Спорт по време на изолация - как тренира Радина Кърджилова?

Актрисата обича планковете
14 апр 2020 20:30, Дарена Найденова
9
Спорт по време на изолация - как тренира Радина Кърджилова?
БГНЕС

Според здравни експерти, и тази година ще имаме възможност за лятна почивка, въпреки пандемията от коронавирус. Затова не трябва да се отпускате, а да започнете да стягате тялото за плажа. Социалната изолация ни предоставя достатъчно свободно време, за да се отдадем на тренировки без да се притесняваме от любопитните погледи във фитнеса.

 
Някои вече работят по въпроса и дори споделят упражненията си в социалните мрежи. Сред тези хора е и актрисата Радина Кърджилова, която не спира да поддържа добра физическа форма дори и по време на изолация. Звездата показа, че не позволява на ситуацията да я демотивира, а напротив – използва времето си, за да извае перфектна фигура.
 
Кърджилова сподели няколко снимки и видео, на които се вижда как прави различни упражнения. В тренировките ѝ влизат планк, клекове, коремни преси и много други. Компания ѝ прави синът ѝ Христо, който заради затворените детски градини и училища също прекарва времето си вкъщи.
 
Още за тренировките на Радина Кърджилова четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 4 години
И къде ще имаме възможност за почивка да си покажем телата?! На хотелите на депутатите по черноморието?!?! Не,няма да стане.
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тренират три по сто с мезе !
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Иванов, точно пък двамата много сполучиха, като се намериха един друг. Лика прилика са си- изпаднали индивиди до откат!Дългия имаше една песен...за подушването от една порода.Та те затова говорим...
4
3
 
9
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Тя много сгреши с него. Той не е мъж за нея.
3
1
 
12
 
! Отговори
Леле преди 4 години
Ама как само не ми пука какво прави тази женица :)
2
0
 
22
 
! Отговори
.срр преди 4 години
Тая дружка не тренираше ли за боксова круша по едно време?
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 1 Тя не знам от какво е болна, ама на Деянчо от алкохол му се е разказала играта- не прилича на човек. Снимаката е много стара.