Меган подписала с "Дисни". Ще озвучава анимации

Херцогинята се завръща към актьорската професия
11 яну 2020 17:30, Петя Славова
22
Меган подписала с "Дисни". Ще озвучава анимации
Снимка: БГНЕС

След като стана ясно, че херцозите на Съсекс са решили да са финансово независими, Меган Маркъл реши, че може да се върне към професията на актьор. Оказва се, че някогашната звезда от сериала "Костюмари" е подписала договор с  гиганта "Дисни" и ще озвучава анимационни филми, твърди "Time". В замяна на ангажимента си към кинокомпанията, от "Дисни" са се ангажирали да направят голямо дарение на благотворителна организация, която се занимава със спасяване на слонове.

Маркъл се отказа от актьорската си кариера през 2017 г., след като се сгоди за британския принц Хари, но според изданието най-вероятно е подписала договора през ноември.

Новината за сделката обаче идва, след като двойката наскоро обяви плановете си да се оттегли като членове на Кралското семейство и да замине на шестседмична почивка в Канада.

По-рано тази седмица Хари и Меган пуснаха съвсем нов свой уебсайт, в който обясняват новата политика на ПР на двойката. На сайта е описано и бъдещото развитие и финансиране на техните благотворителни организации, съобщава "Монитор".  Бъдещото финансиране на двойката категорично забранява субсидиране от Кралския двор под каквато и да е форма, като вместо това те ще печелят пари чрез търговски сделки и благотворителна дейност.

На новия сайт на двойката се отбелязва още, че Хари и Меган "ценят способността да печелят професионален доход, което в сегашната монархическа структура във Великобритания им е забранено да правят", въпреки че те ще запазят имението си във Frogmore Cottage с разрешение на кралицата. Поддръжката на имението се финансира от данъкоплатците и е в размер на около 2 млн. паунда годишно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Тая *** се опитва да подражава на Даяна, да ама не става. Даяна беше с потекло. Да, искаше да разчупи кралските тертипи, но с похватите на висшето общество. А тая - анимации ще озвучава. Божееее, принцеса!!!!
19
0
 
5
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
- Греат! - Меган ще озвучава анимационни герои, а Хари - ще ги оцветява...
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ШопоНе го мисли принца. Той си има лично богатство. Ето този факт не бива да се пренебрегва. Това семейство може да живее и без да работи, само от доходите от личното богатство на Хари. Запазват си и двореца, чиято издръжка е за сметка на данъкоплатците.При такива условия всеки може да се прави на трудещ се, без да си дава зор и без да се страхува, че ще изпадне в недоимък.Доколкото си спомням, и Меган имаше няколко милиона лично богатство, спечелено от актьорската й професия.
17
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тя иска да озвучава,но няма да стигне до микрофона.Жалко за момичето ,макар и от прованса.Да унижи кралицата,да съсипе момчето.Ето яразликата,в благородното отстояване.Нашите политици и въбще,хора по върховете,един урок.Нашите прадеди са спазвали и отстоявали добродетели испрямо тях градили.
16
2
 
4
 
! Отговори
Вече видяно UK преди 4 години
И брюнетки имат на острова виж Кейт и Пипа Мидълтън .!.!.!.!
15
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абсолютни клоуни - само дето не са и смешни - по скоро жалки...
14
0
 
15
 
! Отговори
дедо поп преди 4 години
Мулатката да мине на кастинг при Митко пайнера,че тогава да озвучава
13
1
 
6
 
! Отговори
Wutte von Trannstein преди 4 години
И аз искам да озвучавам анимации!
12
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Херцогинята щала да озвучава на Дисни принцисите... ейц, ейц, ейц! И разбира се няма да върне замъка си на народа!
11
0
 
28
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ЗА ДА ОЗВУЧАВАШ АНИМАЦИИ СЕ ИСКА ТАЛАНТ А ТАЗИ НЯМА НИКАКЪВ ТАЛАНТ ДОРИ НЕ МОЖА ДА СИ ИЗБЕРЕ ХУБАВА РОКЛЯ ЗА СВАТБАТА ТА И СЕ ПОДИГРАВАХА ВСИЧКИ С ПОНЕ МИНИМАЛЕН ВКУС!!!ИСКАТ СЛЕД РАЗПАДА НА БРИТАНИЯ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ДА ГИ ИЗБЕРАТ ТЯХ ЗА ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИЦИ, ТОВА ВСЕКИ ПОНЕ МАЛКО МИСЛЕЩ ЩЕ ГО СХВАНЕ!
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Англия почти всяко второ дете (момче ) е рижаво ginger, не е необхходимо родителите му да са също рижи. Географски и генетични особености на нацията. Руси коси и сини очи също са характерни за натуралните англичани.
9
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много си е готина жената и с право гледа да се махне от гнездото на дъртите рептили. Всичко там е фалш, лицемерие и британско високомерие. Англетата не им остава време да изтрезнеят за да размислят по изтънко, що аджеба все още са поданици на някаква стара клявка след, като други къде по свободолюбиви народи отдавна са решили този проблем!?
8
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кралицата е станала пишман, че е дала благословията си за този брак. Обаче и Меган си изгра картите добре до сватбата беше по-ниска от тревата след това обаче си показа рогцата.
7
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а бе Даяна нямаше ли за учител един РИЖ КОНЯР?аз не виждам Чарлз да е рижав.
6
0
 
37
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
А рижио момок кленови листа ли ще сбира по парковете ?
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тази не брои бабето, а рижавия е просто един от многото или баща на детето и
4
1
 
54
 
! Отговори
Minuva42 преди 4 години
ХахахаНаглата мулатка направо ги изравни със земята Не мога да кажа, че не ми е забавно :)
3
0
 
48
 
! Отговори
Хан Тервел преди 4 години
Хари ще озвучи "Принцът и просяка"!
2
0
 
39
 
! Отговори
43817 преди 4 години
"...те ще печелят пари чрез търговски сделки и благотворителна дейност." Когато вършиш нещо с благотворителна цел, не печелиш, а даваш, работиш безвъзмездно. Тия двамата *** са се захванали да търсят дървен камък... Като искат сами да се справят, да поемат всички разходи: имението, прислугата, охраната, пътуванията, тоалетите... Как ли ще звучи :"Филмът "Трите прасенца" беше озвучен с любезното съдействие на херцогинята на Съсекс"? За нея е ясно. А херцогъът на Съсекс как ще изкарва насъщния си?
1
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
През това време Хари ще сменя памперси.