Ванеса Хъджинс с провокация, татуира си гол ангел

Отново смая феновете си
9 мар 2020 18:45, Ивета Иванова
8
Ванеса Хъджинс с провокация, татуира си гол ангел
Снимка: БГНЕС

Ванеса Хъджинс изненада феновете си с поредна провокативна татуировка.

31-годишната актриса се похвали в социалната мрежа Instagram с новия си татус. Тя е публикувала снимка, на която се вижда, че има изрисуван гол женски ангел на дясната страна на корема.
 
"Божествен женски ангел... Не аз, а моята татуировка. Но може и мен да наричате така, ако искате", написа звездата към секси кадъра.
 
Вижда се, че татусът е дело на татуиста Dragon от студиото Bang Bang Tattoos.
 
През януари Ванеса показа друга впечатляваща татуировка. Тогава тя разкри, че си е татуирала слънчоглед около лявата гърда. Слънчогледът е дело на същия артист.
 
В края на миналата година Ванеса Хъджинс и Остин Бътлър се разделиха след близо 9-годишна връзка. В началото на 2020 г. близки до актрисата казаха, че тя се вълнува за новия си живот и вече е продължила напред.
 
Имаше слухове, че тя излиза с баскетболиста Кайл Кузма. Двамата така и не са потвърдили дали наистина са заедно или са само приятели.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е пускане на оферта
6
0
 
2
 
! Отговори
Evil angel преди 4 години
Голяма провокация на никому неизвестната киифла.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо не пишете ,че си татуирах лявото ...до?
4
0
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Коя е Ванеса Хъджисън?Какво означава думата "татус"?Какво означава думата "татуист?" дело на същия артист"Да разбирам ли, че татуистът е човек, който изпълнява роли в киното и театъра?
3
1
 
4
 
! Отговори
АБВ преди 4 години
Айде бе!
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В последно време съм се закахърил и само си мисля какво става с нашата любимка Ким Кардашиян. Как я кара, страхува ли се от коронавируса????Много ви моля, пишете по-често за Ким Кардашиян, че много се притеснявам за нея.
1
0
 
5
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 4 години
Не че е за писане по новините как наякаква Ванеса се татуирала, но... каква дясна страна на корема? Вие видяхте ли снимката или си пишете така по инерция? Хълбок се казва мястото.