Наоми Кембъл: Не приемам тялото си за даденост

Моделът се снима гола за „Vogue“
22 юни 2019 22:39, Иванка Гъркова
62
Наоми Кембъл: Не приемам тялото си за даденост
Instagram

Тя е на 49 и не се срамува от тялото си. Тя е Наоми Кембъл и не ѝ пука да застане пред обектива както майка я е родила. 

„Отне ми дълго време, за да се почувствам добре в тялото си. Това е нещо, което идва с възрастта и се случи в последните няколко години“. Това разкрива дивата, която смая феновете си, качвайки своя снимка в Instagram. 

Звездата, която изгрява на модния подиум едва 15-годишна, се е съгласила да позира гола за британското издание на „Vogue“. 

Кадърът показва, че фотосесията е направена в пустинята на Кения. Наоми е застанала в гръб – топлес, само с тънък златен аксесоар, който виси на кръста ѝ. 

Пред списанието Кембъл споделя, че като тийнейджърка нямала самочувствие и въобще не се харесвала. Тя често чувала подигравки, че е твърде слаба. „Чувствах се добре единствено когато ходех на уроци по балет. Тогава бях себе си в моето тяло и забравях за всичко останало“, казва тя. 

В началото на своята кариера Наоми била много скована и не знаела какво да прави по време на снимки. 

„Бях много смешна. Единствените движения, които правех пред камерата бяха онези, които знаех от балета – скачах и правех пируети. Едва когато започнах да снимам със Стивън Мейзъл се научих, че трябва да съм неподвижна, тиха и да правя определени пози с тялото си. Но дори и тогава когато трябваше да снимам фотосесии по бански или бельо се чувствах ужасно неуверена. В ежедневието ми когато излизах на улицата по дънки или клин винаги връзвах на кръста си пуловер, за да се прикрия“, спомня си тя. 

„Научих се да не приемам тялото си за даденост. Много хора преди ме съдеха, че съм кариеристка и работя много над лимитите си. И това наистина беше така. Днес, с времето се научих, кога имам нужда от почивка. Вече зная как да се излежавам по цял ден на плажа или да си остана в леглото когато съм имала тежки работни седмици“, казва още Кембъл, която не крие, че ѝ трябвали повече от 20 години, за да заобича тялото си.  

Преди броени дни майката на звездата – Валъри Морис, показа страхотна форма, снимайки се по бански. 

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Откак съм в Африка (17г) все такива чукам. Викаме им бакърени задничета.И са много!И много предлагат!На сто жени няколко не са секси. При белите е обратното.И черните жени са по-женствени в държанието към мъжа.Можеби не знаят думата еманципация.Да ви кажа братлета, никога не бих пожелал бяла след като съм опитал с черна.
7
9
 
10
 
! Отговори
Love Naomi! преди 4 години
ИКОНА. Колкото и да я плюете долниии мръсниии селяяниии такива. Никога няма да я стигнете. Цял живот ще си седите на стола в гнусната си колибаа и ше се ядете от яд че годинките ви минават, а вие сте НИЩО.
6
1
 
5
 
! Отговори
с.Ешексики преди 4 години
Ние от с.Ешексики все още се дървим на Кембъл.
5
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много добре изглежда жената, но и никога не е раждала и това помага.
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубаво тяло има жената, вижте и снимки в ибсраграм, даже се учудих, много стегната и финна.
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само така съм си се родила ...
2
3
 
3
 
! Отговори
До 20 анонимен преди 4 години
Дай му на народа хляб и зрелища, кво ся чудиш. Та така.
1
5
 
9
 
! Отговори
Сандокан Сандански преди 4 години
Ганчу аресва мустакато и кисело- това не става.