Българка стана снаха на Майкъл Джордан

Тя се ожени на Бахамите за син на баскетболната легенда
28 май 2019 22:40, Иванка Гъркова
85
Българка стана снаха на Майкъл Джордан
Снимка: Instagram

Синът на Майкъл Джордан – Джефри, и българката Радина Анева, вече са съпруг и съпруга. Сватбата им се е състояла на 25 май на Бахамските острови. 

Нашенката публикува няколко снимки от венчавката в Instagram и написа: "Г-н и г-жа Джордан". 
 
Българката и синът на известния баскетболист са си направили уникална фотосесия на брега на морето, по залез слънце. Двамата получиха множество поздравления по случай бракосъчетанието им, много от които от българи. 
 
Радина и Джефри са заедно от 2017 г. Той ѝ предлага брак по време на романтично пътуване до Хаваите. Тогава нашата сънародничка отговаря с "ДА" и идва с чужденеца в България, за да го запознае със семейството си. 
 
Брюнетката живее в САЩ от 2015 г. Работи за "Туенти Сенчъри Фокс". Съпругът ѝ пък тръгва по стъпките на известния си баща и играе баскетбол, но преди няколко години прекратява спортната си кариера. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И от мен имаш едно чистосърдечно: "Застреляй се"
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Майкъл... моите съболезнования!
33
1
 
0
 
! Отговори
оня с магарето преди 4 години
До Ранърса Ранърс браточка мога да ти кажа само ***!!!
32
2
 
9
 
! Отговори
Ранърса преди 4 години
До АнонименСелски клюкарки и комплексари. И ти даваш квалификации за хора, които не познаваш. Тези теории за "свободна любов" и тем подобни може и да се котират добре сред някои, ама не и сред повечето хора, не само в България но и по света.Естествено според твоите разбирания тези хора са комплексари, вехти, тесногръди, но за твое съжаление света не се крепи на вас "умни и красиви индивиди". Но и вашето време ще отмине, истината закъснява но винаги идва.
31
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ранърса Ми не, не си нормален Ранърс-е!!! Нормален човек не би държал сметка на някоя жена, която не познава, за кого се омъжва и да й вменява мотиви (финансов примерно) или да й дава оценки и квалификации. Твоите виждания и принципи са си твои и никой друг не е длъжен да се съобразява с вижданията ти! Нали така!? Така че хейтърите, дето са писали по-долу са от типа на "селската баба клюкарка" или незадоволени комплексари....едва ли не е длъжно момичето за тях да се ожени! хах
30
2
 
10
 
! Отговори
Ранърса преди 4 години
До gumbol and darvinМекотели и батки? А чужденците без значение от коя раса са, по-добри ли са бе? Ти да не си от ония дето на 8-ми Март излизат с плакати "Намерете ни Джи Точката!" случайно. Сред чужденците на които толкова се прехласвате също има доооста типове, които ще ви накрат да съжалавате, че сте се родили. Тази е ясна, за пари и с майка си ще се ожени... И не не живея в 15-ти век. Нормален човек съм, нито мекотело, нито батка...
29
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рядко противна женица. Пресметлива, хитра, нагла и безцеремонна. Просто погледнете снимките в Инстаграм. Нищо, важното е, че поредната българка е успяла в чужбина.
28
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре че снимката е отдалече, че да не се види колко е грозна. Но като за .....става.
27
11
 
22
 
! Отговори
Един от многото преди 4 години
Нашенката много обича.... парите.А иначе всеки *** с пари си взима бяла жена, това за тях е въпрос на престиж.Сега ще си народят много малки ***....
26
2
 
7
 
! Отговори
Хуавей преди 4 години
Снимка да бяхте поставили ?!!!
25
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Новина щеше да е, ако се беше омъжила за самия Майкъл Джордан. Както и да е, да са живи и здрави.
24
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браааво, бре моме! Ей сега се уредихме с безплатни маратонки Air Jordan за целия народ, раиш...!!
23
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сичкото мек, малък и плитък комплексар се изредило да пише.
22
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Постижение ли е?
21
3
 
24
 
! Отговори
нашенец преди 4 години
Ей Радина да го научит тоя "наш" зет да пие ракия, да яде таратор, мусака, и *** със свински уши !!!!
20
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом га е взел за снаха ще идва петъците до България за буркани!
19
1
 
6
 
! Отговори
Дедо преди 4 години
Вкусове всякакви,ама съм забелязал по филми и предавания,че америиканските тЕмни все едни с големи багажници и ритани в лицето ги харесват....Нещо на предците и го докарва и е в гените им,предполагам.Ама пък син на Джордан....Живи и здрави да са!
18
6
 
15
 
! Отговори
Залагам! преди 4 години
Тая ми е ясна. Обаче, ще призная българите за свалячи ако някой се ожени за Емилия Кларк.
17
2
 
34
 
! Отговори
Bonny's Club преди 4 години
Познавам Радина от 2006-2007 г. Още тогава си падаше по черни баскетболисти от Лукойл и ЦСКА. Ходеше с един от ЦСКА, казваше се Лавел Пейн. Имаше си взимане-даване и с един от Лукойл- Майк Хендерсън. Бръмчеше с нейните приятелки в заведенията, където се подвизаваха черните баскетболисти. Не е глупава, но беше надменна тогава. Говореше английски с акцент на чернокожа и беше адски смешна. За себе си сигурно се счита за успяла. Живее в Ел Ей и се омъжи за черен. Ами да е жива и здрава!
16
19
 
6
 
! Отговори
БЪЛГАРИН БУДИСТ преди 4 години
ЖЕНА МИ Е ТАЙЛАНДКА НО ПО ВАЖНОТО Е ЧЕ И ДВАМАТА СМЕ БУДИСТИ,В ЕДНО СЕМЕЙСТВО НАЙ ВАЖНОТО Е СПОДЕЛЯНЕТО НА ОБЩИ РИТУАЛИ,ТРАДИЦИЙ,КУЛТУРА,РЕЛИГИЯ!!!!!