Явор Захариев не се пребори: Вокалистът на Gravity Co почина

Сестрата на певеца потвърди, че той е починал
Обновена: 5 апр 2019 19:30 | 5 апр 2019 19:26,
133
Явор Захариев не се пребори: Вокалистът на Gravity Co почина
Снимка: архив, Bulphoto

Вокалистът на Gravity Co Явор Захариев е починал. Неговата сестра потвърди новината.

В сряда той беше открит в безпомощно състояние със счупен нос. Захариев беше настанен в реанимацията на "Пирогов" в изключително тежко състояние.

Още по темата


Неофициално от полицията обясниха, че няма следи от насилие и влизане с взлом.

Според една от версиите 39- годишният рокаджия е бил нападнат и бит. Другата хипотеза е, че сам се е докарал до това състояние с дрога и е довел организма си до пълно изтощение.

Миналата година Захариев разказа как е успял да се пребори с дрогата, след като е бил 3 години в комуна в Хърватия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
3
 
! Отговори
Пламена преди 5 години
До Православен, а починалите от: инфаркт, инсулт, вследствие на висок холестерол, диабет, сърдечносъдови проблеми, рак, вследствие на стресов избор на живот, лошо хранене, свръхтегло и т.н. какви са??? Всеки човек прави избор в живота си, който за съжаление може да доведе то фатален край и би трябвало религитята ти да те учи на милост, а не осъждение, защото гордостта е най-големият грях. Припомни си пак!
94
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ги познавам лично, нито съм от Сф но наистина бяха уникални.Който не е слушал техни песни нека си пусне "Gravity Co. - Mr. No One". Песента е от 2002-а!Съжалявам че не отидох на техен конецерт преди години в моя град.Бах мааму и живот.
93
3
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добрите хора си отиват рано,а лошите остават на банкет.Животът е лотария с награди,но кой е печелившият билет?Добрите хора вечно са самотни,а лошите живеят на стада.Човек привиква някак неохотнода казва "не", когато мисли "да".Добрите хора страдат от невроза,а лошите са с нерви от въже.
92
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чул съм някъде през годините името на групата, мисля че бяха свързани по някакъв начин с Камен Воденичаров, но никога не съм слушал музиката им.Но след толкова суперлативи за нея, ще поровя да намеря нещо да ги чуя.
91
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да го прости момчето, но наистина не съм го чувал.Виждам тук че е имал доста фенове, стига да не са само приятели и от родата.Да почива в мир.
90
2
 
64
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Някой ден и за вас ще е последен. А ще ви запомнят ли? Явката беше добродушно и скромно момче. Загуби баща си твърде рано. Не случи на жена и се разведе. Чувствителната му натура не издържа. Уникална музика направи и ми се къса сърцето, че гласът остана, а Явката го няма :( Ще липсваш, приятелче!
89
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
90 го каза най-точно.Всеки който е слушал първите им песни се е възхитил на професионалното звучене и завладяваща мелодия! Може би първата БГ група която изкара западен професионализъм на звук и аранжимент.И аз им бях голям фен. На 41 съм.Тъжно е като твоите любими изпълнителни почват да си заминават - тоя от Prodigy i t.n.
88
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интернет ни дава уюута на анонимноста чрез която имаме свободата да покажем същноста си на човеци. Изключително трагична е общата картина в следствие на това ни право! Да злобееш по повод *** на един млад и кадърен човек, загинал трагично в разцвета си, е гнусно и долно!!!Анонимноста скрива лицата ви в интернет, но не забравяйте, че всички сме смъртни и когато деня на страшния съд настъпи и за вас, пред съдника си ще отговаряте за всяка изречена дума и за всяко нечестиво действие!
87
43
 
10
 
! Отговори
Исак Нютон преди 5 години
Гравити ко? Не.
86
4
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много стойностна българска група, а Явката беше човек-душица. Съболезнования на семейството.
85
3
 
13
 
! Отговори
Дали преди 5 години
До Ваща кожа"ше се замислят" "ше" това си е българина си е неграмотен
84
78
 
19
 
! Отговори
? преди 5 години
Какво ни занимавате с пропаднали наркомани?
83
75
 
20
 
! Отговори
Измама преди 5 години
Тоя нехранимйако се е надрусал с марияхуана и е превъртел, си е блъскал главата в стената и се е търкаллял надолу по стълбите, По БиТиВи то казаха че бъбреците му били отказали от тревата. Сметай за къв наркккоман става дума!
82
13
 
60
 
! Отговори
Ваща кожа преди 5 години
Абе коментаруйши... един човек си е отишъл бил е направил нещо в живота си и са го споменали... Млад си отиде ама остави след себе си хора които да им стане тъжно ше си пуснат негова песен ше се замислят.... Замислете се на кой ше му стане тъжно като вие *** самосвали си идете... А като сте толкова критични ... Що седите и нищо не правите като ви управляват тия *** бе... многознаещи и мнение имащи...Щото и тва неможете ... айде хапнете и пак май на произведените
81
43
 
14
 
! Отговори
Питам преди 5 години
Кога ще е националния траур ?
80
2
 
20
 
! Отговори
Православен преди 5 години
До свръхдоза алкохол? ти идио Т ли си?Имам предвид смъртен случай след прекомерна и безотговорна употреба на алкохол, например да се качиш пиян да шофираш и да убиеш себе си и други хора, заедно с теб. Всяка прекомерна употреба е свръхдоза.
79
10
 
5
 
! Отговори
gyuro umnik преди 5 години
До Православенсвръхдоза алкохол? ти идио Т ли си?
78
32
 
21
 
! Отговори
Младите трябва преди 5 години
да се борят преди да се отдадат на дрогата! Веднъж захапят ли я, само гроба е спасението им! Този никой не го е карал насила да става наркоман, такива не са за жалене, това си е САМОУБИЙСТВО!
77
32
 
16
 
! Отговори
Православен преди 5 години
Починалите от свръхдоза алкохол и наркотици са самоубийци :(
76
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да го прости, дано младите хора и децата, които го знаеха като певец, най-накрая да разберат и да запомнят, че наркотиците са смъртоносни.