Поли Генова трогна любимия си с поздрав за рождения му ден

Тя публикува снимка с него и бебето
13 ное 2019 20:08, Ивета Иванова
12
Поли Генова трогна любимия си с поздрав за рождения му ден
Снимка: Reuters

Поли Генова зарадва любимия си с мило послание за рождения ден. Певицата не публикува много снимки с него и не издава много за личния си живот и връзката си, но сега зарадва феновете си със снимки с мъжа и детето си.

На кадрите се вижда как холандецът Джоузеф Шардън е прегърнал Поли и сина си, а дори той и малкият Даниел, който се роди през април тази година, са с еднакви карирани ризи. "Изненада! Честит рожден ден, татко Джо! Благословени сме да те имаме в живота си. Благодарим ти, че си най-страхотния баща и се грижиш толкова добре за нас!", написа изпълнителката на "На инат на снимката".

Снимката вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая татуираната с тоя с пари а не с безработен слаб българин можеше с безработен слаб българин ама само можеше
6
3
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
Ужас преди лягане.
5
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само да отговоря на тоя, дето е попитал "Коя е тая?"Поли Генова е една симпатична млада жена и добра музикантка със сериозно музикално образование, която класира България на Евровизия на най-високото засега място. Очевидно вече има и успешен семеен живот. Дай Боже всекиму и дано да е добър пример за по-младите, а и за връстниците си. Хубави снимки!
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наколко снимки са и холандеца си изглежда много добре .Определено е направила по-добрият избор от някой брадясал, трътлест, мур-га-веещ сънародник.
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво лошо има в това да е холандски поданик с азиатски произход? Това нещо срамно ли е? Освен това, на мен ми прилича на човек със смесен азиатско-европейски произход. Което също е без особено значение и не е нищо важно, което да се коментира. Май щастливият вид на семейството силно е подразнил някого.
2
6
 
3
 
! Отговори
До Кирчо Хикса преди 4 години
Теб, Бог явно те е проспал...нефелник!
1
8
 
16
 
! Отговори
Киро Х преди 4 години
Холандец, ама друг път. Азиатец е, с *** нос! Който не го е виждал може да кликне на линка и да го види в тииииийнпроблем.нет. Расата и етнонационалността се определят от Бог, еволюционно и с милиони години. Това, че някой си е извадил холандски документи за самоличност не го прави холандец. Нещо като афринакците от националния отбор по футбол на Франция - играят там, но не са французи! Афринакци са. Сори, но това е реалността. Всико други са неомарксистки бълвочи!

Спонсорирани публикации