Силвия и Теди Кацарови: Нека вярваме в чудеса!

Според тях е тежко, че няма религия в обществото ни
25 дек 2019 21:38, Красимир Ангелов
12

"Задължително е да вярваме в чудеса", каза певицата Силвия Кацарова в студиото на "Денят ON AIR". Дъщеря ѝ - Теди Кацарова пък допълни, че не трябва да е само на Коледа.

"Явно се стараем да бъдем по-добри, започваме да правим добрини, да си правим подаръци. Всички имаме нужда от това", сподели Силвия.

Според Теди Кацарова промяната от комунизма в капитализма е била толкова рязка за обществото, че доста трудно сме я асимилирали. "Това, че няма религия, е много тежко за нашето общество. Сега е страшно модерно да ходиш на църква, но това не е религия. Не се поучаваме от грешките  - това е генералният проблем", каза още Теди.

По думите на Силвия Кацарова Коледните празници ни обединяват да правим добрини. Тя апелира да не забравяме да се молим за благополучието.

"Научих се всяка сутрин да отправям такава благодарствена молитва за нас и за всички. Не можеш да оцеляваш сам, всички сме заедно тук. Когато си настроен с омраза, неминуемо ти се случва нещо лошо", разкри Силвия в ефира на Bulgaria ON AIR.

Незабравима Коледа за тях е бил празникът преди няколко години, когато били в с. Борима, а Теди и бившият ѝ съпруг подарили на Силвия бяла булонка.

"Приех, че моята мисия е да карам хората да вярват в чудеса. Не трябва да спираме да мечтаем. Когато мечтаеш, ще дойде това, което желаеш. Ако нямаш мечти, животът е празен", каза още Силвия Кацарова в ефира на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
5
 
! Отговори
,.,., преди 4 години
Харесвам ги и двете,особено Силвия.Тя е страхотна певица,има едни от най-добрите запомнящи се песни останали във времето.И двете винаги са с положителни изказвания и държание.А това,че Силвия била мюсулманка,грешно е да се мисли и втълпява,че щом е туркиня трябва да е и мюсулманка.Между турците има и атеисти.Етноса не определя задължително религията.
5
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам да повярвам , че ще срещна милионер като нея и ще заживея в приказка. А може и да издам някой мемоар.
4
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кои са тези и защо трябва да ни интересува тяхното каквото и да било...?
3
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Силвия Кацарова/Силвер Нури/ явно със смяната на името е сменила и вярата си. Тя е готин и добронамерен човек ,с готин глас!
2
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кацарова е туркиня, какво се прави на голямата християнка? Иначе за другото е права!
1
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
,,Голямото кораб минава'' е готина и е добрячка,никога лоша дума не е казала за никой.Да е жива и здрава.И е права за това,че да ходиш на църква не те прави вярващ.Защото истинската вяра е в сърцето,а не някъде или извън нас.

Спонсорирани публикации