Снимка на Владо Карамазов се появи в престижно издание

Актьорът жъне успехи и във фотографията
4 яну 2020 22:48, Иванка Гъркова
10
Снимка на Владо Карамазов се появи в престижно издание
Снимка: архив, Булфото

Снимка на Владо Карамазов, направена в Родопите, се появи в престижното издание по фотография "Smithsonian Magazine". Щастлив от признанието, актьорът се похвали в социалните мрежи.

"Аз получих страхотен подарък. Той е едно леко потупване по рамото от едно от най-големите световни фотографски списания“, написа той и уточни, че изданието с неговия кадър му подействало вдъхновяващо, за да започне новата година с "ясни мисли и цели".

Въпросната снимка, наречена "Докосната от слънцето", е заснета в края на септември в смолянското село в Чала. На нея той е уловил крава, чиято глава е осветена от слънчевите лъчи.

"Когато се обърнах, слънцето докосна главата на кравата. Имах няколко секунди, в които мога да направя снимката", обяснява звездата от "Откраднат живот".

Вижте още за Владо Карамазов в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: фотосВладо Карамазов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
3
 
! Отговори
аз преди 4 години
също съм на тези географски ширини но харесвам поведение тип/а и директно/Владо Карамазов а не поведение "мачо- бай ***".Така че моля не обощавайте.
7
3
 
6
 
! Отговори
мда преди 4 години
Винаги съм го харесвала! Просто човек с добро възпитание, винаги обран, няма онова лигавене и звездене, при него. Не е за нашите гегографски ширини. Тук се харесва поведение тип "мачо- бай ***". Красив и чаровен мъж, определено! Пък дали харесва жени, мъже...изобщо не ме интересува. Да не забравя, не на последно място, и доста добър актьор! А явно и фотограф, кефи ме!
6
6
 
3
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Защо триеш част от коментара ми? На кого се навеждаш толкова рязко и силно? Владо Карамазов е хомосексуален. Факт! Хомосексуализма е содомия. Факт.
5
14
 
17
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Владо Карамазов (това е ник, не истинската му фамилия) е готин тип и добър артист.
4
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Владо Карамазов е с оня тип потенциал и поведение, които е непресъщ за балканския ни манталитет.Носи в себе си достойнството на мислещия човек. Излъчва порядъчност.
3
15
 
20
 
! Отговори
Расим преди 4 години
До 1 Не е срамежлив, а е от другата страна на реката, ако разбираш...
2
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това ще да е някое списание за меки китки
1
6
 
12
 
! Отговори
българин преди 4 години
Владо Владо! Май само името ти остана вече!-:) Много срамежлив човек си! Живни малко бе! Разчупи се! -:) То срамежливите хора спомени нямат!