Миро подкрепя Дивна в тежкия й период

Двамата позираха за снимка на детска площадка
9 май 2019 14:55, Ивета Иванова
21
Миро подкрепя Дивна в тежкия й период
Снимка: Instagram

Миро публикува сладка снимка с Дивна от детска площадка.  Изпълнителят написа в Instagram: Обичам те, дете! Нашето пораснало момиче! И къде да се видим, ако не на детската площадка".

Феновете смятат, че така той е засвидетелствал подкрепа към нея и завръщането ѝ на музикалната сцена.
 
Припомняме, че Дивна беше спряла да прави концерти и да изпълнява свои песни близо 10 месеца, тъй като през март миналата година катастрофира край Българене. В колата беше и близката ѝ приятелка, Кристин Илиева, която едва не изгуби единия си крак и претърпя много болезнени операции. Кристин все още се възстановява от травмите.
 
Дивна показа, че е благодарна на Миро и много го цени и написа: "И след 11, и след 22 - все така ще сме".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: МирозвездиДивна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
гп преди 4 години
Аз мисля следното - катастрофата беше ужасно събитие, но преди нея Дивна винаги е била добър пример за подражание, възпитано и добро момиче, български талант, просто един нормален човек. Този нормален човек обаче допусна почти фатална грешка при шофиране.Сигурна съм, че е страдала страшно много заради всичко и е изгубила ужасно много също така.Тя трябва да живее с този срам и вина до края на живота си. Нека й простим, но трябва да се извини публично и да даде голямо искрено интервю за всичко
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Черна дупка е тази. С такива приятели врагове не ви трябват. Бог забавя но не забравя. Така ще се отнесат с нейни деца или близки когато най не очаква! Позор за цялото човечество!
14
3
 
2
 
! Отговори
Granik преди 4 години
Миро поздравява Дивна с песента Тежко ми е и све тежи, на Миро Илич.
13
5
 
6
 
! Отговори
Saki преди 4 години
Аз пък не мога да разбера какво толкова е виновна. Всеки си решава при кой да се вози. Не всички са добри шофьори, а и много рали състезатели катастрофират тежко. Не е искала да се случи така, тя също е била в колата. Всеки сам си носи риска, като се вози при друг. То направо убиец садист я изкараха. А това шуменско недоразумение до нея е без коментар.
12
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Миро подкрепя Дивна в тежкия й период"Тежък период? Да не е надебеляла?
11
2
 
15
 
! Отговори
ниманд преди 4 години
даже не знам коя е тая димна и къв е тоя миро ????
10
3
 
21
 
! Отговори
Пешеходец преди 4 години
Толкова ухилен може да бъде само опечален човек като Дивна . А защо тя събира подкрепа а не "приятелката" и с начупените крака .... не може да се обясни. п.с. : А доколкото знам Дивна е спряла не само концертите а и помоща си към Кристин. За последната операция родителите на Кристин казаха че Дивна вече дори не се сеща за дъщеря им и отбягва всякакви молби за помощ. Да я подкрепя тая певачка който иска .
9
6
 
35
 
! Отговори
Гражданинъ от Русе преди 4 години
Ех Дивна, колко години минаха от времето, в което си играеше с нас децата от блока в Русе, където живееха баба ти и дядо ти. Веднъж беше дошла да черпиш с бомбони за взет изпит в музикалното, после бездната наречена "шоубизнес" те погълна и те превърна в това което си днес. Жалко за теб, а можеше да използваж таланта си за по-смислени неща....
8
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво оък и е тежко на тази, отърва затвор с много връзки и парички. Ай стига с тези дето само ревът ...Тази е за затворрр
7
0
 
24
 
! Отговори
Мега блог инфлунесър преди 4 години
Тия са с некво неизживяно детство
6
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
кокаина и родителите с връзки оправят всичко
5
3
 
46
 
! Отговори
Хм преди 4 години
Осакатяваш човек, а не си в затвора, попейваш си, снимаш се усмихната ... гадничко, а ?
4
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дивна е шофирала със скорост от над 110 км/ч и е опитала да изпревари на забранен участък друг автомобил, но при маневрата е загубила контрол над колата си. Според седмичника Таблоид, певицата е била тествана за алкохол, но не и за наркотици.Все още не е била готова експертизата, а нашата пикла ходи по детски площадки и събира съболезнования.А що не каже нещо за спътничката й, дали може да се пързяла и тя вече, по пързалката?
3
10
 
27
 
! Отговори
ГДГДФГХДФ преди 4 години
Сложил й го е вече.
2
4
 
37
 
! Отговори
до 1 преди 4 години
Много са добри в какво? Позьорщина?
1
35
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да са живи и здрави и двамата.Много са добри.

Спонсорирани публикации