По стъпките на Вулева: Моника Валериева прие исляма

Не е важно с какво име назоваваш Бог, обяснява тя
Обновена: 4 окт 2019 19:32 | 4 окт 2019 19:30, Иванка Гъркова
100
По стъпките на Вулева: Моника Валериева прие исляма
Снимка: Instagram

Моника Валериева смени религията си. Отскоро тя изповядва исляма и потвърди за решението си в социалните мрежи.

"Никога не съм вярвала в Исус Христос! Религията ми беше такава, че посещавах най-вече католическите църкви в България. Много преди "бившият ми приятел" арабин, аз вярвах само в исляма, това е моят дом", написа тя в социалните мрежи, в отговор на въпрос от неин последовател.

Плеймейтката изтъкна, че не се срамува от това, че е избрала да приеме друга вяра.

"След определен брой инциденти, години подред, след посещението ми в църкви, започнах процес за смяна официално на религията. Не мисля, че е важно с какво име назоваваш Бог, а да вярваш в него, да чувстваш с цялото си сърце къде принадлежиш", завършва красавицата. 

По повод реакцията на феновете ѝ, Моника Валериева написа, че всеки има право да избере в какво да вярва. "Моето семейство ме подкрепя", допълни тя. 

Преди малко повече от месец плеймейтката стана жертва на грабеж. От дома ѝ в Студентски град в София бяха откраднати голяма сума пари – 92 хил. евро. Красавицата се раздели и с други свои ценности. 

Моника не е първата от родния шоубизнес, която се насочва към исляма. Това преди няколко месеца направи бившата телевизионна водеща Албена Вулева.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази циркаджийка е фалшива.Както външно,така и вътрешно.За духовност и дума не може да става.Пълно менте на човек.
76
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те като я видят какъв *** е, ше я утрепят с камъни. Тя може да приема исляма ама той няма да я приеме
75
0
 
5
 
! Отговори
Ddd преди 4 години
Приятел арабин, ясна работата, после ще тръгне да бяга като принцеса Латифа но късно.
74
0
 
9
 
! Отговори
Кака Мара преди 4 години
Тези какво се правят на интересни?Опротивяха на мнозинството и мислят че ще върнат времето назад с нещо скандално и шокиращо,но си остават същите бохчи!С ислям или не,каквато на царицата,такава и на магарицата....
73
0
 
9
 
! Отговори
Алов преди 4 години
Ясно гадже от Дубай. Кат свършиха парите сега трябва от някой
72
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моника Валериева доказа колко голям *** е.То се подозираше, но сега вече е крещящо ясно. От какъв зор се снима пол-гола или гола? За тези снимки в любимия и ислям следва да я убият с камъни.
71
0
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
В Мека я чакат с твърди ... проповеди.
70
5
 
10
 
! Отговори
атеист преди 4 години
Аз пък не изповядвам никаква религия. Това са създадени от човека приказки и истории за да владеят масите и да настройват хората един срещу друг. Здраво стъпил на земята реалист и прагматик съм.
69
0
 
11
 
! Отговори
Горкият ислям преди 4 години
Язък за исляма!
68
0
 
10
 
! Отговори
Никаквица преди 4 години
Тая не е ни християнка, ни мюсюлманка. Никва не е.
67
2
 
15
 
! Отговори
до Караибрахим преди 4 години
Баташките мъченици още ги помним. Бог си ги е прибрал в рая. С малко мъченичество получават рая за вечността. Башибозуците ги знаем само защото са избили мъчениците. Сега са в ада и злобеят. Госпоицата явно е дала много права на лукавия. Освен това не е посщавала истински църкви, а католически, безблагодатни.
66
19
 
6
 
! Отговори
Караибрахим преди 4 години
До хората, които се чудят какви са и доводите. Тя си е ги написала. След посещения в църква и се случвали лоши неща. Ако християнския бог беше истински, щеше да спаси хората от църквата в Батак, а не да остави да загинат в адски мъки хората, които толкова са разчитали на него и са се скрили в неговия храм. Напротив. Бог тогава е помогнал на башибозуците, защото са мюсюлмани.
65
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абсолютно логичен избор на религия.
64
26
 
5
 
! Отговори
Sadullah преди 4 години
Не разбирате нищо от исляма, освен чутото по бг телевизията. Като сме глупави, защо едни от най-богатите фамилии са мюсюмански? Включително в немюсюлманско държави като Русия, Англия и пр? Преди да кажете петрола! Защо ФВ отива в Турция, а не в пълната с умници България? Защо 1/3 от това ФВ е на катарци?
63
1
 
23
 
! Отговори
ъъъъъъъъъъъъъ преди 4 години
До Sadullah Исляма произлиза от християнството, но сте го изкривили и нагласили така, за да можете да потискате и принизявате жените - или така както ви е удобно на вас, мъжете..Я да питам, като за мъжете в рая има 72 девственици на всеки, да го обслужват, какво има за жените - 72-*** девственика ли?
62
0
 
34
 
! Отговори
??? преди 4 години
Коя е тая??
61
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не жени, а *_*_*.А всъщност истинските такива, предават бита, знанието, вярата от майките и бабите си на децата си. Така е било и е, от както свят светва.Днес се появяват като публични личности, недостойни наследници, на гнили корени.Такива само по медии имат думата.
60
0
 
8
 
! Отговори
нострадамус преди 4 години
сега ти требва и да изглеждаш като онея забулените черните ,ще си яка от всекаде, и под фереджето малко ц4 като фон дютен така да ти седи
59
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До SadullahВашата религия е измислена за да бъдете глупави жестоки и подчинени.За да не се развивате и да умрете след определен период от съществуване подобно на други животински видове.Вашата религия е задънена улица.Да има смисъл прав сте.Бог иска да спрете да се развивате и подобно на животните да изчезнете а мястото ви да бъде заето от по-висши и разумни същества.Затова ви е дал ислямът.
58
8
 
2
 
! Отговори
A преди 4 години
Bravo pravilno reshenie