Хари и Меган аут от кралския двор - възможно ли е?

Какво ще се случи, ако двамата се отделят
26 окт 2019 11:15, Дарена Найденова
32
Хари и Меган аут от кралския двор - възможно ли е?
Reuters

Принц Хари и Меган Маркъл явно не се чувстват добре като кралски особи. Двамата непрекъснато се опитват да покажат на общността, че цялото внимание към тях ги притеснява и много трудно се справят с напрежението, което се поражда от постоянното следене. Въпреки това, херцозите не са оставяни на мира и всяка тяхна крачка е фотографирана и те нямат и ден спокойствие.

Затова много от журналистите, свързани с кралското семейство, смятат, че Хари и Меган могат много скоро да се откажат от кралските си титли. Във филма, посветен на пътуването им в Африка, двамата споделят, че таблоидните издания наистина са попречили на пълноценното им живеене. Особено засегната от написаното във вестниците е Меган, по чийто адрес бяха избълвани какви ли не неща, свързани с личния ѝ живот.

Заради това херцозите са подали искове в съда към определени медии, които твърде много са им навлезли в личното пространство. Хари заяви, че той няма да „бъде въвлечен в същата игра, която уби майка ми“. Покойната лейди Даяна загина в катастрофа, която беше причинена от нахални папараци. За да избягат от тях, тя и приятелят ѝ Доди ал Файед са карали колата си с голяма скорост, загивайки след сблъсък в стена на тунел в Париж.

Камилия Томни, която е кралски кореспондент, заявява в шоуто „This Morning“, че пред света стои една двойка, която се пита дали не е време да се откаже от кралските си титли. Това решение обаче сериозно може да повлияе на другите членове на фамилията.

Какво ще се случи, ако Хари и Меган се отделят от кралския двор, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
3
 
! Отговори
Силиконката Паулина преди 4 години
.... и аз тъй АУТ станах. Ша пУмоля Краси да потъжи и за вазе .
18
0
 
0
 
! Отговори
Медия преди 4 години
НЕ разбирате....глупави писания....
17
3
 
8
 
! Отговори
Ми 6 преди 4 години
Бебето е по бяло от баща си. Явно го подминиха в клиниката. Убиха бабата, сега и внучето.
16
4
 
14
 
! Отговори
честно преди 4 години
И ако ги изгонят от Бъкингамския дворец,за да се прехранват Хари пак ще трябва да ходи в Афганистан като войник.Меган не знам дали вече ще я искат за който и да е филм. Посредствена актриса е за мен. С две думи ще се разведат и като нищо на рижавият Хари може да му се случи да обърне резбата в тия арабски държави така ,,уважават" чужденците.
15
4
 
16
 
! Отговори
идея за Хари преди 4 години
Ако се разведе с Меган,защо не вземе се ожени за нашата принцеса Калина, дъщерята на Симеон Втори? Тя се разведе с ***. Тъкмо ще си имат едно дете африканче, едно Симеон Хасанче и едно англобългарче. Ще прилича малко на семейството на Брад Пит с Анджелина,ама Калина поне е принцеса,че Баба Елизабет може да прости на Хари и да му върне титлата!
14
2
 
17
 
! Отговори
хаха преди 4 години
а нeгъpчето, то ще бъде ли кралско или и него ще откажат от титлата?
13
0
 
37
 
! Отговори
Истина преди 4 години
Ако Хари се откаже от титлата, кака Меган ще му изпрати брачната халка по пощата , както е постъпила с бившия си съпруг!
12
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко интересна сапунка!
11
1
 
35
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Значии, когато си с кралско потекло, особено от английския кралски двор, където традициите се спазват строго от векове, не може да си позволяваш да се жениш за афроамериканка и после ей така да се отказваш от титлата. Да си роден в това семейство е не само привилегия, а много повече отговорност и никой от тях не може да прави каквото си иска. Тоя риж *** още от малък реши че ще си прави каквото си иска и накрая баба Бети ще го изгони, а пред света ще кажат, че сам се е отказал от титлите.
10
1
 
39
 
! Отговори
Хаха преди 4 години
Ако Хари се откаже от титлата и напусне кралския двор , съвсем скоро след това ще се събуди РАЗВЕДЕН . Тая прегоряла принцеса бързо бързо ще си намери повод да го изрита като по традиционен афроамерикански стил ще го осъди за ОГРОМНА компенсация и издръжка с която да продължи да си живее като принцеса .
9
1
 
28
 
! Отговори
ми, преди 4 години
Щом таблоидните издания наистина са попречили на пълноценното им живеене,да се отказват от титлите и Хари да работи като офицер в армията,а Меган като актриса.И така да се издържат.
8
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искате пари ама на спокойствие някой просто да ви ги дава - не става :) Да сте мислили, малко е късно, сега и да се откажат пак ще ги следят. Време е за някой друг тунел да влезе на първа страница :)))
7
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Афроамериканката не се вписва изобщо в кралския двор.вместо да мрънкат да вземат и наистина да се откажат от лукса и глезотиите.. в името на голямата любов.тя може да продължи като актриса например
6
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До от ЛондонЕ, точно вие в Лондон ли се чудите, дето приказката за принцовете и принцесите ви влачи всяка година сума ти туристи. Пък те ако махнат кралското семейство трябва да разкарат и останалите пиявици, и какво ще остане от туризма там? Да не говорим, че земята под краката ви е тяхна.
5
5
 
42
 
! Отговори
от Лондон преди 4 години
Винаги съм се чудил , в днешно време, в развитите страни, с образовано население, как има все още монархии, със всичките им церемонии привилегии? Това е такава отживелица, че повече няма накъде.
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ф.С.В."Всичко ли пак, така се повтаря, да или не?"
3
1
 
27
 
! Отговори
Бате Гойко преди 4 години
"Покойната лейди Даяна загина в катастрофа, която беше причинена от нахални папараци."Аааа, даали е така? Кооой, ще ми каже?Аз вървя по света, И подсвирквам си даже....
2
0
 
49
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Бракът с афроамериканка -беше разрешен само с еднопосочен билет посока извън двора -и на двамата - ТОЙ (Хари)избра любовта вместо царският двор и това много добре го знаеше )) Само въпросът е ТЯ дали го знаеше това ))
1
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво ще се случи: ами това което с чичото на баба им: ще се евакуира в изгнание и за него никой няма да се сеща. Те и без това нямат никакви шансове за трона, тъй че само остават като декорация. Напоследък се носят слухове, че Уилям е поискал затягане на контрола върху разходите и ясното им фокусиране върху реалните наследници т.е. неговото собствено семейство. Та, да не се чудите защо братята имат противоречия: за кинти е пак.