Хари и Мегън се отделиха от Уилям и Кейт и в Instagram

Херцогът и херцогинята вече не са част от общия профил на двореца
3 апр 2019 12:20,
18
Хари и Мегън се отделиха от Уилям и Кейт и в Instagram
Снимка: Instagram

Поредната стъпка в отделянето на херцога и херцогинята на Съсекс като семейство стана вчера, когато семейството направи свой собствен профил в Instagram, нежелаейки повече да споделят официалния общ профил с Уилям и Кейт. Досега двойката споделяше снимки на страницата на двореца Кенсингтън, припомня Ройтерс, цитирана от БТА.

Те представят непубликувани досега 9 снимки, някои от които са от пътуването им до Австралия през есента и моменти, Фиджи и други, свързани с тяхната благотворителна дейност. За по-малко от 24 часа, те имат вече над 2 млн. последователи.

Още по темата

Миналия месец беше съобщено, че принц Хари и Меган ще наемат отделен PR екип.

"Добре дошли в официалния ни Instagram - с нетърпение очакваме да споделяме с Вас за работата си, за каузите, които подкрепяме. Ще правим важни съобщения и ще използваме възможността да насочваме вниманието към ключови въпроси" - написаха херцогът и херцогинята на Съсекс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а хари ще се откаже ли и от кралската хранилка ? какво ще работи ? - пътувания по островите? - за които пак англичаните ще плащат.......а и щом меган няма да ражда в болницата на даяна, явно бебето няма да се казва даяна. може да е някой много - бонго.
14
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хери е малко копелдаченце на диана и некв играч по поло. да се радва че още го държат на хранилка а не са го пратили при недъгавите братя и сестри на кралицата - в лудницата. а таз бръмчалка дето се закачи за него удари кьоравото. верно че ше си лега с некв пиян морков цел живот ама за това пък че пътува на лево на десно, кралси легла, кралси вечери, ала бала.
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СЪС сигурност ще е с тъмен тен и къдраво то и Хари е къдрав мисля , по биология учихме ,че тъмния цвят доминира над светлия .
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С нетърпение чакам новината за раждането на следващия херцог на Съсекс.Вече залагаме какво ще бъде отрочето на Хари и Мегън: дали ще е като зебра на оранжеви и кафяви ленти, или, ще е като далматинец на кафяви петна, на оранжев фон. :)
11
0
 
7
 
! Отговори
любо преди 5 години
Аз си го преместих...
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много интересно какво ще е детето. Може и да е доста тъмничко. Но пък малко разнообразие в семейството няма да е излишно.
9
3
 
20
 
! Отговори
българка преди 5 години
Меган да внимава да не и се отдели главата нанякъде...... Сега ще видим бебето - като афро-американо-английско тигърче - кафяво на оранжеви петна....Горката кралица ! Ама какво да се прави - едно време не можа да узапти Чарлс - след малко англичаните ще си имат и камила за кралица.... Язък за империята ! А пък ние се оплакваме от Боко-тиквата и Цв.Цв.- пъпеша и Ц.Ц.- майката на народа.......
8
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Просто Хари винаги е бил в сянката на брат си.За това е и бунтар от малък.Знае,че ще види кралство на мук и прави каквото му скимне.Ако не прави такива изцепки,няма и да чуете за него.Демек си е принц,живее в дворец,английския данъкоплатец го храни,а той си вее байряка
7
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам ,, ама знам едно ,, че тая откак се появи братята се ,скараха и кралското семейство е във войни заради нея .Само проблеми ще създаде и занапред ми се струва с тия разделения.Да му мислят горките британци .
6
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубаво е, че взеха тъмното момиче в двореца. Не бе нормално, бяло кралско семейство, да управлява тъмнокож народ! Пък и с толкова кровосмешения се изродиха вече
5
1
 
22
 
! Отговори
HELL преди 5 години
Леле как ще го преживея това! Затруднявам се да дишам, УМИРАМ?"Някой" ще ме спасили (като е заличено доброто) , на коя да се кланям като никоя не е КЛЕОПАТРА.Светът свърши с тази новина.
4
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Новина, от която цяла България се вълнува.
3
1
 
18
 
! Отговори
Силвестър преди 5 години
Това е много важно за бъдещето на монархията. Снахата е от избран род, подходящ за семейството на Е II.
2
2
 
30
 
! Отговори
Леле.... преди 5 години
...каква новина.....Меган освободила ли е стомашни газове по този повод, че тръпнем и по този мегаважен въпрос?....
1
7
 
24
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ПЪРВИ НАПУСКАТ ПОТЪВАЩИЯ ОСТРОВ