Два дуета в битка в "Гласът на България"

Здрави музикални битки навръх Великден
17 апр 2020 13:57, Александър Попов
9
Два дуета в битка в "Гласът на България"
Снимка: bTV

Талант и музикални битки ще зарадват феновете и журито на музикалното шоу "Гласът на България" на Великден. На сцената ще излязат 14 участници, които ще се изправят един срещу друг във вокални битки.

Иван Лечев ще влезе в историята на предаването у нас като първия треньор, който ще противопостави два дуета, събирайки общо четири таланта в борба за продължаване към следващия етап на състезанието. След като реши коя от двойките заслужава повече да продължи към нокаутите, съдбата на отпадналия дует ще остане в ръцете на Михаела Филева и Камелия, които единствени ще имат правото на кражба в този момент.

След като Графа използва и двете възможности за трансфер на таланти към отбора си, на Великден колегата му Иван Лечев също ще оползотвори втората си кражба и за отпадащите участници спасение ще бъдат само дамите в журито.

С провокативния хит Blurred lines Камелия ще тества артистичните заложби на две от остриетата в отбора си, а изпълнението им ще бъде определено, като "най-екстравагантния вокален двубои". В неделя вечер тя ще получи предложение за дует от свой участник, но със специалното условие да не изпълняват само поп-фолк музика.

Два таланта ще покажат, че с любов към музиката и желание за успех, могат да победят собствената си физика. Момче и момиче от отбора на Михаела ще трябва да пеят на сцената със сериозни здравословни проблеми. Той ще се бори с възли на гласните струни, а тя – с ангина. По време на репетициите Михаела ще спре сълзите им, като им даде кураж и увереност, че могат да минат през това изпитание и да научат важен за всеки изпълнител урок.

Музикалният празник ще завърши с една от най-красивите български фолклорни песни "Лале ли си, зюмбюл ли си", чиито изпълнители ще накарат Графа да възкликне, че "Бог и музиката са едно!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отдавна съм си блокирал профила в Фейсбук.Блокирах го,за да не чета съжденията на злобни и неграмотни хора.Това предаване е снимано много преди да имаше такова заболяване!Децата,които пеят са изключително талантливи и моля ви,ако не можете да кажете нещо хубаво,не е нужно всички да разбират колко сте лоши човеци!
5
5
 
8
 
! Отговори
Чикатин преди 4 години
Тия па кой ги гледа па тия измислени ''звезди'' и некви чалгари дето седнали акъл да дават за ниски и високи и кой как извивал....жалка работа...един китарист от минала епоха...един хомо-бандит и една кифла позьорка....
4
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига сте мрънкали. Децата са много талантливи и пеят прекрасно. Достатъчно негативизъм, защото именно той привлича нещастията като с магнит.
3
6
 
8
 
! Отговори
Kiki преди 4 години
Кви са тея декадентски Предавания ? Лицемерие алчност за пари ...
2
2
 
15
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Миналата есен,един съботен ден следобед като се разхождах по уличките в кв.Изток,чух от терасата на едно блокче мелодии на ел.китара.Нямаше минувачи,спрях се и се заслушах.Свиреше мъж,седнал на терасата си на третия етаж.Личеше че беше виртуоз...превключваше свободно от едно соло към друго от различни рок балади.Постоях доста,без да знам кой свири,но това ми достави наслада.След това разбрах,че там живее Мастър Лечев и е свирил той,просто за кефф.
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко е на запис, отдавна преди карантината е записвано