанбулска конвенция да не съм чул повече че ще играе дървото. Разбрахте ли Станишев и ти Лельо Цецке в оставка.
14
5
 
29
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Може и да е била изненадана, но чак "сексуален тормоз' и "съд" е вече прекалено! Преиграването с правата е също толкова опасно, колкото и нарушаването им!
13
3
 
23
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Много добра статия. Какво става с апартаментите
12
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До LoykoСледващия път ще си извади магическата пръчка.
11
9
 
23
 
! Отговори
Loyko преди 5 години
Българска простотия....Бай Ганйо съвременен вариант...
10
5
 
31
 
! Отговори
Тайсън преди 5 години
Да го съдят,като не знае как да се държи пред медиите.Ако беше минал през спортни училища това нямаше да се случи.Щеше да е научен на ред и дисциплина.***!
9
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега ще изцедят яко ***!То да беше поне някоя красавица а таз грозната китайка!
8
8
 
30
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Предполагам, че ако беше я нокаутирал, а не целунал, , нямаше да се вдигне толкова врява?!? Тия американци съвсем изтрещяха...
7
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Американките и корейките са по-красиви от българките а и българите разбираме Кобрата.
6
7
 
22
 
! Отговори
Смях преди 5 години
Пульо Кобрата целунал Джен Сушито. Ето това вече е новина.
5
3
 
30
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Това ще най-скъпата шегаджийска целувка, която сме виждали. И нека не бъркаме простотията и арогантността с плитка шега.