Кои бяха най-добре облечените звезди на "Златен глобус"?

Ето Топ 5 при актрисите
7 яну 2020 19:20, Криси Табачка
3
Кои бяха най-добре облечените звезди на "Златен глобус"?
Reuters

Звездите от добрия стар Холивуд отново се разходиха по червения килим на първата от общо двете годишни големи церемонии по награждаване.

Факт е, че Златният глобус е преди Оскарите и се явява като генерална репетиция, на която тестваме модния вкус на звездите.
 
И те не ни разочароваха.
 
Тази година любимите ни актриси ни демонстрираха за пореден път, че определено си знаят работата или поне знаят на кого да платят, за да изглеждат перфектно.
 
Така ще ви представим, както винаги, нашата собствена класация от топ 5 най-добре облечени актриси на церемонията „Златен глобус“.
 
Защото е хубаво добрите примери да се посочат.
 
Дженифър Анистън
 
Любимата ни „приятелка“ като че се завърна обратно на челните места след успеха на сериала „Приятели“. Нека бъдем реалисти – можете ли да назовете няколко нейни филма във времето между „Приятели“ и „The Morning Show“? Именно.
 
Сега обаче тя се връща по-силна от всякога и определено не остана незабелязана на червения килим. Актрисата избра дълга черна рокля на Dior, а който се довери на Dior – никога не би могъл да сбърка.
 
Хелън Мирън
 
Легендарната английска актриса внесе забележително вдъхновение на моден аристократизъм по червения килим на наградите „Златен глобус“ 2020 година. Тя избра пищна рокля на Dior, с ефектно деколте тип „прегърни ме“ и А-линеен силует на роклята, който я превърна в истинска кралица. Естествено кралските нюанси на червено само подсилиха ефекта.
 
Още за модните звезди на наградите „Златен глобусчетете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари