Марго Роби и триковете й за влизане във форма

Звездата залага на силовите тренировки
6
Марго Роби и триковете й за влизане във форма
БГНЕС

Марго Роби е една от най-красивите актриси в Холивуд. Добива световна слава, благодарение на невероятната си игра във „Вълкът от Уолстрийт“, където успя да постави на колене актьор като Леонардо ди Каприо. Веднага след това заваляха предложения и Марго се превърна в истинско съкровище.

Така тя се появи на екран във филми като „Аз, Тоня“, където спечели и първата си номинация за „Оскар“, „Отряд Самоубийци“ и тазгодишните „Имало едно време в Холивуд“ и „Бомба със закъснител“, а последният ѝ донесе още една номинация за златната статуетка. Засега обаче Роби няма нито една победа, но със сигурност и това ще стане. Талантът ѝ е повече от очевиден, а способността да влиза във всяка една роля ѝ спечели много фенове във филмовите среди.

Освен че е добра актриса, Марго успява да впечатлява и със сексапил и перфектна фигура. На червения килим често попада в класациите за най-добре облечени и най-красиви жени. Звездата скоро ще навърши 30 години, но това не ѝ пречи да изглежда прекрасно. Зад тази визия обаче се крие строга диета и много часове във фитнеса.

Роби признава, че си е забранила всякакви преработени храни, както и наситените мазнини. Тя залага и на повече упражнения, включващи тежести, коремни тренировки и кардио, за да постигне завидна физическа форма.

Тренировки

Всеизвестен факт в Холивуд е, че Марго приема всяка роля много сериозно. Тя изучава персонажа си и иска да разбере каква е личната му история и какво го кара да прави това, което прави. Например, за ролята си на Тоня Хардинг в „Аз, Тоня“, актрисата с часове се чуди защо светът е толкова строг към известната фигуристка. Тя започва да учи и фигурно пързаляне, за да може да пресъздаде още по-добре персонажа.

Освен това, Роби е прекарала и доста време във фитнеса, където е заложила на силовите тренировки. Тогава тя е започвала всяка своя сесия с 10-минутно бягане, след което е идвало време и за клякания. Разбира се, актрисата не забравя и за тежестите и коремните преси. 

Още от тайните на Марго Роби за влизане във форма четете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 3И защо 35-38 годишните средностатистически жени трябва да са с трагична форма?
4
0
 
1
 
! Отговори
Гошето преди 4 години
Талантлива и красива
3
3
 
9
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 4 години
Ся, Маргото Роби вчера я гледах в последния й филм "Хищни птици" и въобще, ама никак не беше във форма. Имайки предвид, че дори не е навършила 30 г. (ще стане на 30 тази година), то трябва да отбележа, че за възрастта й формата й беше ТРАГИЧНА- да кажем като на средностатистическа жена на 35- 38 г. примерно. Така че не мисля, че трябва да се отдава значение какво е написано в статията.
2
2
 
9
 
! Отговори
Anon преди 4 години
Сладурана. ДНК- то и е добро просто
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Татуирана с такива с пари а не със слаб безработен