Kралското семейство остана без шанс за по-съвременен облик

Към Маркъл имаше неприязън още от самото начало
17 яну 2020 17:45, Ния Христова
28
Kралското семейство остана без шанс за по-съвременен облик
Снимка: БГНЕС

Присъединяването на Мегън  Маркъл към британското кралско семейство беше доста особен момент. Ситуацията беше идеалната възможност династията да се адаптира към условията на 21-век. От самото начало обаче Маркъл е обект на непрестанни критики от медиите и дори семейството. Темата коментира Рой Хил, преводач и журналист, в предаването "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria.

Новината, че Принц Хари и Меган Маркъл възнамеряват да се откажат от кралските си титли и задължения, както и да заживеят в Северна Америка шокира кралското семейство и предизвика смесени реакции по целия свят.

Журналистът Рой Хил направи съпоставка с Кейт Мидълтън, която се приема като еталон на кралската особа.

"За живеещи във Великобритания тази новина не е чак такъв шок. По-скоро показва пикът на една тлееща неприязън. Принцеса Даяна също е била доста критикувана". 

Още по темата


Загубата
е ценна за кралското семейство- Мегън Маркъл беше образът, който можеше да придаде човешки и модерен облик на семейството, както и да ги изведе от архаичното разбиране за кралско семейство.

"Медиите провокират въпросите за сексизъм и расизъм. Маркъл бе изкупителна жертва поради факта, че мъжът й е вторият най- популярен член на кралското семейство".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И днес не се разминахме без ръждивия и оксидираната.
20
1
 
9
 
! Отговори
Голямо рокадо преди 4 години
Тази новина ме накара да изпия двойна доза "Преместин форте" осем капки "Крачолекс акут" и четири таблетки "Презкурин макс".
19
1
 
12
 
! Отговори
Госпоица Хоуп преди 4 години
Малиии,разплаках са...
18
2
 
14
 
! Отговори
Сър Джоузеф преди 4 години
Хари,мАни я тая бе нАмери си неква камила да яздиш
17
2
 
4
 
! Отговори
гост преди 4 години
До АнонименАло, Анонимния номер 8, пише се "Има хора коИто....", а не коЙто..
16
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Принц Хари никога нямаше да седне на тронът с тая афроамериканка.До колкото разбирам от приказките тя е хитра,манипулативна и безсърдечна.Най-вероятно скоро ще бие шутът на червендалестият *** щот няма толкова парички колкото и се е струвало че ще вземе в началото.Имаше един австралийски милиардер дет я бил шлякал известно време може би ще пробва обратно като метреса.А тоя ще подухва английският чай.
15
2
 
16
 
! Отговори
Един преди 4 години
Аре не се правете на лyди! И баба Бети и останалите от кралското семейство са доволни, че се оттърваха толкова лесно и от Мегън и от Хари, който винаги е бил чepнaта oвцa. Тва, че го играят съркушени пред медиите и обществото е, щото точно това се очаква от тях. Те си играят театрото, а хората се правят, че им вярват - това си е част от обществения контракт. Но това да се правим, че им вярваме не означава да им вярваме.
14
6
 
18
 
! Отговори
Островен педал преди 4 години
Какво "кралско семейство" бе ***, нали на върха на пирамидата е оня 100г рептил, ..по заповед на нея убиха принцеса Даяна. Рижава нация зачената от кръвосмешения, ...долни инцести! :(((
13
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айшето ли е шанса за по съвременен облик?
12
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Адаптацията трябваше да е взаимна. Няма как едната с трана да се адаптира сама, когато другата-тъмната отказва да демонстрира и най-минимални усилия на ниво адаптивност!
11
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
самото допускане на чернокожи до кралското семейство беше грешка, сега става ясно защо, римляните са си римляни и правят римлянски работи,ако ще и да се казват меган
10
28
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Народ толкова завистлив..... ЦЦЦЦТези двамата каквото и да правят ще са на светлинни години от коментиращите ги със злоба и завист. Пръскай се народееее
9
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
мулатка.разведена.дете на разв.родители.без потекло.без подходящо образование.че и актриса.чудя и се на англ.кралица как благослови подобен брак.
8
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Красиви? Ще умра от смях! Вие виждали ли сте ги?Защо след като са толково умни и могат да печелят милиони, извинете - милиарди, не се отказват от нищожните 3 милиона от Чарлз, а са се впили като пиявици в него и настояват да са на негова издръжка?
7
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Желая цялото щастие на света на тази прекрасна двойка. Някъде четох коментар Какво щял да работи Хари. Че той не умеел да работи и като..... зидар. За информация на коментирация който явно е мало умен зидар- Има хора който си изкарат парите облечени в костюми или дори без да си мръдат пръста. Тази млада красива и амбициозна двойна само една снимка от Коледата си да продадат на медиите ще спечели в пъти повече отколкото 100 зидари за цял живот работа
6
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига с тези глупости! Толкова дитирамби се изляха в медиите. Само в този сайт поне по три пъти ежедневно се прехласвахте по Мегън. Едва и има толкова възхваляван друг човек в последните години. Дори и Даяна може да завижда на американката.
5
4
 
41
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
до кога ще ни занимавате с тези безделници
4
8
 
32
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Ми Хари като не се ожени за Мара Отварачката а взе Меган... наша Мара щеше да внесе свеж полъх с дъх на шкембе чорба в Бъкингам и сигурно щеше да открадне короната направо от главата на кралицата
3
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
само плаща народа им за лукса в който живеят и чак неблагодарни, хем искат свобода ама ако може да запазят привилегии разни. Или всичко или нищо
2
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Brexit и този позор с кралското семейство за пореден път доказаха, че Великобритания живее в друг век.