Скандали 2019: През какво преминаха звездите?

Действията на R Kelly излязоха наяве
3
Скандали 2019: През какво преминаха звездите?
Reuters

2019-а беше една динамична година. Бионсе успя да ни зарадва със своя филмов концерт „Homecoming“, а вселената на Марвел ни завладя тотално. Филмите за супергерои бяха едни от най-гледаните през изминалите 12 месеца и показаха на света, че идва нова мода в киното. Дали тя ще е добра или не, предстои да разберем.

 
Годината обаче не беше само приятни изненади. Някои от звездите ще я запомнят и с големите скандали, в които успяха да се забъркат. Волно или не, те се появиха на първите страници на вестниците и дори се задържаха там дълго време.
 
Едни от най-големите звездни скандали за 2019 година:
 
„Атаката“ срещу актьора Джуси Смолет
 
Годината започна с Джуси Смолет, който се оплака от насилие от омраза. Актьорът от сериала „Империя“ заяви, че докато се прибирал към вкъщи, двама мъже са го причакали пред дома му и започнали да го бият. Според Смолет, атаката е била заради това, че той е чернокож и играе гей в сериала.
 
Веднага след изявлението на Смолет редица звезди изразиха подкрепата си към актьора. Към тях дори се присъединиха сенаторите Камала Харис и Кори Букър. Полицията в Чикаго веднага започна разследване и не след дълго хвана нападателите.
 
Тук вече идва интересното. Според арестуваните, самият Смолет е организирал атаката срещу себе си и е платил на двамата мъже да го нападнат. Така полицията повдигна обвинение и на Джуси за подаване на фалшив сигнал и лъжесвидетелстване. Въпреки че Смолет отрече всички обвинения, вече беше твърде късно. Актьорът беше уволнен от „Империя“ и заклеймен от Холивуд.
 
Действията на R Kelly излязоха наяве
 
Ужасните деяния на рапъра R Kelly са известни на Холивуд от години, но през 2019 всичко излезе наяве и той трябваше да си понесе последствията. Историята започва през 2017-а, когато Buzzfeed News прави шокиращи разкрития за „секс култа“ на рапъра. Тогава обаче шумът не беше толкова голям и затова от Lifetime правят филма „Surviving R. Kelly“.
 
Документалната поредица от шест филма, в които са включени интервюта с жертвите на R Kelly, както и изявления от техните родители. Това предизвика полицейско разследване, което завърши със затвор за рапъра. Той обаче твърди, че обвиненията срещу него са безпочвени и са пълна лъжа.

Още за звездните скандали през 2019-а четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации