Чарлз и Камила от Германия: Нямаме търпение да видим бебето

Бог да благослови това дете, казва бащата на Меган
9 май 2019 02:00, Иванка Гъркова
16
Чарлз и Камила от Германия: Нямаме търпение да видим бебето
Reuters

Казват, че обичта на бабите и дядовците към внуците е по-силна от тази на родителите. Ден и половина след раждането на новото кралско бебе, принц Чарлз и Камила нямат търпение да видят сина на принц Хари и Меган. От друга страна родителите на херцогинята на Съсекс също се вълнуват за него.

„Не можем да сме по-очаровани от новината и се надяваме да видим бебето веднага след завръщането си“. Това заяви принц Чарлз от Берлин. Той и съпругата му са на официална визита в Германия, където ги посрещна Ангела Меркел.
 
Разговаряйки с туристи пред Бранденбургската врата, Камила не скри, че като баба е доста развълнувана за бебето. Там тя получи специален подарък за него, вързан с балон с хелий, на който пише: „Момче е!“.
 
Междувременно майката на Меган – Дория Рагланд, отдавна е на гости в имението „Фрагмор котидж“ в Уиндзор, където младото семейство се отдели отскоро. Тя не е давала изявление след раждането на бебето, но повечето медии на Острова предполагат, че ще помага в закупуването на дрешки и аксесоари за внука си, тъй като по-рано дъщеря ѝ не биваше да знае пола, нито да взима каквото и да е било предварително.
 
„Бог да благослови това дете“, коментира 74-годишният Томас Маркъл, който е разведен с Дория. Той изтъкна, че се надява неговият внук „да служи с благодат, достойнство и чест“ на страната си.
 
„Гордея се, че моят нов внук е роден в британското кралско семейство“, казва бащата на Меган, който не успя да се сдобри с нея преди раждането.
 
Днес, както е по протокол, херцогът и херцогинята на Съсекс показаха наследника си за първи път.
 
„С нетърпение очакваме да го видим и да разберем как ще се казва“, коментира вчера Кейт, която заедно с принц Уилям приветства най-малкия член на семейството.
 
„Надявам се, че през следващите дни те ще могат да изпитат цялата радост, което новороденото носи със себе си“, коментира херцогът на Кеймбридж и се пошегува, че вече брат му ще разбере какво означава да не си доспиваш нощем.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
преди 4 години
Фак дъ Уат бе пиипал....
7
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Камилата няма ли си собствени внуци?Едва ли се радва на внуците на Даяна.
6
0
 
7
 
! Отговори
до аВТОРКАТА преди 4 години
Ок коя Българска медия копира статията щото немски не знаеш
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, как може баш Камила да е узурпаторка, при положение че точно тя му е била приятелката преди Даяна и са го оженили насила за Даяна като по-подходяща? Той винаги си е обичал тази и те си се разбират. Пък че Даяна, да почива в мир, щеше да се ожени за грозния Чарлз с отвратителния характер ако беше пощаджия, а не принц, е съмнително.
4
1
 
14
 
! Отговори
33 преди 4 години
Преди 5-6 години Чарлз идва в квартал в Пловдив . И какво се промени там ?Защо ? Като папата - туризъм и кьор фишеци !
3
2
 
13
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Па Камилата не му е никаква на младежа...
2
0
 
10
 
! Отговори
КингКонг преди 4 години
Пак пришпори камилата.
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТОЙ ЩЕ Е КРАСАВЕЦ КАТО ВАС ДВАМАТА