Милин бе изгонен от "Фермата", след като шамароса Бети

Участникът от Разлог "на дръвника" в социалните мрежи
18 сеп 2019 07:37, Александър Попов
76
Милин бе изгонен от "Фермата", след като шамароса Бети
Снимка: Фермата

Иван Милин, който удари шамар на Елизабет във "Фермата", се сбогува с шоуто. Поведението му предизвика вълна от негодувание в социалните мрежи, като всички заклеймиха насилието към жена във всякаква форма.

След инцидента своето решение взеха и продуцентите.

Още по темата
"Има една много дебела червена разделителна линия - тя се нарича агресия, физическа агресия, и особено физическа агресия към жена. И в най-старомодния, консервативен, и в най-модерния либерален свят, според мен тази граница никога не бива да бъде преминавана. Това е позицията на цялата продукция", заяви Андрей.

Мнозина обаче останаха учудени от репликата на Бети, че "може би си е заслужавала шамара".

Сред зрителите на шоуто също протече сериозна дискусия, в която Милин отнесе справедливия гняв. Но имаше и такива, които се усъмниха, че сюжетът е понагласен за малко повече популярност на риалитито или най-малко продуцентите не мерят с еднакъв аршин.

Припомни се и миналият сезон, когато не са били взети никакви мерки срещу вербалната агресия на Роман към Росица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още по темата: ФерматаИван Милин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
2
 
! Отговори
Киро Х преди 4 години
"заяви Андрей"===============Ясно, той знае най-добре!
63
1
 
10
 
! Отговори
ined преди 4 години
Само някой мазохист може да изтърпи двата опосума и тъпотиите дето ръсят като разпрани
62
1
 
6
 
! Отговори
........ преди 4 години
Това вече не е "Фермата".Първите две издания бяха добре,след трето вече Андрешко,Иванушка и НикитУ Николов-тримата алчни джуджаци продуценти окенз***ха всичко.Не случайно Бети и Ники вече не са наставници защото са свестни хора и видяха че тези тримцата са пошли твари печелбари.
61
0
 
10
 
! Отговори
преди 4 години
Тоз защо никой не го попита как си е изкарал парите? На колко е 25-30 някъде - с 3 заведения на морето и внася коли от Италия. Е добре де, а толкова пари за инвестиция как се правят на тази възраст? Имаше информация, че е задържан за разпространение на наркотици?
60
1
 
12
 
! Отговори
Фернандел преди 4 години
представителна извадка на средностатистическия ***. Ама българина и бизнес прави така, с шамари и бухалки. Да въ у австралопитеките
59
0
 
19
 
! Отговори
х преди 4 години
Шкембарко, дето се мисли за някакъв голям воин.Смятай, щом в ТВ ефир си позволява такива неща с почти НЕПОЗНАТИ, какво би било, ако има жена в къщата си.
58
19
 
0
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
НЯМАТЕ СИ ПРЕДСТАВА ...КОЛКО ЖЕНИ ХАРЕСВАТ ДА ГИ ШАМАРОСВАТ!!! ... ИМАЙТЕ ПРЕДСТАВА -КОЛКО ГО ЗАСЛУЖАВАТ ...-НО МИСЛЕТЕ -ТЕ СА МАЙКИТЕ С КЪРМАТА И ПЪРВОТО ТИ АЗ !!! АКО ПОСЕГНЕШ НА ЖЕНА Е САМО ЗА ДА Я УБИЕШ ...АКО ЗАСЛУЖАВА !
57
5
 
22
 
! Отговори
Кур за Фандъкова преди 4 години
Всичко в това жалко предаване е нагласено и фалшиво само се възползват от българската история за да печелят пари и хората си мислят че са патриоти само защото ги гледат как играят някви игри или отговарят на заучени въпроси
56
4
 
28
 
! Отговори
до 61 преди 4 години
Сценарий, сценарий, ама на тоя му идва отвътре да бие... То толкова си може п-р-о-с-та-ка...
55
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
'...сюжетът е понагласен за малко повече популярност на риалитито...'има ли предаване, има и сценарии
54
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 56 Чичо Ваньо....не знам колко голям мъжага е тоя, но оная да каже, че си е заслужила шамара, значи смятай що 80 % от мъжете в България бият жените си. Тук не става въпрос за мъжество. Тоя теб ще те направи на мекица ако се видите. П. С. И не си мислете че защитавам тоя oлигoфрен!
53
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
do 53 Ми Андрейчо е толкова зле, че да изръси това " и особено физическа агресия към жена". Значи ако удариш шамар на мъж е по- малка агресия, отколкото ако удариш същият по сила шамар на жена според тоя *** Андрей и идддиотите от предаването.***!
52
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БезспорноАз тук нищо мъжко не виждам: късокрак дебелак с талибанска брада и покрит с татуировки, проста селска мутра и нищо повече!
51
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Митко БанцераКато гледам, теб не те е изградил...
50
1
 
20
 
! Отговори
Чичо Ваньо преди 4 години
Тоз голям мъжага щом посяга на жени!
49
2
 
33
 
! Отговори
111111111 преди 4 години
Хайде сега Прокуратура и НАП да се самосезират и да проверят откъде на този *** са му парите, та са го включили при "чорбаджиите"?! Да виждате у него ум, образование, желание за труд? Не, нали... Всичко, което не може да докаже като доход - в полза на държавата! Глоба и конфискация, само така ще има ред!
48
1
 
43
 
! Отговори
Ay преди 4 години
Ех медиите пак изкривиха нещата. Насилието над жена не това , което буди възмущение. Насилието над когото и да било е това , което буди възмущение независимо дали е жена, мъж, или животно.
47
15
 
4
 
! Отговори
Митко Банцера преди 4 години
Той боя изгражда....
46
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 49 - защо не пратош една българска шафран...тия в трудовите лагери. Аман от феминисти... Ама е по-лесно да си любовница на шефа и да си седиш в България...
45
6
 
18
 
! Отговори
teo преди 4 години
Иван и Андрей ако искат фермата да продължи с успех, ще трябва премахнат и мутанта ГЕЙ, иначе сбогом на добрия рейтинг. Поздравления , че изгонихте Иван с хулиганските се постъпки!