Пинк за коронавируса: Синът ми все още има температура

Разказ от звездата
6 апр 2020 22:07, Ивета Иванова
10
Пинк за коронавируса: Синът ми все още има температура
Снимка: БГНЕС

През уикенда стана ясно, че певицата Пинк и 3-годишният ѝ син Джеймисън са имали коронавирус.

Двамата сега се чувстват по-добре, но са били много болни и малкото момченце е преживяло тежко болестта. Сега изпълнителката разкри, че се е обърнала към Бог и през повечето нощи се е молила.
 
"Имаше много нощи, в които плаках и никога не съм се молила толкова много в живота си. Смешно е, но в един момент, си мислех, че те обещаха, че нашите деца ще бъдат добре. Но това не е гарантирано. Няма човек, който да е в безопасност от това", коментира Пинк във видео в Instagram, в което говори с приятелката си Джен Пастилоф, която е авторка.
 
Звездата сподели, че е записвала симптомите на сина си постоянно. Три седмици по-късно Джеймисън все още има висока температура.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв Коронавирус?Тая базика ли се с нас? Аз поне помня малко. Миналата седмица я даваха пияна как сама се остригала. Беше поркана до козирката.
4
3
 
6
 
! Отговори
Пикн преди 4 години
Яжте чесън *** !
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оффффф, тая има глас и е корава мичка, ама не е много умна...
2
9
 
7
 
! Отговори
Вътко преди 4 години
37,2 37,4 на практика не е повишена температура. Стига глупости 3 седмици, 2 месеца. Как имат Испанците 40000 преболедували, те преди 3 седмици имаха 3ма болни. Пак някакви единични случаи се изброяват все едно са 90 процента, а те са 1 на 10 000. Колко да е било тежко, щом никой не е бил хоспитализиран, да човек като има грип се чувства мъртъв 10 дни. Когато има тежко усложнение, пневмония го взимат в болница.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно каква е тази болест която поддържаш температура седмици наред!? Това буквално интоксикира организма. Едно моя близка, която е в чужбина и е с коронавирус, ми говори че от 10 дни е с постоянна температура 37,2-37,4, като на моменти я повишава до 38 и после пак пада. Като пристъпи.