Уилям: Дано с Хари отново заиграем в един отбор

Кралицата свика сбор на принцовете
12 яну 2020 10:17, Александър Попов
35
Уилям: Дано с Хари отново заиграем в един отбор
Снимка: БГНЕС

Принц Уилям изрази надежда, че кралското семейство ще бъде отново единно в бъдеще. Според източници на Sunday Times, херцогът на Кеймбридж е казал на свой приятел, че изпитва скръб, че той и принц Хари вече са "отделни единици".

Още по темата
"Съжалявам за това. Всичко, което можем да направим, и всичко, което мога да направя, е да опитаме и да се надяваме, че ще дойде моментът, когато всички ще четем от една и съща страница. Искам всички да играят в отбора", казал Уилям.

Кралицата е призовала принцовете Чарлз, Уилям и Хари на семейна среща в Сандрингам, за да преодолеят различията си. Меган Маркъл също ще се присъедини към членовете на семейството чрез конферентен разговор от Канада, където отпътува в петък.

Херцогът и херцогинята на Съсекс хърлиха бомба тази седмица, разкривайки, че се оттеглят като "старши" кралски особи и планират да работят, за да станат финансово независими, предизвиквайки сътресения в Британската монархия. Според източници, близки до кралското семейство, кралицата била много недоволна от решението на двойката, докато братът на Хари принц Уилям и баща им Чарлз били "вбесени".

Британските таблоиди, както и социалните медии, спекулират, че принц Хари и съпругата му са били изолирани от останалите кралски особи и това е довело до решението им да напуснат кралското семейство, въпреки че те заявяват, че ще разделят времето си между Обединеното кралство и Северна Америка, докато продължават да подкрепят кралицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
ето така преди 4 години
Уилям, синко, ако ти днес на брат си не можеш да помогнеш, то как утре ще се грижиш за поданици? Ако ти днес изтърваш контрола на събитията, как ще се справиш утре? Направи така, че Хари да знае как винаги може да разчита на теб и искаш от него да се справя, да бъде разумен, където и да се намиряа. Да мисли за теб, да знае, че ти е нужен. Запомни от мен това - Обичам те и обичам всички, които ти оБичяаш. Така да се държиш с брат си!
19
0
 
0
 
! Отговори
за Уилям преди 4 години
Уилям, момче мое. Никой никога няма да замени ***, но все пак аз ти говоря така, както би ти говорила тя. Нарочно те наричам с цялото ти име, за да сдвикнат поданиците ти да те уважават. И ти посочвам грешката - защо смяташ, че с брат ти сте от различни отбори? Защо не искаш да го прегърнеш? Запомни - дори целият свят да е против брат ти, ти да си с него! Казвам го, докато не е късно. Покажи му, че вратата е отворена и винаги той е добре дошъл.
18
1
 
2
 
! Отговори
Поклон преди 4 години
Истински принц е Хари истински Крал. Доказва че е повече от брат си. Един Крал решава сам какво ще прави. Поданиците са мравки без право на мнение. Страхотна двойка са Голями са. Браво Хари велики сте Ваши величества. В 21 век сме живейте си живота и бъдете щастливи
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Happy brexit Harry and Megan!
16
1
 
17
 
! Отговори
Да преди 4 години
Направо вземете и Божинката!И той си търси отбор.
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ех какви екскурзии има до Париж,много забележителности които Меган е пропуснала да види
14
8
 
24
 
! Отговори
Евала преди 4 години
Тая виолетовата парясница им ... мамата! После ще го ритне оня, рижия ахмак и ще си прибере едни милиони. То ѝ личи, че е златотърсачка. Айше от махалата.
13
0
 
6
 
! Отговори
11 преди 4 години
Тез не съм ги виждал на село у оремага...
12
8
 
30
 
! Отговори
някой преди 4 години
Голяма грешка прави Хари.Уважавай съпругата си, но не загърбвай роднините си!Не се знае какво ще му поднесе съдбата утре, а единствените, които ще му помогнат, са близките му.Ненапразно казват "Кръвта вода не става", момче!Освен ако не е законен син на Чарлз и той го знае. Това, ако е вярно, го знаят само няколко човека.Иначе - той прекрасно знае, че е втори син и би трябвало да е наясно с късмета си.За съжаление прави грешка след грешка.
11
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КВо ни дреме за принц МАри,Джари,Хари...тук пенсиите са по 250 лв. и заплати по 800.Кво ни интересува кралското семейство,като българите масово тънат в мизерия?
10
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тъй де току виж поданниците решили, че толкова величества са им малко множко и само първия трябва да е на издръжката им. Що ще прави останалата рода, ако трябва да практикува нещо друго освен лежане.
9
2
 
19
 
! Отговори
КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА преди 4 години
войната на мишките в кутията за обувки. Пък била тя и кралска
8
5
 
31
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Умната жена издига мъжа, глупавата го дърпа назад. Явно Хари е попаднал на втория тип.-------тва си говори с майка си и приятелките на жена си.
7
6
 
35
 
! Отговори
до аз-ът преди 4 години
Умната жена издига мъжа, глупавата го дърпа назад. Явно Хари е попаднал на втория тип.
6
6
 
21
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
жените развалят мъжете.
5
0
 
13
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Дано - в "Миньор"-Перник! И, ако не играете добре - ще ядете винкело...
4
7
 
46
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Докато *** актриса му е жена няма да играете в един отбор. Тя разбра, че не се вписва в кралското семейство и направи и невъзможното, за да изкара Хари от него. Сега бабата ще им покаже кой кум, кой сват и кой на булката брат. Така и трябва, спазването на установения ред и съответните задължения са запазили монархията през вековете. Сега ще дойде една...., ай да не казвам каква, и ще разруши всичко. Е нЕма да стане тЕ тая. Те на Даяна не разрешиха, че беше с потекло, та на тази.
3
9
 
20
 
! Отговори
сара преди 4 години
Честно казано не виждам драма. Живеем в 21 век - нека животът на всеки е негов личен избор.
2
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чарлз не успя да умори бабето, но тази светла като нощта ще го направи. Как звучи принцът ще започне работа!!! Ами тези търтеи какво правят цял живот, сигурно ходенето до тоалетна им е най-мъчната работа
1
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
***()тска работа,брат !Да им имаме проблемите !