Да станеш майка след 40 - кои звезди го направиха?

Хелън Хънт гушна рожба на 41
30 мар 2019 18:45, Петя Славова
13
Да станеш майка след 40 - кои звезди го направиха?
Reuters

Според специалисти е хубаво човек да роди дете преди да навърши 35 години. Това е свързано най-вече и с възможността на жената да забременее. Но ето няколко звезди, които стават майки на по-късна възраст и са изключително щастливи с децата си. Всяка от тях е родила първото си дете след 40-ата си година.

Салма Хайек
 
Актрисата става майка за първи път на 40 години. Ражда дъщеря си на 21 септември 2007 г. Кръщава я Валентина Палома Пино и е от съпруга ѝ – милионера Франсоа Анри Пино. В интервю две години след раждането звездата признава, че не тъгува, че е станала майка толкова късно. „Сега съм по-пълноценен човек, отколкото преди 10 години. Тя получи по-добра майка затова, че се роди сега“.
 
Ева Мендес
 
И Ева Мендес ражда първото си дете на 40 години. След като три години отношенията ѝ с Райън Гослинг вървят в романтична посока, актрисата ражда дъщеря им, която двамата кръщават Есмералда. Две години по-късно се появява и второто им момиченце Амаду. Гослинг неведнъж разказва колко държи на семейството си.
 
Ким Бейсинджър
 
От брака си с Алек Болдуин актрисата ражда дъщеря им Айлънд. В този момент Ким вече е навършила 41 години. Двамата са съпрузи от 1993 година и се развеждат през 2002 г.
 
Джанет Джексън
 
По-малката сестра на Майкъл Джексън стана известна и с факта, че роди дъщеря си чак на 50 години. Тогава тя бе омъжена за милионера Уисам ал Мана. Въпреки че бременността минава тежко, детето се ражда здраво, а Джанет успя дори да възстанови хубавата си фигура след раждането.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Елица преди 2 години
Аз имам 2 деца, но на 22 и 25.Много си мечтая да имам и още едно от 40 до 45 г..
9
0
 
3
 
! Отговори
дедо ви преди 5 години
Тези какво ги редите до нас,те са мултимилионери и живеят в друг свят!
8
1
 
9
 
! Отговори
Човек преди 5 години
До закъснялата майка:За да пишете подобни неща ,нямате много усещане за майка. ...Мисля,че вие имате поведенчески проблеми.Вместо да пишете глупости дайте повече обич на детето си.Децата са буфер между войната на двама души и страдат много.Търсете вината в себе си.
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А пък аз, като родила на 18г., смятам,че е по-добре на една по-напреднала възраст да родиш.Тогава си по-отговорен и зрял.
6
16
 
7
 
! Отговори
Закъсняла майка преди 5 години
Родих на 38 г. и съжалявам. Щях да бъда по-добра майка, ако бях родила около 20. Енергията, която имах тогава, на 40 вече я нямаше. Детето ми много изгуби от това, че майка му е на годинки. Прави ми впечатление, че от класа на дъщеря ми почти всички родители са на моя възраст +-3 години. За повечето от тях са 2 или 3-то дете, но децата губят от това, че родителите им са стари. Освен това свалих летвата и избрах кофти матриал за баща. Детето ми е с поведенчески проблеми, изцяло наследствени.
5
0
 
20
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
За станалите бащи над 40 защо не пишете?
4
1
 
17
 
! Отговори
До Анонимен 2 преди 5 години
Ти да не си онзи от Велико Търново, който бяга за здраве и парадира, че е в отлична физическа форма, че е взел за жена девствена преводачка и е осигурил за семейството си къща извън града?Няма лошо, че жена ти е родила първото чак на 38 г. и после се е решила пак да ражда. Въпросът е хората да не отлагат много, защото не се знае какво ги чака в понапреднала възраст. Но в живота всичко е на принципа "както дойде". Никога не знаеш как ще се подредят нещата, не зависи само от личното желание.
3
4
 
20
 
! Отговори
До 2 преди 5 години
За беда, повечето от днешните стари ергени нямат сексуални проблеми. Те са просто момченцата на мама, изживяващи се като плейбойчета до 50 г. После, докато мама им напомня да й доведат отмяна, но самата тя все не одобрява никоя, маминото момче хитрува, за да си поживее като хлапак още някоя и друга годинка. После наистина му клюмва онова нещо, изчисляват му мизерна пенсийка, мама си отива от този свят, а той се чуди защо никоя не го ще?Минусите на 1 са все от мъжка ръка, вЕрвай ми :)
2
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Жени, не се лъжете,Моята жена роди първото ни дете на 38 години,второто на 40,а чакаме третото да се роди като стане на 42 години.А старите ергени имат сексуални проблеми затова са сами.Нормален мъж няма как да е стар ерген.
1
17
 
25
 
! Отговори
Жени, не се лъжете, преди 5 години
че всяка може да осъществи такава късна бременност, да роди без усложнения и детето да е читаво.Не че не е възможно, но не всяка успява.Дори и да успее, рисковете са много.Роди си децата преди да си навършила 30 г. При това условие ще имаш време и за лечение,ако се окаже, че нещо при теб или при мъжа ти не е наред.А критикарите,преди да нападнат жените, да питат старите ергени, които познават, кога смятат да създадат синовете си? Заради нацията. Защото досега само една е заченала от Светия Дух