Цитиридис тръгна на първи коловоз, Слави му направи най-големия комплимент

Хейтът и одобрението вървят ръка за ръка за новия водещ
Обновена: 28 яну 2020 10:04 | 28 яну 2020 10:03, Александър Попов
267
Цитиридис тръгна на първи коловоз, Слави му направи най-големия комплимент
Снимка: bTV
Снощи тръгна дълго рекламираното шоу на Николаос Цитиридис, което само по себе си е събитие за родния телевизионен ефир. Защото в този часови пояс дълги години властваше единствено Слави Трифонов. И никой не посмя за тези години да излезе в пряка конкуренция с него.
 
Разбира се, това се случи единствено заради факта, че Трифонов напусна bTV и си направи собствена телевизия.
 
Очаквано, още преди първия ефир на Цитиридис заваляха коментари, като хейтът и надеждата вървят ръка за ръка. Българинът силно люби и мрази и средно положение рядко има. 
 
На драгия телевизионен зрител трудно може да се угоди. Иска нови лица, но когато се появят започват анализите за провал, защото не се залага на утвърдени имена.
 
Е, имаме новото лице - Николаос. Гръцките му корени веднага родиха фолклора, че след турските сериали ни превзема византиец. А сравненията със Слави Трифонов са неизбежни, което изправя новият водещ пред трудна задача. В социалните мрежи веднага се появиха категорични оценки - "Не става!". Колко от тези, които лепват тази оценка си спомнят Трифонов с плитката в началото на неговата кариера? И ставаше ли тогава? 
 
За да се оцени Цитиридис ще трябва да мине време, да му се дадат поне първите 100 дни. Той даде добра заявка - има чувство за хумор и самоирония, остава и сценаристите на шоуто да доизградят неговия образ. Млад е, трябва да се справи и с неминуемия хейт, който за нашите ширини си е нещо в реда на нещата. Пък и няма как да се хареса на всички.
 
Това, което направи впечатление в първото издание е, че форматът наподобява този на Трифонов. Не че Трифонов го е измислил - това си е стандарт на вечерните токшоута извън нашите предели, където шоубизнесът е в пъти по-развит.
 
Всъщност родният шоубизнес е най-голямата спирачка за подобни предавания. Големите звезди у нас са малко, а тези с чувство за хумор и импровизация още по-малко. Такъв е актьорът Юлиан Вергов и не случайно той е чест гост във всички телевизии. Съвсем наскоро той бе избран за първи гост и в БНТ в новото шоу на Дони. Такъв е и Рачков, но те няма да са всяка вечер.
 
"Шоуто на Николаос" също ще разчита на бенд, акцентът пак ще е с основен гост. Своя рубрика ще има познато лице - Славена Вътова. Бившата Мис България обаче ще трябва сериозно да се доказва на новото поприще, защото досега не е успяла като жури в "България търси талант" да попадне в графата "любимци на публиката". 
 
Всъщност най-голямото признание за Цитиридис дойде от самия Слави Трифонов. Независимо, че сравни новия си конкурент с лекарството против хемероиди Цикатридина, видимо взима насериозно новия играч. 
 
Шоуменът и политик покани в своето студио Димитър Рачков, което изненада мнозина и доскоро се смяташе за ерес. Защото се съдеше с клана Халваджиян, а снощи нарече Маги "приятелю". Слави дори анонсира в социалните мрежи своя гост преди самото му излъчване, което не е практика. Мнозина пророкуват, че затоплянето на отношенията между Слави и Халваджиян може да прати "Господари на ефира" в телевизия "7/8". Дали ще се случи ще покаже времето.
 
Звездите идват и си отиват, легендите остават, изстреля снощи Маги Халваджиян в скайп разговора със Слави. Телевизионната "война" за рейтинги в часовия пояс след 22:30 часа започна. Новото лице срещу утвърденото. Комикът срещу вече политика.
 
За зрителите остава надеждата, че конкуренцията ще роди по-добро качество. За Византиеца ще е по-трудно, защото ще му тегне сянката на Слави, а и тази на... Али Реза.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Единственото разочароващо нещо беше в петък, когато пуснаха сценка с актьори. Това беше най-скучната част от цялата седмица. Колкото по-далеч стои от старото шоу, толкова по-добре за Николаус.
222
2
 
3
 
! Отговори
Хари преди 4 години
Винаги ще има хейтъри - това не ми харесва онова не ми харесва, дори да е добре направено. Това да не е цирк, в шоуто има разговори с гости и забавни моменти. Шоуто на Слави беше добре направено но гръка е по свеж от тъжното намръщено лице на Слави, който ''все едно прави шоуто по инерция''.
221
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой да му обясни на тоя защо е там, там е да забавлява зрителите а не да се смее сам и да се чуди от време на време как е попаднал в шоуто. Аматьорска работа - чиста двойка за оценка
220
3
 
4
 
! Отговори
Иван преди 4 години
На мен ми харесва водещия, шоуто повече ми прилича на ''The Tonight Show Starring Jimmy Fallon'' американско ток-шоу.
219
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората още ли гледат телевизия?
218
5
 
17
 
! Отговори
Онзи преди 4 години
В шоуто на Слави 60% или повече от нещата се случват благодарение и на актьорите и на куку бенд.Без тях според мен шоуто ще има същия вид както новото такова на византиеца.Така че за да успее да потдържа нивото на шоуто на слави той трябва да измисли нещо подобно,което ще е много много трудно,да не кажа и невъзможно.
217
4
 
35
 
! Отговори
Владо преди 4 години
Горе пише за някакви 100 дни, ала бала. Вчера (вторник) реших да гледам предаването на това момче с трудното име, че голяма реклама голямо нещо. Ии просто няма да е, по никакъв начин не ме грабна! На сила хубост не става, каквато и реклама да му измислят е просто излишно! Няма да акцентирам в детайли предаването му, че чак такъв разбирач не съм. Изглежда добро момче и му желая успехи, но на мен предаването му, ми е някак безлично, скучно, елементарно.. Ако няма по интересен гост не бих повторил!
216
8
 
30
 
! Отговори
уточнение преди 4 години
До 235 На *** ...тикватаВярно че мушморока Никос Цикотридинос не чалгар ,не вика, не е сърдит и т.н.Просто не е никакъв.Обикновен мишок-послушко.Прилича на възпитаник на пожарникарското училище.Хили се постоянно и даже се чуди защо платените зрители му ръкопляскат.
215
37
 
26
 
! Отговори
na maikati 4orapa преди 4 години
Да много жалко, че новия не е чалгар, не е сърдит на всички и не вика на всички. Също не е и мутра, не гледа на кръв, няма чичаковско чувство за хумор и смешките му не са писани от група изтъркани чичаци... Ае вие нормални ли сте бе??!? Като харесвате чалгара върете го гледайте, никой не ви кара да гледате Цитиридис... Той представя нещо свежо, самия той е забавен и САМ си пише смешките ама всеки си има мнение. Който иска да слуша татковски криндж шеги и чалга да въри на 78 канал и да са маха.
214
14
 
10
 
! Отговори
До Баце преди 4 години
Дългуча освен на мястото на Ванката, т.е. чистач, за друго не става! Ванката ги слага в джоба си, много по естествено играе.
213
1
 
25
 
! Отговори
Баце преди 4 години
Само аз ли съм на мнение, че "Трифонов с плитката" беше по-добрата версия на сегашния гологлав водещ? И докато преди правеше шоу и изкарваше хит след хит, сега просто има предаване, което да рекламира нещо, а сценаристите са се изчерпали още след 5-тата година в БТВ и от тогава сюжета и смешките са едни и същи...И така от голям фен на Слави лекичко почвам да си мисля, че трябваше да отстъпи ролята на водещ и да направи нещо различно в новата телевизия, а не да направи същото (изчерпано) шоу...
212
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проблемът на шоуто е, не че се конкурира директно със Слави Трифонов, а че се представя като бледо и лишени от субстанция копие. Заместител, ако шете. Тези, които не са харесвали предишното шоу, няма да се воечетлят, а старите фенове сега гледат 7/8.Може да има няколко изкилифенчени софиянчета, дето в опита си, да се покажат като много различни, да кажат че го гледат, ама по 2 млн+ хира на вечер не могат задържа ...
211
2
 
27
 
! Отговори
Ха, свеж хумор преди 4 години
Чак да ти се доповръща. Не се препоръчва след като сте се нахранили. Предният път Юлиан даваше "ценни мисли и указания" /думата ми е за тоалетната/, сега пък Христинка с гадорията в чашата...очаквайте следващата простотия.
210
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До От трън, на глог!Ти си ги стигнал американците :) Безспорно уважение дължим на Тодор Колев, но съм сигурен, че поне малко щеше да хареса свежия хумор в новото шоу и ако можеше, щеше често да включва бай ганьовския манталитет на Слави Трифоноф с идеята как не ги стигаме другите.
209
8
 
27
 
! Отговори
От трън, на глог! преди 4 години
От една тъпотия се одтървахме, друга тъпотия се появи. Снанаха вече много цирковете и затова станаха безинтерестни. Когато Тодор Колев правеше такова щоу -"Как ще ги стигнем американците", беше много по интересно, защото той беше професионалист, а тези са аматьори. Дълго няма да го бъде това шоу!
208
39
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави си го гледайте на друг канал !Бтв разбраха че е вулгарен чалгаджия и муКазаха довиждане .Това момче ще види зор с селянията !Оркестъра треа да свири по често .
207
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Води предаването по бански !Мадамата е мноо красива и треа да еКраката и косата на шоуто !Защо е няма ?
206
29
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много се радвам че махнаха онова пошло плешивоПълно с дъртаци предаване.Водещият трябва да води с мацката едновременно.Демек мацката да не излиза от кадър по минижуп !Косъюм не ти требва .Ходи гол до кръста !
205
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
RT,Ти си ги гледал както снобите правят нещо, за да кажеш, че се отличаваш от другите. Ние пък ще гледаме Николаос, защото е забавно.
204
11
 
34
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Много скучно е предаването.