Милин бе изгонен от "Фермата", след като шамароса Бети

Участникът от Разлог "на дръвника" в социалните мрежи
18 сеп 2019 07:37, Александър Попов
76
Милин бе изгонен от "Фермата", след като шамароса Бети
Снимка: Фермата

Иван Милин, който удари шамар на Елизабет във "Фермата", се сбогува с шоуто. Поведението му предизвика вълна от негодувание в социалните мрежи, като всички заклеймиха насилието към жена във всякаква форма.

След инцидента своето решение взеха и продуцентите.

Още по темата
"Има една много дебела червена разделителна линия - тя се нарича агресия, физическа агресия, и особено физическа агресия към жена. И в най-старомодния, консервативен, и в най-модерния либерален свят, според мен тази граница никога не бива да бъде преминавана. Това е позицията на цялата продукция", заяви Андрей.

Мнозина обаче останаха учудени от репликата на Бети, че "може би си е заслужавала шамара".

Сред зрителите на шоуто също протече сериозна дискусия, в която Милин отнесе справедливия гняв. Но имаше и такива, които се усъмниха, че сюжетът е понагласен за малко повече популярност на риалитито или най-малко продуцентите не мерят с еднакъв аршин.

Припомни се и миналият сезон, когато не са били взети никакви мерки срещу вербалната агресия на Роман към Росица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още по темата: ФерматаИван Милин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жените нали реват, че нямало мъже вече. Всяка втора кокошката с 2гр мозък,ще го кажа това. Е ето това бяха мъжете от казармата едно време. Бой и подчинение. Сега като гледам,как се грижат за вас момчетата и ревете... Идея нямате къде може да се озовете някой ден. Ама така е човек никога не цени, какво има.
23
4
 
8
 
! Отговори
Натопорчев преди 4 години
Кои са тез бе..? Не съм ги чувал. Книга ли са написали или песен са изпяли...!?
22
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко е сценарийя, а шамарите не са истински. Кой ще баламосвате, аман от *** шоу.
21
1
 
41
 
! Отговори
! преди 4 години
Спрете да гледате простотии и пошли интриги! Прочетете книга или се разходете. Хем вие ще сте по-добре, хем няма да стимулирате излъчване на подобни глупости!
20
1
 
17
 
! Отговори
Хм преди 4 години
А дали продуцентите не са му платили да направи точно това?Въобще не се съмнявам,че са способни на такова нещо,след като накараха Нури да прави неща,които в реалния живот едва ли.Освен това хиляда пъти повториха "помакът",което беше съвсем излишно и направо про*сташко.
19
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Амакакпосрагейчето 22Въпросното добиче е пълен бо..ук и хората от града вече не смеят да твърдят, че са оттам.Няма нищо общо с разни -фобии или -филии, а с липсата на човешко качество и комуноидно самочувствие от натрупването на престъпно изкарвани парици.
18
0
 
3
 
! Отговори
DivockХампарцомян преди 4 години
Каменов е един позьор предрусал със стероиди. Стоинв залата по цял дрн и цвили като животно, за да го видят всички. Търся конфронтация с хора значително по дребни от него. Каъонсе появи някой голям почва "аз бате нямах това предвид" и подобни. Човешки ***.
17
0
 
15
 
! Отговори
Коко преди 4 години
Прекалено лошо режисирано....
16
16
 
12
 
! Отговори
Амакакпосрагейчето преди 4 години
Изгониха го щото е хомофоб, имайте смелостта да кажете истината.Плюс това не му пукаше за двамата *** опосуми и му спретнаха феминистки номер с "образованата" словенка, дето една баница с готови кори не може да направи! Всеки знае, че на този тип хора като Милин им е къс фитила и лесно палят.
15
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проблемът е не толкова в простаците, които гледаме по прехвалените им реалити-шоу облъчвания, а в простаците-ПРОДУЦЕНТИ, за които достъпът до екрана трябва да бъде ЗАБРАНЕН, а не лансиран.Да си проверят пийпълметрията - тази глупотевина с разните му там "Игри на волята" удря в земята дори "Брадъра" по простотия.
14
3
 
22
 
! Отговори
избирател преди 4 години
От малкото забрани,къде съм наложил у дома е това странно предаване.Не точно забрана,просто се местя на друг телевизор и съпругата ми от уважение спира тоя ''ВЕЛИК'' експеримент на човешкия интелект '' ФЕРМАТА'' !!!А от Вас чувам,че тоя *** на снимката бил ''МУТРА'',''БИЗНЕСМЕН''......?!
13
1
 
17
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 4 години
Това "фермата" какво се явява? Някъф брадър по българияонаир?
12
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой ги гледа тия простотии? Наистина ли народа е толкова изпростял?
11
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 9 За разлика от тоя ***, оня Каменов никога не би посегнал на жена, а случая за който говориш заплашваше някакъв *** Борислав доколкото се сещам дето му каза че не можел да бие всички в къщата и Каменов озверя и оня се насссра.Врочем Каменов е бил охранител на Силвестър Сталоун когато правеше филми у нас.Иначе е бил бодигард и на дискотеки и ги е пребивал 3 -*** докато му скачат едновременно. Поне такива слухове има.Така че добре че се стърпя, че Бориславчо наистина щеше да е натрошен
10
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е па то Ваньо и Андрю за тва са го зели-да им прави цирка,па после го гонят,ааа немой така
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От кой ден е шамара че да си го запиша от някой торент?
8
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каква невероятна селска драма драги зриитилии
7
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая вика че си заслужавала шамара- това ако не е доказателство че всичко е нагласено...Тия Иван И Андрей за това живеят- да има в идиотските им предавания конфронтации, заплахи и интриги. Като са против физическото и вербалното насилие което го има по договор с всеки един участник що оставиха оня монтаския Емил Каменов в Къртицата след заплахите си към един друг висок? Думите му бяха нещо от рода: Аз няма се бия с теб,а ще те нарежа на парчета,ще те изкарам без ръце и без крака. Разбираш ли ме?
6
6
 
15
 
! Отговори
Хохохо преди 4 години
да поступваш жената от време на време, за македонците , си е нещо нормално,част от битието
5
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
примитив с талибанска прическа !