Андреа се заяде с Джен Сушито, целувката на Кобрата - шега

Фолкпевицата взе отношение след закачката на гаджето си
27 мар 2019 09:00, Александър Попов
105
Андреа се заяде с Джен Сушито, целувката на Кобрата - шега
Снимка: Instagram

Победата на Кубрат Пулев над Богдан Дину вече едва ли предизвиква някакъв интерес. Тя бе изместена като тема от целувката на боксьора, която той лепна на репортерката на Vegas Sports Daily Джени Суши.

Тази целувка предизвика истински вълнения не само в САЩ. Либерални организации дори поискаха той да слезе от ринга и да бъде съден за сексуален тормоз.

Шефът на Джен - Майк Диксън, дори разкри, че тече разследване.

Още по темата
"Джени Суши бе жертва на нежелана, неочаквана и насилствена целувка от страна на Кубрат Пулев в момент, в който тя се опитваше да проведе интервю с него след срещата", написа той в официално становище.

Диксън дори допълни, че тя била шокирана. Нещо, което не се видя в нито един момент в интервюто, а Джен дори сподели кадри в профилите си в социалните мрежи. После бяха изтрити и заменени с пост, че била изненадана неприятно.

Самият Пулев обясни конфузната случка "като една невинна закачка", а Кралицата на голото суши се включила и в празненствата за победата му.

Отношение по случая взе и приятелката на Кобрата - Андреа.

"Има дни, в които ми се иска да имам вълшебната пръчка на времето, за да избирам епохата в която искам да живея. Последните дни си мисля за миналия век, който роди сексуалната революция, направи Мерилин Монро и Мадона икони на сексапила, и в който целувката беше акт на любов, приятелство и страст, а не "насилствен опит за сексуален тормоз".

Не исках да говоря по темата, защото за мен тя е по-скоро смешна, отколкото сериозна! Но не харесвам, когато хората злоупотребяват. В изявление на "Vegas Sport Daily", разбирам, че Jenny Sushe е станала жертва, и е наранена и шокирана! Как е възможно човек, който сам си качва подобно видео, да твърди колко е наранен от него. За мен това е една шега и по-скоро комична ситуация!

Иначе колкото до сушито... Всички го обичаме, но когато рибата е прясна, а оризът не е силно преварен".

Тервел Пулев също защити брат си.

"Често ние всички, критикуваме и осъждаме околните за техни постъпки, сякаш ние сме светци! Всъщност понякога, ние се държим дори и по-зле отколкото човекът, който сме критикували, но в други ситуации, където може само ние да си го знаем. Странно е, как една шегаджийска целувка, в следствие на радост, би могла да заинтригува повече някои хора, отколкото позитивния повод за самата радост. Всеки да погледне навътре, към себе си първо, безгрешни няма!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: кубратандреаДжен Суши
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
5
 
9
 
! Отговори
Филолог преди 5 години
Иначе, ако трябва чисто обективно и безпристрастно да оценим случката и да се абстрахираме от българската връзка позицията ми би изглеждала така:Различава ли се по нещо този субект, награбил страстно сушито, като и придържа с ръце лицето в опита си да я целуне и афганистанските *** в Германия в онзи момент, в които се "закачат" с момичетата на площада? Преди да ги отведат някъде и групово да ги изнасилят?
43
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тц тц тц сама си пуснала снимката а изпаднала в шок и ужас.Това е жесток акт на насилие Бог да пази България от американциОткачалки
42
1
 
15
 
! Отговори
мимоходом преди 5 години
На снимката виждам една елементарна женица, която злоупотребява с фотошопа, та чак ръчичката й изглежда неестествена.Решила е да конкурира куклата Барби, за съжаление посредством фотошопско изтъняване на фигурата й. Глупаво.
41
0
 
19
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 5 години
Тази виеща дебелана се чуди как да привлече вниманието върху семплата си особа.Явно с врякането по чалготеките не може, защото никой никога не е чул някаква хубава песен от нея.Сигурен съм че отдавна е омръзнала и на Кобрата.И затова се опитва да пише , въпреки невежеството си.Но можеше да се консултира ,че Мадона не е секссимвол.И за вмирисана риба да не пише ,а да помирише себе си.По-добре ...за ориза.
40
3
 
21
 
! Отговори
Филолог преди 5 години
"Има дни, в които ми се иска да имам вълшебната пръчка на времето, за да избирам епохата в която искам да живея. Последните дни си мисля за миналия век, който роди сексуалната революция, направи Мерилин Монро и Мадона икони на сексапила, и в който целувката беше акт на любов, приятелство и страст, а не "насилствен опит за сексуален тормоз".Обзалагам се, че това не може да е сътворено от Андреа. Прекалено интелектуално е.
39
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега ще го светнат българина до къде е стигнала либералната реяолюция в САЩ, където само да КАЖЕШ нещо и те съдят за тормоз, пък камо ли тази кифла да не се опита да изтиска няколко милиона от световно известен боксьор.
38
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако джен беше мъж щяха да му ръкопляскат.
37
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблемът е, че в днешно време особено в САЩ, където са много чувствителни по темата, лесно могат да те осъдят за такова нещо - един професионален боксьор би тршбвало да знае как да се държи професионално. Тя явно не е загряла веднага, но в последствие са я посъветвали, че Пулев може да бъде оскубан със доста пари за тази постъпка.
36
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми дааааа ! ....майтап по български било да и запретнеш полата и да я нацалуваш по дупето...пред света. Аве *** *** няма ли да направите едно свястно нещо че да ви се възхити света бе...!
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще и се, смокът се е назобъл с хормони и няма спирка. Да бе отишла с него, та да го усмирява.
34
4
 
11
 
! Отговори
Всичко е пари преди 5 години
А ако тя го беше целунала?На снимките й, които тя сама си е качвала, демонстрира приятелска близост и лично познанство с Пулев. Защото смята, че е добър имидж. Както и след целувката. После идва друга идея. Пулев не е преценил, че тя има работодател, а не както сама твърди - че "журналистиката" й е хоби, а иначе е майстор на голото суши и му се представя за личен приятел. Но Пулев трябва да знае една перифраза: "Всичко е пари, приятелю". Дори боят, което е повече от очевидно. Особено в уса.
33
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поизносси се андреа.Кобра сменяй че нрщата стават като в песента 'тигре,тигре
32
4
 
11
 
! Отговори
13 улица преди 5 години
Колко е озлобена нашата силикон дива Андреа ли е там , не знам, не слупам жалка музика, ама виждам злобния и коментар...Хахах Андреа моля те не се излагай, кралицата на сушито е милион пъти по свежа от теб и големия ти г...з или грозния то изкуствен фейс, дело на някой хирург и свободното му съчинение..Всеки на мястото на кубрат би избрал младото и свежо и истинско, тоест кралицата на сушито, а не озлобен чалгаджииски ***, който парадира с пари и почивки и ни занимава с това ежедневно.
31
1
 
14
 
! Отговори
до 29 преди 5 години
Ходи ходи, баш така ходи. Джени и Андреа са еднакви, сигурна съм, че ако и Андрея някой я млясне арогантно по устните, ще е "шокирана" и "неприятно изненадана" и ще опита да изкара някой лев, гаранция!
30
10
 
9
 
! Отговори
Ммм преди 5 години
Какво повече за тази усмивка, като единственно след нея се видяха само усмивки. Мен супер много ме зареди с позитивна и готина енергия. Накараме да се усмихна. Super забавно е. И Честита победа на Кобрата! Заставам плътно зад него, жалко че не е пред мен. Xaxaxa :)))
29
2
 
21
 
! Отговори
:) преди 5 години
"За мен това е една шега..":)))) Шега шега, ама *** сега да брои пачка на Джени :))) Евала на мацката, усети се на време, че трябва да кешаутне :))) Кобрата си е тъпо парче, мисли си, че и на Онази земя, може да се държи като в Плаза в Студ град :) Те CR 7 го съдят, па наш *** ли няма.
28
5
 
5
 
! Отговори
Репортерка ли е Суши преди 5 години
До СократисАндреа не ходи така за "интервюта" на обществени места.
27
2
 
9
 
! Отговори
До предния преди 5 години
Какво да не би нещо да съм се объркал?хората чакат интервю от човек,който представя България.Повече няма да коментирам.Всички ,които са минали спортни училища през комунизма ще ме подкрепят..Виждал съм много по достойни боксьори,които дори не се подмамиха да от купищата пари,за да останат и представят достойно България,като Серафим Тодоров
26
4
 
8
 
! Отговори
Голото Суши преди 5 години
Това е японска практика за сервиране на суши върху голо тяло. Тя е от периода на самураите в Япония. Определя се като субкултура на гейшите. То е имало почетно място в къщата на Гейшите, най-вече при отпразнуване на победа след битка. Следва да се уточни репортерката "Джен Голото Суши" като каква се яви пред Кубрат. Нашият човек явно я възприе като приятелка, а не като гейша. Защото гейшите в ролята на поднос за суши в никакъв случай не трябва да се докосват, освен с клечките за самото суши.
25
5
 
5
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Кобрата има право да целува всички жени на ред в Щатите,за да се почустват по...красиви и значими от...кобрата.