Евгени Минчев: Принц Хари и Меган Маркъл си отиват на село

Великобритания се отказва от ЕС, трябват й шпиони при новите приятели
21 яну 2020 12:06,
79

Принц Хари замина за Канада. Там са съпругата му Меган Маркъл и синът им Арчи. Вчера Хари присъства на един от последните си ангажименти като висш член на кралското семейство. Той се срещна с държавните глави на няколко африкански държави и с британския премиер Борис Джонсън.
Още по темата

Плод на емоционален изблик или добре премислено решение е желанието на Меган и Хари за независим живот и оттегляне от кралското семейство?

Кралица Елизабет II – кризисният мениджър на Уиндзор

"Кралската длъжност е занаят, с който се раждаш и който се изучава. Когато си принц и си престолонаследник, ти си чирак на Короната. Имаш кралски задължения. Хари има родов ангажимент", коментира пиарът и светски хроникьор Евгени Минчев в студиото на "България сутрин".

И посочи, че Меган е жена, която е свикнала да печели. Това е едно женско тропване на токчета. Едно токче, което трябва да потъне в паважа на Бъкингамския дворец, категоричен е той.

Минчев е на мнение, че след като Великобритания гръмко се изнася от Европейския съюз, тя има нужда от други партньори. Не е ли редно кралицата да има свой посланик в Канада, попита той и отбеляза шеговито, че всички шпиони трябва да изглеждат незабележими.

"Те не бягат. Те си отиват на село или във вилната си зона, защото Канада е британски протекторат. Не може да бъде само младежко хрумване. Това е нов начин на употреба на кралската власт, който да мине по незабележим начин. Вярвате ли, че така лесно се допуска да замине внукът ти, който е престолонаследник? Баба му дава титлите, там всичко е дадено от баба му. Отиват някъде, където ще са полезни на Короната", категоричен бе Евгени Минчев пред Bulgaria ON AIR.

Короната ще продължава да бъде там, хората ще плащат данъци, всичко е икономика. Това не е истерия, истерията я създават хората, каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
27
 
! Отговори
ha преди 4 години
Докъде паднахме, *** да коментира принц Хари и неговото решение. ***, да дава съвети и насоки в кралския двор. *** от всичко разбира, ама не вижда себе си колко е зле.
21
3
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
хм!..Като мернах че тоя се е "изходил по въпроса", отворих страницата за да напиша нещо хапливо../за това влизам тук..МОЙ ИЗБОР!/....Но като прочетох какво е казал,.....Ами да,има резон в думите му!И все пак би било добре да уточни,че не случайно тия двамата заминават за Канада!-Защото Короната нема как да търпи "рижавия грях" на Даяна и една.."афробританка"...Обаче са практични в Уиндзор:-като "добри дърводелци", от секо дърво дялат нещо полезно за себе си..
20
0
 
16
 
! Отговори
АПЕЛ преди 4 години
МИНЧЕВ НА МЯСТОТО НА ХАРИ! ВРЕМЕ Е КРАЛСКИЯТ ДВОР, ДА ВЗЕМЕ ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ!
19
1
 
24
 
! Отговори
Минчо преди 4 години
Ей Гуньо оди да караш трамвая, Писнало им е на хората да нямат личен живот и се оттеглят за да живеят спокойно Много ги разбираш Ватман ***
18
1
 
32
 
! Отговори
Аз съм преди 4 години
На тоя *** му се иска да има някакво знатно потекло, ама не става така. *** ватман, а не принц е. Дори и Хари да си тръгне от двореца, той ще си остане със синя кръв, потекло и... принц. А този льохман със смешни дрехи, ще е все същия селски *** от Златица.... :D :D :D
17
1
 
16
 
! Отговори
Дядо Коледа преди 4 години
На Евгени за Коледа му подарих , старите си чоpaпи и коледарската си гeгa!
16
0
 
15
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Я ДНЕС-а , като го кани и дава трибуна на такиви ... айде експерти да кажем, че пак ще ме блокират.... ДНЕС-А като каните такиви ми ти експерти и благородници, бихте ли обяснили на мен и на останалите простосмъртни в коментарите - КАТО ПО КАКВА ПРИЧИНА ЛИЦЕТО НА СНИМКАТА СЕ ТИТУЛУВА С ЛОРД ? Сериозно, моля обяснете - при положение, че го каните следва да имате обяснение ?!!П.П.Ако тоя е лорд, оново другото лудо - Дънди ли беше, Денди ли беше - требе да е херцогиня !?
15
0
 
24
 
! Отговори
Митев преди 4 години
Този е лорд колкото аз съм архиепископ! Тази телевизия до там ли изпадна, че кани такива експерти?! Да ме поканят тогава мен да обсъждаме квантовата физика! МНОГО СЪМ ПОДХОДЯЩ - нищо не разбирам, но срещу заплащане ( солидно, разбира се) все ще кажа някоя простотия. Парите не миришат - това го е казал още великият Веспапиян.
14
6
 
12
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
една жена може да смаже един мъж. Тая панамера видя, че никой, ама никой няма да й търпи номерата в двора. Бяха се съгласили да я вземата, за да могат да я показват и да казват колко много съм либерални към цветнокожитте. Дотам !!! Но да води парада - сори, това не ти е САЩ или Африка. И тя - типично по женски - видя го че Хариту е лабилен и винаги се чуствал аутсайдер - го раздели с брат му. Това, което и двамата НЕ предвидиха е, че никой няма да ги дондурка.
13
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В случая е напълно прав.
12
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре са направили защото Лондон се напълни с турци и роми.
11
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Минчев е рядко "вдлъбнат" персонаж.
10
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От такива клоуни закъсахме яко.
9
0
 
34
 
! Отговори
Цар Киро преди 4 години
Лорд Генчо се изходи по въпроса!
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къф е тоя? Канада е парламентарна монархия с кралицата начело. От това по-близки връзки, здраве му кажи. То и сега имат близки връзки страните от британската общност.
7
0
 
19
 
! Отговори
Ром"с преди 4 години
Защо ни занимавате с фантасмагориите на някой си Минчев,толкова ли е ниско нивото у нас ,та с простотии ни занимават всички медиии или сме си прости по ген от географиските ширини!?
6
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хари и Меган ги набутаха в една изолирана съборетина в Уиндзор и ги унизиха, а на нея и отредиха ролята принцесата на Африка. Самата тя е не само образована, но и с 20 те милиона долара, които притежава могат да си живеят царски и в палат навсякъде. Потропването на токчето за тяхното отстраняване май беше на озлобената Кейт.
5
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Брех, занаят, брех, задължения. Да живееш в лукс, за който плащат другите, да ходиш на екскурзии и конни състезания, където да ръкомахаш на плащащите балъци, и да се размножиш без грижи, защото балъците ще издържат и децата, и внуците ти. Ама да не ги мислим тях, лорд Минчев всъщност какво работи и какви задължения има?
4
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой е този?
3
1
 
47
 
! Отговори
Даа, преди 4 години
завършилият сержантското училище в Г. Оряховица лорд Минчев, дава оценки и прави анализи на английското кралско семейство...