"Мис България" за корекциите: Може би сбърках, но се чувствам добре

Радинела Чушева в откровено интервю пред Bulgaria ON AIR
Обновена: 25 ное 2019 10:03 | 25 ное 2019 10:01, Александър Попов
352

23-годишната софиянка Радинела Чушева е новата "Мис България", но веднага след като получи короната бе залята с негативни коментари.

Най-вече заради пластичните корекции, които тя има по лицето и тялото.

"Емоциите тепърва започват. Очакват ни много позитивни и негативни емоции. Старая се да не чета, журито е критерият, по който трябва да се водя. Хората не знаят колко много критерии има, за да станеш "Мис България" - репетиции, дисциплина, походка, как се изразяваш... Хората не знаят, че имаше тур с въпроси", сподели Чушева пред Bulgaria ON AIR.

Тя подчерта, че за този конкурс няма рестрикции по отношение на корекциите.

"Младите постоянно гледаме от тези социални мрежи нови тенденции. Не знам дали е трябвало да го правя, може би съм сбъркала", призна тя, запитана за процедурите, на които се е подложила.Но отбеляза, че всеки трябва да реши как се чувства добре в собствената си кожа. Според Радинела Чушева критиките към нея може да накарат младите момичета да не прибягват към пластичните корекции.

"Конкурсът имаше една кауза, която е свързана с екология. Ще се насочим към това. Стъпка по стъпка, ако всеки човек направи по нещо мъничко, всичко ще бъде по-различно. Трябва да се направят много пречиствателни станции", каза още красавицата в студиото на "България сутрин".

Радинела е бакалавър по журналистика, в момента учи магистратура и не крие голямото си желание да се занимава с именно с медии.

"Бих искала да бъда успял журналист, да създам прекрасно семейство. Обичам кариерата, но искам да имам време за близките - баланс в живота", сподели тя.

Тя разкри и какво обича да прави в свободното си време.

"Авантюрист съм, много обичам да пътувам. Обожавам да откривам нови места. Много харесвам екзотиката и топлите места. Обичам с приятели или с майка ми да пътуваме - някъде по бански, с мокра коса, без дрехи, без грим...", откровена е Радинела

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
299
3
 
2
 
! Отговори
Естет преди 4 години
До 305: Къде ги срещаш тия красиви момичета, дай ни координати и ние да отидем да ги видим!? За 5 минути можеш да срещнеш пет красавици, но колко по толкова грозотии ще срещнеш не е за разправяне. Българската злоба за пореден път доказва, че няма граници. На колко от тези мъже, които са изляли цялата си жлъч и злоба по тази девойка, приятелките им са по-хубави? Не можахте ли просто да кажете, че не ви харесва изкуствена й красота или, че не е ваш тип, а решихте да я обиждате като каруцари?
298
0
 
4
 
! Отговори
Ужасс! преди 4 години
Много,много зле!
297
0
 
13
 
! Отговори
До 308 преди 4 години
Да, според мен прилича на Чичолина.
296
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре де, тая толкова ли няма никакъв мозък да се сети, че с тоя тунинг, като стане на 40 години ще плаши хората по улиците. Не, че сега не е грозна за гледане, ама след 20 г...
295
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Градираме както трябваТоцаНосаСега и тази
294
0
 
13
 
! Отговори
neutralen преди 4 години
Прилича на жените в порното , на които мастурбираме и после се чустваме гузни и нещастни .
293
0
 
2
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Като беше адреналинка при Господарите, беше много по-красива :(
292
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЕЕЕЕЕ, ТОВА НАДМИНА И ТОЦА-КРОКОДИЛА БЕЕЕ!СРАМ НЯМАТ ТИЯ ХОРА.
291
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е подигравка с българската жена! Явно някой е платил на журито, как иначе да си обясним такъв киликандзер да спечели?! Сега как това нещо ще се яви на конкурса Мис свят? Там ще ни се смеят. Какво ще си помислят хората за българките? Ако тая им е най-хубавата, другите кави ще са? А всъщност не е така, за 5 мин по улицата ще срещнете поне 5 момичета, които са хем по-хубави, хем не са се осакатили с пластични операции.
290
0
 
4
 
! Отговори
хахахахха преди 4 години
До хахахаххаОчевидно ако не ставам за еди си какъв значи тук в държавата на парадоксите точно такъв ще стана, сега ми стана ясно
289
1
 
13
 
! Отговори
хахахахха преди 4 години
Не оправдавам момичето, НО, защо нея? Защо организаторите са такива? И защо се е явила на конкурс за красота предвид че тя не е лицеприятна? Да, важно е участието, НО аз например знам че не ставам за космонавт или за певец и НЕ се явявам на кастинги за участие там!
288
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
смрад!
287
0
 
14
 
! Отговори
Вихрогон преди 4 години
След време като има дете, ще го гледа тъпо и ще се чуди дали е от нея.
286
1
 
14
 
! Отговори
Мирослав преди 4 години
Защо я хейтвате? Очевидно е,че проблема не е в нея,а в организаторите на конкурса и журито. Щом като,ще представя България значи държавата може да се намеси както стана с БФС. Да се намеси и да отстрани длъжностните лица или да се организирра алтернативен конкурс. Не за първи път в този конкурс се подиграват с Българската жена и държава. Да се разследват,защото стаба тенденция някаква вече с тея нагласени неща.
285
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На 23 години? Тая изглежда на 50! Бааа ги и джуките! Тия в журито от съюза на слепите ли са? Гейове ли са? Мис България ли? Тя не става за мис арматурно желязо. Все едно я е блъснал ТИР!
284
0
 
16
 
! Отговори
какви са тия ДЖУКИ.. преди 4 години
.. на ШИМПАНЗЕ
283
0
 
12
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Прилича на бостанско Плашило.
282
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
да не попадаш на българин - ще те докара до тук
281
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да си ходи на село да работи земята на дедите си.
280
0
 
10
 
! Отговори
123456 преди 4 години
Дайте да видим другите кандидаткиможежурито да не е имало по-адекватен избор.ХахахКато гледам кави се явяват мисля че този коинкурс няма как да е престижен.Дано не ни представлява никаде по света че ще падне реномето на Родната хубост драстично.На слънчака лятото по стриптис заведенията има много по-красиви натърални девойки.Това момиче трябва да преосмосли много неща.....жалко