Приятели на Бионсе рекламират модната й линия

Певицата им подари част от дизайните си
20 яну 2020 21:40, Дарена Найденова
1
Приятели на Бионсе рекламират модната й линия
БГНЕС

Как най-добре да промотираш марката си? Обаждаш се на известните си приятели и им подаряваш част от новите си дрехи. Именно това направи Бионсе, която на 18 януари пуска новата си модна линия на пазара. Изпълнителката си партнира с гиганта Адидас, за да създаде продукти, които са подходящи за всеки пол.

Ivy Park дебютира преди 4 години, а името ѝ е заимствано от дъщерята на Бионсе – Блу Айви. Линията беше доста добре приета от фенове и критици и беше обявена като „вдъхваща живот в спортните облекла“. Съпругата на Джей Зи измисля марката заедно с шефа на Topshop Филип Грийн.

Той обаче е обвинен в серия от сексуални посегателства и това накара Бионсе да откупи всички права върху марката. Това я превърна в първата чернокожа жена, която притежава линия за спортно облекло. Сега тя се завръща на пазара, а рекламната кампания е направена с помощта на някои от най-известните звезди в Холивуд. 

Със сигурност Бионсе няма нужда от промотиране, но това не пречи тя да подари на някои от близките си приятели част от дизайните си. Те, от своя страна, ѝ благодариха като публикуваха снимки и видеа в социалните мрежи, с което още повече засилиха интереса на феновете. 

Още за новата модна линия на Бионсе четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ужас! Отивам в клозетаааа!!