Експерти: Хари ще подари бижу на Меган за бебето

Какво ще е то?
11 май 2019 19:20, Иванка Гъркова
16
Експерти: Хари ще подари бижу на Меган за бебето
Reuters

Принц Хари ще подари скъпо бижу на Меган по повод раждането на първородния им син. Това смятат британски експерти, според които херцогът на Съсекс ще наруши кралските традиции и ще обсипе жена си с подаръци.

Новината за раждането на Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор бе съобщена в понеделник следобед. Още преди бебето да проплаче, Меган и съпругът ѝ обявиха, че нямат право да приемат подаръци от почитатели и предпочитат всеки, който иска да им прати подарък, да направи дарение с благотворителност.
 
Според Андрю Браун, главен изпълнителен директор на водеща компания, продаваща диаманти, фини бижута и луксозни часовници, има няколко възможности, които стоят пред херцога на Съсекс. По думите му, много вероятно е след броени дни да видим Меган да носи смарагдов пръстен или гривна с такива камъни, защото този скъпоценен камък се носи от хората, родени през месец май.
 
Специалистът изтъква, че Хари може да се спре на някакъв изумруд, който е символ на истинска любов, плодородие и прераждане. Това го прави перфектен подарък за жената, към която изпитва силни чувства.
 
Ако реши да отдаде почит към принцеса Даяна, внукът на Елизабет Втора ще купи нещо с турмалинов камък. Но според бижутера, той ще държи на това бижуто на съпругата му да бъде уникално.
 
Младата майка обича да носи часовници на „Cartier“. Ето защо не е изключено да получи нов – гравиран с инициалите на бебето или неговото име, което все още не е обявено публично.
 
В сряда Меган и Хари показаха сина си за първи път. На представянето на най-новия наследник на кралското семейство Меган носеше само нежно златно колие на врата си.
 
След като се роди принц Джордж, Уилям купи на Кейт пръстен от бяло злато на стойност 820 паунда. Когато се появи дъщеричката му, херцогинята на Кеймбридж се появи с нежни обеци с турмалин, аметист и диаманти за близо 2 600 паунда.
 
Макар и двойката да не е потвърдила официално, Кейт се сдоби с пръстен с цианид след като роди третото си дете – принц Луи.
 
Предстои да разберем дали Хари ще последва примера на брат си или ще изненада Меган с нещо по-голямо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хари да вземе да се скрие защото омърси кралската кръв на Уиндзор с едно мулатче.
12
1
 
4
 
! Отговори
бижуто преди 4 години
Кейт и пръстен с цианид?! да не е циркон
11
2
 
3
 
! Отговори
Да преди 4 години
А у назе като се роди дете и свекито може да довтаса на посещение с подарък по-голяма тенджера за семейството.Младата майка да готви за по-голяма челяд.Таткото вместо с пръстен с турмалин пък се изтъпанчва с една каса бира, да полее събитието.И така...
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре бе хора, като не се интересувате от кралското семейство, защо четете за тях и след това пишете негативни коментари? Какъв ви е проблема?Не ви е интересно-добре, за какво са занимавате с такива глупави коментари? То си има хора, които се интересуват от тях, като не ви е интересно има и други новини.
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има и експерти по Хари и Арчи вече. Евала! Еманация на простащина, овцедушие и безхаберие. Не народ а ***!
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Кейт се сдоби с пръстен с ЦИАНИД след като роди третото си дете"Това е отровно вещество. Как е жива женицата?
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Време е Англия да поеме правата вяра.
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мехмед беше по-добре
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, и?
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Представям си за какви експерти става дума. Пълен леш!
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази новина е предназначена за бабите, които гледат турски, индийски и латино сериали. Само те се вълнуват от това.
2
3
 
26
 
! Отговори
Линко преди 4 години
От доста време се чудя, някой изобщо интересува ли го какво се случва с това "Кралско" семейство? Мен лично изобщо не!
1
13
 
7
 
! Отговори
granik преди 4 години
Имам чувството ,че тия двамата ,ще унищожат първия престолонаследник и принцесата. Просто в погледа им личи ,че кроят нещо пъклено и са психопати.